Κακοί οιωνοί . Εν μέσω Αμερικανικών εκλογών η Λιβύη καταθέτει στον ΟΗΕ την ¨Τουρκεμένη της ¨ΑΟΖ που ακουμπά Κρήτη και ¨καταπίνει ¨ την Γαύδο.

 

Θα αναβληθούν οι Ελληνικές εκλογές λόγω επικείμενου Πολέμου ; ή θα συρθούμε με την ¨ουρά στα σκέλια¨ στην Χάγη από το ¨κόλπο γκρόσσο της ¨Τουρκίας ;

Από την ακριτική Γαύδο θα βλέπουν οι κάτοικοι χωρίς κιάλια  τα Τουρκικά πολεμικά πλοία να σουλατσάρουν ανενόχλητα  γύρω τους και τα Τουρκικά Αλιευτικά να πωλούν την ψαριά τους  στα Τουριστικά παράλια της Κρήτης .

Ήδη στην Μεγαλόνησο όπως πληροφορούμαστε , υπάρχει ένας άνευ προηγούμενου οργασμός πώλησης οικοπέδων και κατοικιών σε , Γερμανούς με εξοχικά και στα Τουρκικά παράλια , Πακιστανούς που έγιναν Καναδοί , Ινδούς με Βρετανική ή Καναδική υπηκοότητα , Σαουδάραβες , Σκανδιναβούς  και σε όλες σχεδόν ¨ τις φυλές  Ισραήλ¨ Η κίνηση στους δρόμους της Μεγαλονήσου χαρακτηρίζεται πλέον ως … υπερ-Τουρισμός . Δεν είναι όμως τίποτα άλλο από , μια συγκεκαλυμμένη εποίκηση.

Η κατάσταση είναι απελπιστική στην Εξωτερική μας πολιτική ή ,η προδοσία της πατρίδας που ακούει στη φράση ¨συνδιαχείριση του Αιγαίου με την Τουρκία ¨ μπαίνει στο τελευταίο της στάδιο .

Ο Ουκρανός ΥΠΕΞ  πρόσφατα ευχαρίστησε δημόσια τους Τούρκους για την βοήθεια που δίνουν στην χώρα του , την ίδια στιγμή που η Ρωσία μετατρέπει την Τουρκία σε κόμβο φυσικού αερίου από τη  μια , κι από την άλλη ( ο Ερντογάν) , διαπραγματεύεται πλέον την πώληση των F-16 με τους Αμερικανούς .

Δεν έφταναν μόνο αυτά . Ισραήλ και φιλοτουρκική κυβέρνηση της Τρίπολη μας γυρίζουν την πλάτη καθώς , το ¨κόλπο γκρόσσο¨ της Τουρκίας παράγει πλέον νέα τετελεσμένα . Η Κυβέρνηση Ερντογάν , έπεισε την Λιβύη να καταθέσει συντεταγμένες για την ΑΟΖ της στον ΟΗΕ κατά την διάρκεια του απόηχου των Αμερικανικών εκλογών και εν μέσω Ελληνικής προεκλογικής περιόδου . Το ψευτο-Τουρκικό μνημόνιο πλέον θα ¨περάσει¨ σε ένα πλαίσιο νομιμότητας και … ποιος σταματάει μετά την Τουρκία .

 Τι θα συμβεί με τα νέα πλέον, Τουρκικά Τετελεσμένα σε βάρος μας ;

Η Λιβύη ( με όποια κυβέρνηση εφεξής) , θα σύρει την Ελλάδα στην Χάγη για την ΑΟΖ της που όμως , θα εκμεταλλεύεται η Τουρκία. Τα συμφέρονται στην περιοχή τεράστια κι η μέση γραμμή Ελλάδας ( Κρήτης) – Λιβύης φαντάζει πλέον σαν αστείο  . Μεγάλες περιοχές του Αιγαίου μας και της Ανατολικής Μεσογείου θα ¨περάσουν¨ σε Τουρκική Κυριαρχία μέσω της σημερινής κυβέρνησης της  Λιβύης – η οποία έτσι θα ναρκοθετήσει  το έδαφος για την όποια επόμενη – και της Ελληνικής αφασίας που , δεν έχει ιστορικό προηγούμενο .

Ακολουθεί , νέα οριοθέτηση ΑΟΖ με Αίγυπτο , Λιβύη και φυσικά  με Τουρκία αφού , δεν προηγήθηκε μια οριοθέτηση ΑΟΖ  Ελλάδας –  Λιβύης του Ψευτο-Τουρκολιβυκού μνημονίου , ούτε υλοποιείται η επέκταση στα 12νμ νότια και νοτιοανατολικά  της Κρήτης Γιατί άραγε;

Η Τουρκία παράλληλα θα δημιουργήσει ( οι σχετικές συμφωνίες ήδη έχουν υπογραφεί ) το μεγαλύτερο ναύσταθμό της στην Λιβύη και γρήγορα την μεγαλύτερη στρατιωτική βάση στη χώρα αυτή , εκεί , που κάποτε υπήρχε η Αρχαία Ελληνική Κυρηναϊκή Χερσόνησο το Δυτικό τμήμα της οποίας γνωστό κι ως , Πεντάπολις . Εκεί που κάποτε με διακανονισμό του ο Ρωμαίος  Αυτοκράτορας Οκταβιανός  Αύγουστος (το 20 π.Χ.,) ένωσε την Κυρηναϊκή στη Λιβύη της Βόρειας Αφρικής με την Κρήτη σε μία ενιαία Διοικητική περιφέρεια η οποία χαρακτηρίστηκε μάλιστα  ως “συγκλητική” δηλαδή  ως Δημόσια επαρχία του Ρωμαϊκού Κράτους. Πρωτεύουσα είχε την πόλη Γόρτυνα στην Κρήτη

Εκεί , που μετά από 2000 χρόνια το Τουρκο-λιβυκό  μνημόνιο από τα 800 χιλιόμετρα μακριά , εξαφανίζει τον Ελληνισμό και κλείνει ασφυκτικά την Ελλάδα σε μια αγκαλιά θανάτου.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

loading...