Μητσοτάκης: Απεχθάνομαι τον ρόλο του πολιτικού μεσσία

«Δεν παρουσίασα ποτέ τον εαυτό μου σαν πολιτικό μεσσία. Απεχθάνομαι αυτό τον ρόλο. Προτιμώ την ικανοποίηση να είμαι ένας πολιτικός που έκανε πράξη αυτά που έλεγε», δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην εφημερίδα «Το Βήμα» δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας των εθνικών εκλογών του 2019.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανακηρύξει ως εθνικό στόχο τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων ύψους 3,5%, αλλά δεν σκοπεύει όπως εξηγεί να ακολουθήσει τη συγκρουσιακή λογική του Αλέξη Τσίπρα κατά την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τακτική ανάκτησης της εμπιστοσύνης των αγορών.

«Οι αγορές θα δείξουν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση αν κινηθεί γρήγορα και βάλει τη χώρα σε μακρά πορεία υγιούς ανάπτυξης που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του χρέους και θα αντιμετωπίζει το πρόβλημα του συστήματος ασφάλισης», εξηγεί.

«Δεν θα πάω από την πρώτη ημέρα στη Μέρκελ για να διαπραγματευτώ τα πλεονάσματα», αναφέρει, ενώ ποντάρει στη στήριξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει συστηματικές επαφές με επενδυτές και funds προτρέποντάς τους να επενδύσουν άμεσα στη χώρα. «Δεν έπαιξα τα παιχνίδια του Τσίπρα γιατί θα τα βρω μπροστά μου» έχει πει πολλές φορές, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στο κυβερνητικό μοντέλο που θα εφαρμόσει όταν εκλεγεί πρωθυπουργός λέει ότι θα «είναι εμφανώς μικρότερο από το σημερινό, δεν θα έχει αναπληρωτές υπουργούς και ορισμένα υπουργεία θα συγχωνευθούν», ενώ σημειώνει ότι «οι σωστοί άνθρωποι θα μπουν στη σωστή θέση».

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο πρόεδρος της ΝΔυπογραμμίζει ότι «η ΝΔ είναι απέναντι σε αυτή τη συμφωνία αν κληθεί να την κυρώσει, διότι εγώ δε θα την είχα δεχθεί ποτέ».

loading...

5 thoughts on “Μητσοτάκης: Απεχθάνομαι τον ρόλο του πολιτικού μεσσία

  1. ΑΛΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ τον ρόλο του πολιτικού ΕΦΙΑΛΤΗ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

  2. ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑ,ΟΥΤΕ ΜΕΣΙΑΣ.ΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ,ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ…

  3. Τωρα σοβαρα? αυτος ο βλακούλης θελει να κυβερνήσει την χωρα ?

    ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝ (ΕΑΜ Β.ΥΔΡΟΧΟΟΣ )
    (… Ο Κυριάκος από τότε που υπάρχει, ζει και «προοδεύει» ως ο γιος του πατέρα του. Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, ο οποίος έχει τελειώσει ως «αριστούχος» το πληρωμένο Κολέγιο του Σαμαρά και του Παπανδρέου …Ο άχρηστος, που δεν έχει δώσει καν πανελλήνιες εξετάσεις να «μετρηθεί» έστω και μία φορά απέναντι στους «κοινούς» Έλληνες …Ο βλάξ με τις πιο εύκολες σπουδές σε ένα καλά διαλεγμένο για τη φήμη και τα ακριβά του δίδακτρα Κολέγιο…)

    Εντελώς αγράμματος. Σπούδασε και στο Χάρβαρντ ο μπούφος …

    Υπήρξε μέτριος βουλευτής και κακός υπουργός, είναι κακός ρήτορας, έχει κακή σκηνική παρουσία και σκελετούς στις ντουλάπες του και μεγάλες φιλοδοξίες να πάρει την κυβέρνηση ως κληρονομικό δικαίωμα…

    Προσάπτουν στον Κυριάκο Μιζοτάκη βαρείς χαρακτηρισμούς, όπως βλακώδες ύφος , συμπεριφορά ή μειωμένο IQ που εκθέτει το κόμμα…

    Τώρα σοβαρά?

    Αυτός ο χαζός επίγονος του εφιάλτη Δράκουλα θέλει να κυβερνήσει την χώρα ?

  4. αρε ελλαδιτσα να δουμε ποτε θα ξεμπλεξης απο ολους αυτους τους προδοτες και μασονους που σε κυβερνουν και θελουν να σε κηβερνισουν.

  5. ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛ6 .ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ Γ@ΜΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ .ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΑΞΞΙΖΕΙ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Comments are closed.