ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ!!!

Του Αθανασίου Τσόκα
Μαθηματικού- Ερευνητή
e-mail : [email protected]

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε!!!

Είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι δημόσια, προς το αξιοσέβαστο πρόσωπο σας και ο λόγος αυτής της δημόσιας παρέμβασης μου, έχει να κάνει με τη ψυχή και τη καρδιά της Ελλάδας!!!

Και αυτή η ψυχή, αυτή η καρδιά της Ελλάδας μας, δεν άλλη παρά αυτή τούτη, η Μακεδονία μας!!!

Κύριε Πρόεδρε

Το κόμμα σας και στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις μπήκε στη Βουλή, χάρις στο σύνθημα σας: Πάνω απ’ όλα, Η ΕΛΛΑΔΑ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!! και χάρις στο πετυχημένο σας τηλεοπτικό σοπτάκι με το μικρό Αλέξη να οδηγεί ένα τρενάκι, όπου εσείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μας διαβεβαιώνατε ότι θα είστε εγγυητές, στη περίπτωση που ο μικρός Αλέξης, πάει να εκτροχιάσει το τρενάκι!!!

Ο κ. Αλέξης Τρίπρας, κ. Πρόεδρε, το τρένο της Ελλάδας μέχρι τώρα το έχει εκτροχιάσει δύο φορές και όμως εσείς το στηρίξατε και το στηρίζετε ακόμη!!!

Ο πρώτος εκτροχιασμός του τρένου της Χώρας μας, από τον κ. Τσίπρα, έγινε με την επιβολή του 3ου μνημονίου, εσείς όμως κ. Πρόεδρε τον στηρίξατε με τη λογική , ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος και ότι τα μνημόνια έρχονται και παρέρχονται!!!.

Και μέχρι ενός σημείου, κ. Πρόεδρε μπορώ να συμφωνήσω μαζί σας, για αυτήν τη στήριξη σας προς τον κ. Τσίπρα, (ως σώφρων Έλλην Πολίτης), παρά το γεγονός ότι η ταπεινότητα μου, μπορεί να σας αντιτάξει και ένα άλλο δρόμο εκτός μνημονίων, που όμως αυτό το δρόμο πρέπει να τον ακολουθήσουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, που βρίσκονται μέσα στην Ελληνική Βουλή!!!

Ο δεύτερος εκτροχιασμός του τρένου της Ελλάδας μας, από τον κ. Τσίπρα, έγινε με την εισαγωγή του μαθήματος των Θρησκευτικών, όπου στους μικρούς μαθητές μας, ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ όλων των θνητών ηγετών, διδάσκονται μαζί με τη Μόνη εξ’ Αποκαλύψεως Αλήθεια , που είναι Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, με επικεφαλής Τον Θεάνθρωπο Χριστό μας!!!

Και στη περίπτωση αυτή, του πολύ σοβαρού εκτροχιασμού, τον στηρίξατε κ. Πρόεδρε, τον κ. Τσίπρα, με το συλλογισμό (υποπτεύομαι) ” μη χάσω την καρέκλα μου, από ένα τέτοιο εκτροχιασμό, εξ’ άλλου οι Κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται και μια άλλη Κυβέρνηση θα επαναφέρει το Ορθόδοξο μάθημα των Θρησκευτικών, όπως το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας, το επιτάσσει!!!”

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε των Ανεξαρτήτων Ελλήνων!!!

Όμως, ο κ. Αλέξης Τσίπρας με τις Εθνομηδενιστικές αντιλήψεις που διακατέχεται, έχει πάρει φόρα και ετοιμάζεται για τρίτη φορά να εκτροχιάσει το τρένο της Ελλάδας μας και αυτός ο εκτροχιασμός θα είναι μόνιμος και οριστικός!!!

Αυτός δε, ο εφιαλτικός εκτροχιασμός δεν είναι άλλος, από την εκχώρηση (που πάει να κάνει ο κ, Τσίπρας), του ονόματος της Μακεδονίας μας, στους μη Μακεδόνες Σκοπιανούς!!!

Και αυτό το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, εάν γίνει, με την ανοχή σας απλά, μη ψηφίζοντας (από την πλευρά σας) ,το νομοσχέδιο που θα έλθει στη Βουλή, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ, αφού θα είναι μια Διεθνής συμφωνία, μεταξύ δύο κρατών : ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!!!

Συνεπώς, κ. Πρόεδρε, για να μας αποδείξετε ότι είστε ένας

γνήσιος και αληθινός Πατριώτης Πολιτικός, πρέπει να σταματήσετε τον κ. Τσίπρα από το να διαπράξει ένα τέτοιο ανεπανόρθωτο Εθνικό έγκλημα και δεν αρκεί μόνο να καταψηφίσετε το νομοσχέδιο, αφήνοντας τον κ. Τσίπρα και τους υπολοίπους Εθνομηδενιστές να διαπράξουν μια τέτοια φρικιαστική Εθνική προδοσία!!!

Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, προς το αξιοσέβαστο πρόσωπο σας , σας προτείνω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να επιβάλετε στον κ. Τσίπρα, οποιαδήποτε συμφωνία κλείσει με τους Σκοπιανούς, να τη φέρει προς έγκριση, από τον κυρίαρχο λαό ,μέσω Δημοψηφίσματος!!!. Εξ’ άλλου και οι Σκοπιανοί την όποια συμφωνία, θα τη φέρουν στο λαό τους, να την εγκρίνει ή όχι, με Δημοψήφισμα!!!

Στα χέρια σας λοιπόν, Πρόεδρε κύριε Καμμένε, βρίσκεται η τύχη της Μακεδονίας μας!!!

Δείξτε μας ότι έχετε Πολιτικό ανάστημα και απροσμέτρητη Αγάπη προς την Πατρίδα!!!. Δείξτε μας κ. Πρόεδρε ότι λατρεύετε τη Μακεδονία μας και δεν θα αφήσετε το κ. Τσίπρα, να τη ξεπουλήσει στους μη Μακεδόνες Σκοπιανούς!!!

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ!!! ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!

Υ.Γ

Κύριε Πρόεδρε

Εάν αδιαφορήσετε στα όσα σας είπα και αφήσετε τον κ. Τσίπρα (χωρίς να το ρίξετε), να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας μας, στους ψευδομακεδόνες Σκοπιανούς (με ένα απλό νομοσχέδιο, που εσείς απλά θα καταψηφίσετε), ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ, με τον Εθνομηδενιστή κ. Τσίπρα!!!

loading...

1 thought on “ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ!!!

  1. ΑΣΕ ΧΟΝΤΡΕ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΛΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ….ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ, ΚΙΧΧΧ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΕΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ……

Comments are closed.