Άγιος Παντελεήμονας: Αιγύπτιος που φυλακίστηκε γιατί βίαζε τη φίλη του, βγήκε έξω ένα χρόνο μετά και… το ξανάκανε!

 

Την Πρωτοχρονιά του 2022, είχε δείρει την 32χρονη, την βίασε και απειλούσε να την σκοτώσει – Τώρα έκανε τα ίδια και συνελήφθη ξανα

 

 Πριν ένα χρόνο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, άρπαξε τη σύντροφό του, τη φυλάκισε στο διαμέρισμα του στον Άγιο Παντελεήμονα και αφού την έσπασε στο ξύλο σε live σύνδεση απο το προφίλ της στο Facebook και μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της που το ειχε κάλεσει με βιντεοκλήση από τη Βουλγαρία, ανοιγόκλεινε μια φιάλη υγραερίου και απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα!

Μάλιστα, σε έξαλλη κατάσταση και υπό την επήρεια μέθης, φώναζε στη σύντροφό του: «Ξέρω ότι θα έρθει η αστυνομία αλλά εγώ μπορεί και να σε σκοτώσω σήμερα» και στους αστυνομικούς που τον καλούσαν να παραδοθεί: «Όχι δεν βγαίνω με τίποτα, θα πεθάνουμε όλοι μαζί!».

Ο Αιγύπτιος δράστης και κακοποιητής, φυλακίστηκε και μόλις βγήκε έξω πριν μερικές ημέρες, άρπαξε και πάλι την 32χρονη Βουλγάρα σύντροφό του και για τρεις ημέρες απο την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι τη Δευτέρα, τη φυλάκισε στο ίδιο διαμέρισμα και τη βίαζε απειλώντας οτι θα κάνει κακό στα παιδιά της αν τον καταγγείλει για τους βιασμούς.

Ειναι η απίστευτη ιστορία του 35χρονου Αιγύπτιου Ahmed Elshorbagy που εκμεταλλεύθηκε τα παραθυράκια του δικαστικού μας συστήματος και ενώ είχε φορτωθεί ενα κακούργημα κατάφερε μετά από έναν χρόνο να βρεθεί εκτός φυλακής και να ξαναβγάλει τον βίαιο χαρακτήρα του και να ξεσπάσει στην άτυχη γυναίκα, διαπράττοντας άλλο ένα.

Ο άνδρας συνεληφθη και οδηγήθηκε στις αρχές.

Το protothema.gr είχε αποκαλύψει τη συγκλονιστική κατάθεση της γυναίκας και το χρονικό του τρόμου.

H κατάθεση

Η κατάθεση της Βουλγάρας που ειχε αποκαλύψει το protothema.gr, ειναι συγκλονιστική. Η γυναίκα ξεδιπλωνε τη φρίκη που έζησε, απο την αρπαγή της απο το διαμέρισμα όπου εργάζεται ως οικιακή βοηθός, μέχρι τον εγκλεισμό της στο διαμέρισμα του Αιγυπτίου στον Άγιο Παντελεήμονα οπου ο δραστης αφού την έσπασε στο ξύλο, σε live σύνδεση απο το προφίλ της στο Facebook αλλά και μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της που την κάλεσε με βιντεοκλήση απο τη Βουλγαρία, στη συνέχεια άνοιγόκλεινε μια φιάλη υγραερίου και απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα!

Οπως ειχε πει, είχε τρία χρόνια που στην Ελλάδα και διέμενε στο ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Σολωμού στο Γαλάτσι, στο σπίτι του (σ.σ. αναφέρει όνομα) και της 24χρονης κόρης του η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και εκείνη εργάζεται ως βοηθός της. Για τέσσερις μήνες διατηρούσε σχέση με τον Αιγύπτιο. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς όπως είπε, ο Αιγύπτιος ήθελε να πάνε στο σπίτι του μαζί με την αδερφή της για να κάνουν την αλλαγή του χρόνου.

Στις 14:00 το μεσημέρι της 1ης Ιανουαρίου, μετέβη στην οικία τους ο 34χρονος τοτε Αhmed Elshorbagy. Ο δράστης, σε έξαλλη κατάσταση όρμησε πάνω στην κοπέλα και πριν προλάβει να αντιδράσει, την αρπάζει από τα μαλλιά και αρχίζει να την ταρακουνά με όση δύναμη διέθετε. Οι σκηνές που ακολούθησαν είναι ανατριχιαστικές.

Ο μεθυσμένος Αιγύπτιος, αφού την πέταξε στο πάτωμα, την έσυρε μέχρι την εξώπορτα. Η κοπέλα προσπάθησε να κρατηθεί από κάγκελα, όμως ο δραστης για να κάμψει την αντίστασή της την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο επανειλημμένα. Αδύναμη και σχεδόν ημιλιπόθυμη, τη σέρνει έξω απο το σπίτι της και την οδηγεί στην δική του οικία που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας της επί της οδού Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα.

aigyptios23542

«Θα ανατιναχτώ, θα μας σκοτώσω όλους!»

Αμέσως ειδοποιείται η Αστυνομία και άνδρες του τμήματος Γαλατσίου με επικεφαλής τον διοικητή του τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε., μεταβαίνουν στο διαμέρισμα του Αιγυπτίου όπου ακούν φασαρια και τα ουρλιαχτά της γυναίκας που καλούσε σε βοήθεια. Οι αστυνομικοι παραβιάζουν την πόρτα του διαμερίσματος και εντοπίζουν τον αλλοδαπό σε κατάσταση εκτός ελέγχου να βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο και να έχει ανάμεσα στα πόδια του μία φιάλη υγραερίου.

Μάλιστα, το ανατριχιαστικό είναι οτι ανοιγόκλεινε την βαλβίδα κρατώντας στα χέρια του έναν αναπτήρα, φωνάζοντας «θα ανατιναχτώ, θα μας σκοτώσω όλους». Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, στο σημείο έσπευσε δικαστικός λειτουργός, ειδικός διαπραγματευτής, άνδρες της Ε.Κ.Α.Μ., κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, σταθμός του Ε.Κ.Α.Β. και της Πυροσβεστικής, ενώ εκκενώθηκε προληπτικά και η πολυκατοικία. Τελικά στις 20:45 ώρα το βράδυ και αφού ο μεθυσμένος Αιγύπτιος ήταν αμετάπειστος και απειλούσε να πραγματοποιήσει τις απειλές του, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από την Ε.Κ.Α.Μ., όπου τον ακινητοποίησαν.

Από τις ερευνες στο διαμέρισμα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία φιάλη υγραερίου και ένα αναπτήρας. Η κοπέλα, συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ και στον συλληφθέντα οι γιατροί εκαναν ηρεμιστική ένεση καθώς ήταν σε ανεξέλεγκτη κατάσταση. Το θύμα ένα χρόνο αργότερα έζησε και πάλι το ίδιο σκηνικό του τρόμου από τον ίδιο άνθρωπο.

Πηγη: protothema

loading...