ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ, ΓΙΟΚ

Τιτάνια μάχη καταβάλλει το κυρίαρχο Παρακράτος της Ελλάδας για να διαλύσει το Πανελλαδικό σύστημα εισαγωγής των νέων στα Πανεπιστήμια της χώρας. Ένα σύστημα σκληρό και άκρως ανταγωνιστικό, που δοκιμάζει κάθε χρόνο τα νιάτα της Ελλάδας και καθορίζει το μέλλον τόσο αυτών όσο και της χώρας. Ένα σύστημα που άντεξε τη σήψη της Μεταπολίτευσης, ως το μόνο απομεινάρι ίσως που δεν αλλοίωσε τη διαβλητότητά του.Αυτό είναι και ο αυτοσκοπός των αλλοδαπών που έχοντας παρεισφρύσει στην κρατική εξουσία δουλεύουν δεκαετίες τώρα, ολονυχτίς και αρκούντως επιτυχώς, για την υποταγή και διάλυση της Ελλάδας, την παράδοση της στους αποικιοκράτες μας. Αλίμονο σ' ένα αυταρχικό απολυταρχικό καθεστώς που δεν ορίζει το ίδιο ποιος θα γίνει δικαστικός, αξιωματικός, γιατρός, δάσκαλος και επιχειρηματίας. Όπως ακριβώς στη Χούντα...


που στρατηγοί και μητροπολίτες ορίζαν τα επαγγέλματα του καθεστώτος για να μας κληροδοτήσουν τη Μικρή Ελλάδα, την Ελλάδα του "Δεν διεκδικούμε τίποτα".


Ασφαλώς και οι Πανελλαδικές δοκιμάζουν τις οικογένειες για μία εισαγωγή στα ελληνικά Πανεπιστήμια που, ενώ καταβρόχθισαν τα ευρωπαϊκά κονδύλια επί δεκαετίες, ούτε ένα δεν κατέφερε για δείγμα να εισέλθει στα πρώτα 300 πανεπιστημία του κόσμου, θυμίζοντάς μας τη θλιβερή εικόνα μας. Ασφαλώς και δίπλα στο σύστημα των Πανελλαδικών μαζεύτηκαν οι νταβατζήδες της γνώσης πουλώντας τη δημόσια γνώση ως πόρνη σε ευκατάστατους γονείς και ακόμη χειρότερα σε μεροκαματιάρηδες. Ασφαλώς και χρειάζεται αλλαγή η εκπαίδευση της χώρας μας. Αλλαγές με ποιες εθνικές αξίες όμως;Προφορική βαθμολογία και περιφερειακός έλεγχος σε ποια Ελλάδα; Στην Ελλάδα του μπαξισιού και του ρoυσφετιού; Στην Ελλάδα της ριζοσπαστικής Αριστεράς; Τραγικό το χθες, θλιβερό το σήμερα, ένα αύριο μας έμεινε. Αυτό και έβαλε στο στόχο το βαθύ Κράτος για να εκτελέσει. Αυτό ποθεί ο Αλέξης Τσίπρας όσο τίποτα άλλο.


Να φύγουν οι καλύτεροι , να μείνουν οι πειθήνιοι μέτριοι. Το καθεστώς της υποκρισίας που μας κρατάει κολλημένους στον πάτο. Να κυβερνήσουν και να συνεχίσουν να ξεπουλούν την Ελλάδα των πετρελαίων. Να πετάξουν έξω τη Δύση, να αγκιστρωθούν στις απολυταρχικές αξίες της Ρωσίας, της Κίνας και γιατί όχι μία μέρα της Βορείου Κορέας. Να λιώσουν την Ελλάδα στο χυτήριο της ανθρώπινης ιστορίας.


Μία συνέντευξη στην Επιτροπεία του Ρουβίκωνα και της Αρχηγού του Όλγας, μας έμεινε να εισάγουμε στις Πανελλαδικές να αποδείξουμε απλά αυτό που είμαστε. Μία χώρα δοσίλογων που ξεπουλάει το κορμί της, εις τους αιώνες των αιώνων, με ή χωρίς επικράτεια.Ας είναι. Όποιος μείνει, έμεινε.

Όποιος νικήσει, για τη Νίκη νίκησε.

Επιμένω,υπομένω,περιμένω, επιμένω...

Έμαθα μία ζωή να σε νοιάζομαι, παραμυθιάζομαι...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. μην αλαξει τιποτα θα βγαλουμε σπυρακια, ρε για τα φροντιστηρια θα πης τιποτα;;;; ολα να αλαξουν ρε λαμογια μπας και παμε ενα βημα μπροστα ουυυσσστττ ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]