Έλληνες και επιδόματα: ζωή υπό του μηδενός – Απείλησε πως θα αυτοκτονήσει όταν του κατασχέθηκε το επίδομα από την τράπεζα

Σε απελπισία έφτασε ένας Έλληνας όταν διαπίστωσε πως επίδομα που του είχε χορηγηθεί κατασχέθηκε από τον τραπεζικό λογαριασμό του. Εισήλθε θυμωμένος σε ένα υποκατάστημα τράπεζας στο Βαθύ της Σάμου, και κρατώντας ένα μαχαίρι απείλησε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του!

Οι πελάτες της τράπεζας αντέδρασαν ψύχραιμα και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να πάρουν από τα χέρια του το μαχαίρι συνολικού μήκους 18 εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε από άνδρες του αστυνομικού τμήματος που έφτασαν άμεσα. Ο άνδρας συνελήφθη και η Ασφάλεια σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Για την κατάσχεση του επιδόματος ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρόνοιας του δήμου Ανατολικής Σάμου και, σύμφωνα με το samostoday.gr, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Διονυσίου δήλωσε ότι γνώριζε για την περίπτωση και είχε επικοινωνήσει με την αρμόδια υπηρεσία, ώστε να μην γίνει κατάσχεση. Αυτό δεν συνέβη λόγω των αργιών και ο Δήμος εξασφάλισε στον δικαιούχο να λάβει ξανά το επίδομα την Τρίτη.
loading...