Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης: Προς το Υπ.Οικ-Σε πλήρη κατάρρευση η οικονομία του Υπουργείου Προ.Πο-Κίνδυνος για την εσωτερική ασφάλεια

Σοκ παθαίνει όποιος δει την πραγματικότητα στα οικονομικά του νευραλγικού αυτού υπουργείου …  η ¨μπάλα έχει χαθεί  προ πολλού ¨ για πολλούς λόγους και αιτίες .Σκόπιμα σε αρκετές φορές για να καλυφθούν  τυχόν οικονομικές ατασθαλίες που θα  μπορούσαν ¨να ρίξουν κυβέρνηση ¨ (;)

Το λιγότερα πάντως , εδώ που φτάσαμε !!!

Δεν είναι μόνο οι δαπάνες που εξοφλούνται με καθυστέρηση ετών πλέον  –  όλο και πιο πίσω – οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις  και στην πληρωμή των πάσης φύσεως υπομνημάτων , δεν είναι μόνο  οι «εγκληματικές » ελλείψεις σε περιπολικά , πυροσβεστικά και Λιμενικά  μέσα , σε δημόσια είδη και είδη αυτοπροστασίας  (  τα οποία αγοράζουν από το υστέρημά τους οι αστυνομικοί  , οι πυροσβέστες και οι Λιμενικοί για να μην σκοτωθούν  ) , ακόμα και σε χαρτικά είδη μα ,  και  σε βασικά είδη .

ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΟΤΙ η κατάσταση αυτή , είναι συνέπεια της στενότητας που επέβαλαν τα μνημόνια και συνέπεια της υφιστάμενης παρατεταμένης οικονομικής  κρίσης ΚΑΙ ΟΧΙ προϊόν καθυστερημένης ¨οικονομίας ¨, σπαταλών , κακοδιαχείρισης  ετών και ατασθαλιών που βρίσκουν την ευκαιρία να κρυφτούν , αποτέλεσμα μιας αποτυχημένης ( για το σκοπό αυτό ) αναδιάρθρωσης και κακής  νοοτροπίας … που συνεχίζεται .

Συνεχίζουμε να ξοδεύουμε εκατομμύρια στο χαρτί και στο μελάνι , με το να μην κλείνουμε τα φώτα το μεσημέρι στους διαδρόμους , να μην φτιάχνουμε  έγκαιρα τις ζημίες  κ.α  …. λες και σαμποτάρουμε σκόπιμα .

Στην Κρήτη για παράδειγμα ( μέλος μας είναι σε διακοπές ) τα περιπολικά σε συγκεκριμένο Νομό , καταναλώνουν το μισό ρεζερβουάρ προκειμένου να μεταβούν σε πρατήριο της αστυνομίας για να ανεφοδιαστούν και να επιστρέψουν στην υπηρεσίας τους .

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ στο «ταμείο»  του υπουργείου  αυτού , οι ίδιοι  οι υπάλληλοι  για τα αυτονόητα και οι διάφορες δωρεές , πεπεισμένοι ότι πρέπει να στηρίξουν το έργο του ,  το οποίο , πάσχει οικονομικά εξαιτίας των μνημονίων ……τά χα μου (;)

Στην πραγματικότητα όμως  ¨δουλεύουν ¨ άθελά τους , να καλύψουν αυτούς που προκάλεσαν όλα αυτά τα οικονομικά κενά .

Εάν οι υπεύθυνοι όλων αυτών , είναι πλέον προϊστάμενοι στις ίδιες θέσεις ή σε θέσεις ελέγχου , υπάρχει άραγε ποτέ περίπτωση να ¨βγουν οι μαύρες τρύπες  στην φόρα ¨ , υπάρχει περίπτωση ποτέ να εξυγιανθεί το υπουργείο , καίτοι μπορεί ;

Η κατάσταση μοιάζει σαν μια  διαχρονική και σκοτεινή ¨συμφωνία κυρίων ¨ Οι μαύρες τρύπες όμως όχι μόνο δεν μπορούν  να κλείσουν αλλά , ρουφούν και τα πάντα γύρω τους

Είπαμε όμως  ,όλο αυτό πρέπει να τo ξεπεράσουμε αλλά να μην το αφήσουμε !!

Η προστασία της κοινωνίας από τις γνωστές απειλές – που όλοι γνωρίζουμε πλέον – πρέπει άμεσα να εξασφαλιστεί με το να εξυγιανθεί οικονομικά το εν λόγω υπουργείο και να δυνηθεί έτσι , σε μια πραγματική οργάνωση και λειτουργική δομή … την οποία θεωρητικά έχει .

Τι περιμένετε  δλδ εκεί στο υπουργείο οικονομικών , να ενημερώσουν οι υπεύθυνοι αξιωματικοί στα οικονομικά , τον πολιτικό τους προϊστάμενο για την απελπιστική οικονομική  κατάσταση ( παραδεχόμενοι την αδυναμία τους )  που βρίσκεται το υπουργείο και ο υπουργός να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για την οικονομική κατάντια του υπουργείου του ;

Ούτε ο  «επίτροπος οικονομικών» που πρόσφατα διορίστηκε μπορεί να κάνει τίποτα , ούτε η νέα διεύθυνση δαπανών , ούτε κανείς άλλος .

Εν τω μεταξύ οι πολίτες θα ζουν σε καθεστώς ανασφάλειας , το οποίο δεν απαλύνεται με τα γνωστά επικοινωνιακά  τρικ και αφήγημα όπως ,  η αστυνομία κοντά στην κοινωνία ….  που είναι πέρα ως πέρα σωστό .

Προτείνουμε συνεπώς :

Συστήστε οικονομική επιτροπή η οποία να δει κάθε κωδικό ξεχωριστά ,κάθε υπηρεσίας . Κάθε δαπάνη , κάθε υπόμνημα , κάθε προϋπολογισμό  ,κάθε ανάγκη ( γιατί αλήθεια δεν θέλει κανείς να αποσπαστεί ή  να μετατεθεί σε συγκριμένες υπηρεσίες του ¨οικονομικού  ; )

Καταλήξετε σε ένα ποσό που αντιπροσωπεύει  όλα τα λειψά που υπάρχουν , την αξία της μαύρης  τρύπας δλδ

Ενισχύστε αρχικά  την παγία του Υπουργείου με 1,3 δις ευρώ σε τρεις δόσεις .

Δημιουργήστε τους μηχανισμούς  έλεγχου που εφεξής , δεν θα επιτρέψουν ξανά   να διολισθήσει η κατάσταση

Εκδώστε σαφής διαταγές και ορίστε σε κάθε υπηρεσία  υπεύθυνο αξιωματικό για την εφαρμογή τους ( όχι τους επόπτες οικονομικών )

Παραπέμψετε στα πειθαρχικά  και στην δικαιοσύνη τους υπευθύνους όποιους κι αν είναι ( πολλούς θα σώσει η συγγνωστή πλάνη ) .

Πάρτε πίσω όσα δεν χρειάστηκαν  τελικά από αυτά τα 1,3 δις

Χρειάζεται όμως , για όλα αυτά , πολιτική απόφαση . Όποιος γνωρίζει την κατάσταση αυτή και την αποδέχεται , ακόμα και εάν θεωρεί ότι σιγά-σιγά , θα το ¨περάσουμε¨ με τέτοιες τακτικές όπως τις προαναφερόμενες  , είναι συνυπαίτιος.

Ξέρουμε ότι η συνείδησή σας τελικά , δεν θα επιτρέψει αυτήν την διαιώνιση .

Η κοινωνία περιμένει υποφέροντας .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. ΟΣΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ..

  ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ "Ε.ΣΥ."
  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ;? 🤔

  ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΪΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΕΘΝΙΚΕΣ;?

  ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΪΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ Ή ΕΘΝΙΚΟ;?

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ";? Ο ΛΑΟΣ Ή ΤΟ ΕΘΝΟΣ;?"🤔

  23/8/2017 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΛΛΑ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΟΜΙΛΙΑ [BINTEO]

  https://www.youtube.com/watch?v=IJ34KVEzByQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΓΑΜ,ΗΣΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Η ΜΑΥΡΩΚΥΛΩΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ ΕΞΩ" ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
   ΤΕΛΕΙΩΑΣΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ...ΣΤΗ ΦΥΛΚΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΝ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  2. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΦΥΓΟΠΟΙΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΜΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΨΗΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΣ ΦΑΠΕΣ ΑΦ'ΥΨΗΛΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ ΜΕ 8 ΣΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΥΓΟΠΟΠΙΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΑ ΣΟΥ ΦΥΛΑΚΗ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ...ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ.

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]