ΔΕΗ: Πρόγραμμα στήριξης αδύναμων καταναλωτών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής

Συνεχίζει τη στήριξη προς τους οικονομικά αδύναμους καταναλωτές της ΔΕΗ (dei.gr), η Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα, διπλασιάζει τον προϋπολογισμό της για
το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης των ευάλωτων ομάδων καταναλωτών ηλεκτρισμού.

Με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκρίθηκαν η σύναψη και οι όροι της Προγραμματικής Σύµβασης μεταξύ της «Περιφέρειας Αττικής» και της «∆ΕΗ Α.Ε.», για την παροχή επιδότησης στους οικιακούς καταναλωτές, δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (Κ.Ο.Τ.) εντός της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ. Συνεχίζεται έτσι, με διπλασιασμό του προϋπολογισμού της, η πρωτοβουλία που ξεκίνησε η Διοίκηση της Περιφέρειας στις 22 Δεκεμβρίου 2015.
Έτσι, στο πλαίσιο της αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης των πολιτών, η Περιφέρεια θεσπίζει δύο κατηγορίες ποσών:
100 ευρώ για τις οικογένειες με τρία προστατευόμενα τέκνα,
150 ευρώ για τις υποκατηγορίες: «άτομα με χαμηλό εισόδημα», «μακροχρόνια άνεργοι», «άτομα με αναπηρία», «άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης».
Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018 και οι ωφελούμενοι αναμένεται να ανέλθουν σε 30.000 οικογένειες περίπου. Στην πρώτη φάση ωφελήθηκαν γύρω στις 20.000 οικογένειες.

Δικαιούχος της επιδότησης είναι κάθε οικιακός καταναλωτής στην Περιφέρεια Αττικής, ο οποίος:
είναι δικαιούχος Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ),
έχει παλαιότερες οφειλές και έχει υπογράψει με τη ΔΕΗ συμφωνία διακανονισμού έως 31.08.2017,
είναι ενήμερος ως προς τις οφειλές του στο διάστημα από τις 31.08.2017 ως τις 31.10.2017.
Τέλος, ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια και ότι το ποσό της επιδότησης, εφόσον είναι δικαιούχοι, θα πιστωθεί μέχρι το τέλος του έτους στον λογαριασμό της ΔΕΗ με την επισήμανση «Περιφέρεια Αττικής».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ.!!!!

  670.000 ΛΕΕΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ 670.000 ΑΛΛΑ 2 Ή ΤΡΙΑ ΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ????
  ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, ΒΑΖΟΥΝΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ???????????

  ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΡΟΙΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.!!!!

  ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΩΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ::: Νόμιμα την Κατοχή υπογράψανε, οι πιο Επαναστάτες και Ριζοσπάστες απ όλους και τον Ν.4336/14-8-2015 ΦΕΚ 94Α(ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ.1014), όπου πλέον ξεκαθαρίζεται πλήρως και αυτή η εκκρεμότητα, με αποτέλεσμα και «Υπουργοί» της «Κυβέρνησης» ή «Βουλευτές», να δηλώνουν πλέον και επίσημα ότι είμαστε υπό ΚΑΤΟΧΗ , όπως Ο Μέγας Φιλόσοφος Ζουράρις και άλλοι τινές!!!!!!

  ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:::
  https://epamhellas.gr/?page_id=66647
  «Η Νομική Δέσμευση» του Ε.ΠΑ.Μ. στον Ελληνικό λαό
  Τη νομική δέσμευση ενώπιον του ελληνικού λαού ψήφισαν οι σύνεδροι του 5ου Συνέδριου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο κλείσιμο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία.

  Στη ΔΕΣΜΕΥΣΗ τους αναφέρεται «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης».

  Παράλληλα η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ. και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους.
  ΚΑΙ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ...https://www.youtube.com/watch?v=DoCM37o0VtE

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]