ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ!!!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας 
Μαθηματικός-Ερευνητής

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!
Το πόσο πολιτικά επικίνδυνοι είναι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, για την Πατρίδα μας και για την Ορθοδοξία μας, το αναδεικνύω με αδιάψευστα στοιχεία, σε άρθρο μου (6-10-2016), που είναι
αναρτημένο στο Προσωπικό μου αρθρογραφικό blog : ΤΣΟΚΑΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΑ και έχει τίτλο : ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ?.
Στη σημερινή μου δημόσια παρέμβαση ,θα σας παρουσιάσω τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, μπορούν να τεθούν στο πολιτικό περιθώριο, στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές!!! (Με μια ρηξικέλευθη πρόταση μου)
Επειδή ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης είναι πολιτικά επικίνδυνοι όχι μόνο για την Πατρίδα μας, αλλά και για την Ορθοδοξία μας, πρέπει τα εκατομμύρια των Ελλήνων Πατριωτών και τα εκατομμύρια των Ορθοδόξων Χριστιανών να προστρέξουν στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ (η αποχή να είναι μηδενική) και να επιλέξουν ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, ένα κίνημα που νοιάζεται πραγματικά για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία (και προφανώς ΟΧΙ στο στυλ των ΑΝΕΛ!!!), αλλά ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που να έχει : ΑΡΩΜΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ!!!
Εύλογα όμως όλοι σας, Αγαπημένοι μου Φίλοι, θα με ρωτήσετε: Μα υπάρχει ένα τέτοιο, ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ?. Και η απάντηση μου , Φίλοι μου, είναι ξεκάθαρη : Βεβαίως υπάρχει!!!. Είναι όμως ΑΓΝΩΣΤΟ στη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, γιατί δεν το προβάλλουν καν τα ΜΜΕ!!!.
Η ταπεινότητα μου το ανακάλυψε στην προεκλογική περίοδο των Βουλευτικών εκλογών του 2009 και έκτοτε ψηφίζω αυτό ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ (που είναι προφανώς εκτός Βουλής) και έχω ήσυχη τόσο την Πατριωτική μου όσο και την Ορθόδοξη μου συνείδηση!!!
Και από το 2009 και μετά, δεν τρέχω, Αγαπημένοι μου Φίλοι, πίσω από δήθεν Πατριώτες και Ορθόδοξους Χριστιανούς Πολιτικούς, που θα τους ψηφίζω και αυτοί θα προδίδουν και την Πατρίδα μου και την Ορθοδοξία μου!!!
Βεβαίως , Φίλοι μου, και πάλι θα με ερωτήσετε : Και πως είστε σίγουρος, ότι αυτό το ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΎΝΗΣ, που ψηφίζετε είναι γνήσιο?. Μήπως και αυτό όταν ανέβει στην εξουσία κάνει, ότι κάνει σήμερα, το κόμμα των ΑΝΕΛ?
ΟΧΙ, Φίλοι μου, αυτό το ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που ψηφίζω από το 2009 και εντεύθεν, είναι ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΟ για τους εξής λόγους :
1) Αυτό το ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, δεν δημιουργήθηκε από Πολιτικούς άνδρες!!!. Αυτό το ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ, το δημιούργησε το 2008, ο φλογερός Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Βολουδάκης (τα άρθρα του οποίου με συγκλονίζουν στο Διαδίκτυο), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, τα οποία έχει γαλουχίσει με βαθιά πίστη προς Τον Θεάνθρωπο Χριστό μας και την Παναγία μας, που τίποτε δεν μπορεί να τους βγάλει έξω, από τον Ορθόδοξο δρόμο, που έχει χαράξει : Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ!!!.
2) Αυτό που κυριολεκτικά με έχει συγκλονίσει σε αυτό ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, είναι οι δημοκρατικές και Χριστιανικές του αρχές, που είναι οι κάτωθι :
α) Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να μπει, ως στέλεχος στο ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ (είτε να γίνει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, είτε να είναι Υποψήφιος Βουλευτής, είτε Υπουργός εξωκοινοβουλευτικός), εάν πρώτα ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΗΛΩΣΗ στην οποία να αποκηρύττει ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ και το πάσης φύσεως αποκρυφισμό!!. Και αυτή τη δήλωση να την αναρτήσει στο Διαδίκτυο, για να είναι προσβάσιμη στον καθένα!!! (Μόνο τα απλά μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, δεν υποχρεούνται να κάνουν μια τέτοια δήλωση)
β) Εάν στο ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, ο Ελληνικός λαός του δώσει την εντολή να κυβερνήσει, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ στη συντριπτική πλειοψηφία τους, θα είναι εξωκοινοβουλευτικές προσωπικότητες εγνωσμένης αξίας (είτε από το Ελλαδικό χώρο είτε Έλληνες του Εξωτερικού) και ο καθένας από αυτούς θα αναλαμβάνει το αντίστοιχο Υπουργείο, που ταιριάζει με τις επιστημονικές γνώσεις που κατέχει!!!
γ) Εάν κάποιος Βουλευτής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, επιλεγεί ως Υπουργός (οι περισσότεροι Υπουργοί όπως είπαμε θα είναι εξωκοινοβουλευτικές Προσωπικότητες), αυτός θα παραιτείται από το Βουλευτικό του αξίωμα!!! (δηλαδή θα υπάρχει το ασυμβίβαστο : Βουλευτή-Υπουργού!!!)
δ) Αυτό το γνήσιο κίνημα ρωμιοσύνης, που η επίσημη ονομασία του είναι : “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, δεν είναι Αρχηγικό κόμμα, αλλά διοικείται από ΜΙΑ ΤΡΙΜΕΛΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, από τρεις εξαίρετους Επιστήμονες (με υψηλό Ορθόδοξο Χριστιανικό φρόνημα και βαθιά πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό και από απροσμέτρητη αγάπη προς την Πατρίδα), τους εξής :
. Βολουδάκης Μανώλης
. Ηλιάδης Μιχάλης
. Καμάμης Κομνηνός
Και μη σας φοβίζει, Φίλοι μου που σας είναι άγνωστα και τα τρία μέλη της ηγετικής ομάδας (και σε μένα άγνωστα είναι, τα γνωρίζω μόνο από τα δημοσιεύματα τους, που πραγματικά με έχουν αφήσει άφωνο!!!).
Εάν η “ΚΟΙΝΩΝΊΑ”-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, έλθει στην εξουσία , ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, θα γίνεται από τους εξωκοινοβουλευτικούς Υπουργούς, οι οποίοι θα είναι Έλληνες Επιστήμονες εγνωσμένης αξίας (από την Ελλάδα ή από το Εξωτερικό), που θα έχουν αναλάβει Υπουργείο, που ταιριάζει με τις επιστημονικές τους γνώσεις!!!
Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Τέτοιες δημοκρατικές και Ορθόδοξες Χριστιανικές αρχές, που διέπουν το γνήσιο κίνημα ρωμιοσύνης την “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”, δεν υπάρχουν σε ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ είτε αυτό είναι εντός της Βουλής είτε είναι εκτός της Βουλής!!!
Μόνο στο κίνημα ρωμιοσύνης, την “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” : Υπάρχει η ασφαλιστική δικλείδα της υποχρεωτικής δήλωσης – αποκήρυξης του Μασονισμού και πάσης φύσεως αποκρυφισμού!!!. Έτσι, στο κίνημα : “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”, αφού όλα τα στελέχη της, όλοι οι Υποψήφιοι Βουλευτές της και οι εξωκοινοβουλευτικοί Υπουργοί της, θα έχουν αποκηρύξει δημόσια το Μασονισμό και πάσης φύσεως αποκρυφισμό, θα είναι γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και γνήσιοι Πατριώτες!!! (γιατί Ελληνισμός και Χριστιανισμός έχουν άρρηκτο δεσμό μεταξύ τους!!!).
Αντίθετα σε όλα τα άλλα κόμματα που είναι εντός και εκτός Βουλής, αφού δεν υπάρχει αυτή η ασφαλιστική δικλείδα της υποχρεωτικής δήλωσης-αποκήρυξης του Μασονισμού και πάσης φύσεως αποκρυφισμού, τότε σε όλα αυτά τα κόμματα θα έχουν εισχωρήσει κάθε μορφής στελέχη ή Βουλευτές (Μασόνοι, Παγανιστές και ότι φανταστεί ο νους μας)
Εάν έχουμε φθάσει εδώ που έχουμε φθάσει, αυτό οφείλεται στα κόμματα που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν (και τα οποία δεν είχαν αυτή την ασφαλιστική δικλείδα) και έτσι έχουν στις τάξεις τους, κάθε καρυδιάς καρύδι, μη γνήσιους Ορθόδοξους Χριστιανούς, άρα και μη γνήσιους Έλληνες Πατριώτες, γι’ αυτό η προδοσία προς την Πατρίδα μας και την Ορθοδοξία μας, συνοδεύει η μια την άλλη!!!
Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου και παρουσιάζοντας αυτή την καινοτόμο και ρηξικέλευθη πρόταση μου, στις παραπάνω γραμμές, ορμώμενος δε από καθαρή ανιδιοτέλεια και ανυστεροβουλία και έχοντας μοναδικούς φάρους και οδηγούς :
1) Τη βαθιά μου πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό!!!
2) Την αγάπη μου προς την Πατρίδα (μέχρι αυτοθυσίας) και
3) Την έγνοια μου για το συνάνθρωπο μου
έχω να σας τούτα τα τελευταία λόγια :
Εάν νιώθετε ότι πραγματικά πονάτε αυτό τον τόπο (που αυτό πιστεύω ότι συμβαίνει), εάν επιθυμείτε ένα καλλίτερο μέλλον για τα παιδιά σας από κάθε άποψης (Οικονομικής, Πνευματικής και Εθνικής) απογαλακτωθείτε από τα κόμματα που μέχρι τούδε στηρίζατε, όλα τους έχουν υποστεί διάβρωση (λόγω έλλειψης ασφαλιστικής δικλείδας ελέγχου των εισερχομένων στο κόμμα).
Εάν από τον κ. Τσίπρα πάτε στο Μητσοτάκη μια από τα ίδια θα έχουμε. Και για να πεισθήτε δε γι αυτό, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου : ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, το οποίο υπάρχει στο Διαδίκτυο και στο Προσωπικό μου αρθρογραφικό blog :ΤΣΟΚΑΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΑ.
Ας συστρατευτούμε όλοι μας, γύρω από το κίνημα της Ρωμιοσύνης : “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, που διέπεται από όλες τις εξαίρετες δημοκρατικές αρχές και δικλείδες, που παραπάνω σας ανέπτυξα και να μην έχετε φόβο πως θα κυβερνηθούμε!!!, αφού οι περισσότεροι Υπουργοί του κινήματος : “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”, θα είναι εγνωσμένης αξίας εξωκοινοβουλευτικοί Επίστήμονες!!!
Σίγουρα απείρως καλλίτεροι από τους “επαγγελματίες” Πολιτικούς που είναι μαριονέτες των ξένων κέντρων αποφάσεων!!!
Εμπρός λοιπόν , Αγαπημένοι μου Φίλοι, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να κάνουμε αυτό το μεγάλο Πατριωτικό άλμα για να μη μας εξαφανίσουν : ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!
Και ως προς την ταπεινότητα μου, δεν θα με δείτε πουθενά να παίρνω κάποιο υψηλό αξίωμα (Βουλευτή ή Υπουργού κ.λ.π) θα είμαι απλό μέλος (απλός στρατιώτης) του κινήματος της Ρωμιοσύνης :”ΚΟΙΝΩΝΙΑ”, γιατί, Φίλοι μου Αγαπημένοι, μόνο αυτός ο ρόλος μου ταιριάζει!!!

loading...

2 thoughts on “ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ!!!

  1. Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΗΣΤΡΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΤΙΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΔΙΑ ΚΑΙ ΙΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΘΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣΜΟΣ!!! ΤΟ ΟΤΙ ΕΞΩΔΕΨΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!!! ΠΡΟΗΔΟΠΙΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΗΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΟΤΗ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΕΓΗΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΗ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

  2. Από ορθογραφία σκίζεις μεγάλε…

Comments are closed.