Θα μας τρελάνουν... Γιατί ο έλληνας σήμερα ζεί μέσα στον φόβο και τον πανικό

Η οικονομική και εργασιακή ανασφάλεια που κυριαρχούν στην μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας πυροδοτεί  την  επικράτιση του  φόβου  στην καθημερινή ζωή και οδηγει σε ψυχαναγκασμό και  πανικό.

Ο άνθρωπος στην καθημερινότητα του προσπαθεί  να αποφύγει το συναίσθημα του  φόβου και για τον σκοπό αυτό καταναλώνει – αποροφά  τρομερά αποθέματα ενέργιας.
Το άχγος του φόβου,  αυξάνει γρήγορα και  ασυναίσθητα το αρχαικό ενστικό εγρήγορσης  και επιβίωσης που διαθέτει κάθε άνθρωπος, όμως απο ένα σημείο  η λογικη χάνεται, το ένστικτο κυριαρχεί.
Η απουσία λογικής οδηγεί αυτόματα στην εξάπλωση φόβου και άχγους.
Το έντονο άχγος οδηγεί στην ένταση του σώματος και τον  τρόμο  των άκρων, ζαλάδα και εφίδρωση και σε αδυναμία να ελεχγθούν τα συναισθήματα  που μας κατακλύζουν.
Το φοβικό άχγος πολλές φορές μας οδηγεί  σε αγοροφοβία  όταν βγαίνουμε  έξω, ενώ οι  εκρήξεις έντονου  άχγους  σε φόβο σε μικρό η μεγάλο πλήθος  του ατόμου  και σε  κοινωνική φοβία
Όλες αυτές φοβίες μετατρέπονται σε  αχγώδη  διαταραχή
Οι ασθενείς ιδιόρυθμοι και κρίνουν την συμπεριφορά παράξενη και έχουν μια  αυτομομφή και θλίψη για τον εαυτό τους.
Η διέγερση φοβικού  συναισθήματος είναι η  ικανότητα και ο φυσκός μηχανισμός που διαθέτουμε ως άνθρωποι  στον οργανισμό μας εκατομύρια χρόνια
Το άκουσμα ενός κρότου η φόβου μπορεί να οδηγήσει τον εγκέφαλο σε πανικό και τον κινητοποιήσει το σώμα για δράση - μάχη η φυγή.
 Όταν όμως το αλάρμ του οργανισμού  δεν είναι λογικό και γίνεται συχνά, τότε παραμένει η  ένταση  και ο πανικός και η αρρωστεια του φόβου μας κατακλύζει.
Όλα  ξεκινάνε απο την αμυγδαλή που είναι ο εγκεφαλικός σχηματισμός που βρίσκεται στα δυο ημισφαίρια,  η αμυγδαλή παρασύρει και άλλες περιοχές εγκεφάλου  όταν είναι διεγερμένη.
Αυτές οι περιοχές παρασύρουν όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα σε μια μάχη φυγής η πάλης και η ένταση μας κατακλύζει σε όλο το σώμα.
Κυριος μηχανισμος  σύγκρουσης είναι το εγώ με όλες τις  ασυνείδητες ορμές και αντιδράσεις που
έχουμε εσωτερικέυσει και το ίδιο προσπαθεί  να μας εμποδίσει να τις εκτονόσουμε.
Ο εγκέφαλος ειναι επιβαρυμένος  και μια καλύτερη αποθήκευση  είναι το κλειδί, γιατί  τεμαχίζουμαι πληροφορίες και πρέπει να τις επεξεργαστούμε καλύτερα αργότερα,  όμως  πολλές φορές μια κραυγή, φωνή, περιστατικό  μας κινητοποιεί σκέψη και  μας βγάζει στην επιφάνεια μια ανάμνηση με τρομακτικά γεγονότα και έτσι ουδέτερα και άσχετα πράγματα μας  προκαλούν έντονο φόβο σαν ειναι πραγματικά.
Το σοβαρό ειναι το μετατραυματικό σύνδρομο και οι τραυματικές εμπειρίες  που μας οδηγούν σε ψυχαναγκασμό και ιδεοληψίες που πολλές φορές  αναγκαζόμαστε να τις κάνουμε γιατί  έχουμε εσωτερικέυση το συναίσθημα και την ανάμνηση την φοβική.
Ο ψυχίατρος και συγγραφεας Δημήτρης Καραγιάννης εξηγεί ποια σκέψη πυροδοτεί  την  επικράτιση του  φόβου  στην καθημερινή ζωή και οδηγει σε ψυχαναγκασμό και  πανικό.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

43 σχόλια :

 1. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Α) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ Β) ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ, ΑΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΤ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
  ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΟΓΟΥΣ.!!!
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

  Δημήτρης Καζάκης : «Η Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας
  θέλει τεράστια προετοιμασία και όχι ανεύθυνη εξαγγελία...ημερομηνίας της» !!!

  Η Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας δεν είναι υπόθεση μιας ημερομηνίας.
  Πρόκειται για μια συλλογική πράξη ενός λαού που ισοδυναμεί με κοινωνική εξέγερση.
  Μετά την κήρυξη της απεργίας δεν υπάρχει επιστροφή.
  Ή θα νικήσει ο λαός και θα προχωρήσει μπροστά, ή θα νικήσει η μαύρη αντίδραση και θα λουφάξει μια για πάντα ο λαός.

  Γι' αυτό και οφείλουμε να την προετοιμάσουμε με την μέγιστη προσοχή και μαεστρία.
  Ο καθορισμός ημερομηνίας είναι εύκολος, αλλά αν δεν βρει την απαιτούμενη ανταπόκριση από την πλειοψηφία του λαού, τότε κάηκε η όλη ιδέα. Θα είναι πολύ δύσκολο να ξανατεθεί τέτοιο ζήτημα.
  Χρειάζεται πολύ δουλειά στις γειτονιές.

  Πρέπει οι πυρήνες του Ε.ΠΑ.Μ. να αναδειχθούν παντού - με την συνεπικουρία των φίλων και των συναγωνιστών από όλα τα άλλα κινήματα και τις πρωτοβουλίες πολιτών - σε φάρο σταθερότητας και βεβαιότητας μέσα σε μια θάλασσα αστάθειας, ανωμαλίας και αβεβαιότητας που συνθλίβει τον μέσο πολίτη και πλατιά λαϊκά στρώματα.

  Χωρίς αυτό και χωρίς κατάλληλη προετοιμασία για να αντιμετωπιστούν κράτος, παρακράτος και αναχώματα από τους επίσημους κομματικούς μηχανισμούς (μνημονιακών και αντιμνημονιακών δυνάμεων) δεν μπορεί να γίνει δυνατή μια αληθινή ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

  Ας μάθουμε πρώτα να δίνουμε με επιτυχία που θα ζηλεύουν οι πάντες τις «μικρές μάχες», για να πείσουμε τον κόσμο που σε μεγάλο βαθμό έχει στραμμένα τα βλέματά του πάνω μας, ότι είμαστε ικανοί να τα βγάλουμε πέρα και με τις μεγάλες καθοριστικές γι' αυτόν μάχες, όπως είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !!!
  https://epamhellas.gr/?p=29257

  Μόνο με την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ έρχεται η Ελευθερία και η τελική ΝΙΚΗ
  Το Ε.ΠΑ.Μ. έχει ως σκοπό να ενώσει όλους τους Έλληνες πολίτες που αγαπούν την Πατρίδα τους και θέλουν επιτέλους να την δουν ελεύθερη από κάθε λογής εξάρτηση από εγχώρια και ξένα συμφέροντα. Ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να γίνει αυτό, είναι με την ενδυνάμωση του Λαού μας, έτσι ώστε να μπορέσει να απαιτήσει τα αυτονόητα.
  Για τον σκοπό αυτό, χρειάζεται να οργανωθούν όσοι περισσότεροι συμπατριώτες μας.
  Το Ε.ΠΑ.Μ. χρειάζεται όλους εσάς να έρθετε να σας γνωρίσουμε και να γίνετε μέρος του Μετώπου ώστε να αγωνιστούμε στις κρίσιμες και ιστορικές στιγμές που ζούμε.
  Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση, αλλά κάτι πολύ βαθύτερο.
  Είναι φανερό πλέον ότι κάτι πρέπει να γίνει από εμάς τους πολίτες.
  Οργανωμένα, Ε Λ Α ! https://epamhellas.gr/?page_id=52924

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ,ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ...

   ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

   ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΠΑΛΑ,ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ...

   ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΣ-ΕΞ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ...

   ΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ..

   ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΤΙ ΛΕΕΙ??

   ΕΣΥ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ??

   ΕΙΠΑΜΕ,ΚΑΝΕ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ Η ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ...

   Διαγραφή
  2. http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_679.html
   -----------------------------------------------------------------------------------
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙΚΛΗ!

   Διαγραφή
 2. Γιατι τον παιζει συνεχεια με αποτελεσμα αφου χ.νει πολλες φορες χανει την νοητικη και συναισθηματικη του δυναμη.το μονο που του εχει μεινει ειναι η αγαπη για τους σκυλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΘΗΚΕ ΜΑΛΘΑΚΕΨΕ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΕ ΞΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ
  ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΥΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ
  ΚΑΙ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.
  Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΣΤΑ ΕΡΗΜΩΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ( ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ) ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
  ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΝΙΩΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΣΚΥΨΕ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,Η ΔΟΛΙΑ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ 2.5 ΔΙΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΓΙΑ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,ΓΕΝΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΩ ΓΜΤ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΠΩ...!!!!

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΜΑ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ...

  ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ,ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΠΤΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ...

  ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ Η ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ..

  ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ??
  ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ?

  ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΗ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ Η ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ....

  ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΑΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νικόλαος Γεωργιάδης
   ·
   ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΚΟ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ, ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ......

   ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΓΩ, 50000....ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ....ΕΣΥ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ......

   ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ, ΜΑΘΑΙΝΩ, ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ...ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ....

   ΜΙΛΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ, 50000, ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ......ΕΣΥ ΟΜΩΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ(ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ)....ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.....

   ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΕΧΩ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.......

   ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΚΟ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.....ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ....

   Διαγραφή
  2. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΓΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΟΥ

   Διαγραφή
  3. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΟΥ Η ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΚΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ??

   ΦΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ...

   ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...

   «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
   Βενιαμίν Φραγκλίνος

   Διαγραφή
  4. ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;
   ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΜΩΡΗ ΛΕΧΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ
   ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΣΥΛΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΙΡΗ ΓΕΛΟΙΕ ΦΥΓΟΠΟΙΝΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ
   ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΕΣ ΘΑ ΤΡΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.

   Διαγραφή
  5. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

   ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

   Διαγραφή
  6. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑ....ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ!! ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ Ο 12ΘΕΟΣ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΣΙΚΛΗ

   Διαγραφή
  7. http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_679.html
   -----------------------------------------------------------------------------------
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙΚΛΗ!

   Διαγραφή
  8. ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΖΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΑΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΘΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 6. κανεις δεν φοβαται,ολοι ειμαστε ψυχραιμοι και αναμενομεν την σωστη στιγμη ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Νικόλαος Γεωργιάδης

  ΟΗΕ.....ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.......

  ΑΤΖΕΝΤΑ 21.......ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΟ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ, ΑΠΟ 178 ΚΡΑΤΗ (ΕΝΝΟΕΙΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΗΤΑΝΕ ΜΕΣΑ), ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 1992....
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ....

  ΔΛΔ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΘΟΡΥΒΟ, ΔΙΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ 80-90%....
  ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21...

  -ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  -ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
  -ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ
  -ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΗ....
  -ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...
  -ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ...
  -ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, Η ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ...
  -ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21...
  -ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...
  -ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑ 80%

  ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ....

  ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ...ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΗΔΗ....ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ..ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ..ΗΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ...

  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ , ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ε ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΑΖΑΚΗ ΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΣΟΡΙΞΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ
  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ
  ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΔΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
  ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΒΛΕΠΩ ΓΥΦΤΟ
  ΠΟΙΟΣ ΡΙΖΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ
  ΑΠΟΛΑΥΣΗ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ

  Ο Αρτέμης Σώρρας προσπάθησε να αγοράσει και τον Παναθηναϊκό
  https://www.youtube.com/watch?v=sMrODLZiMvw

  Συλλεκτικές βλακείες του Σώρρα 2014
  https://www.youtube.com/watch?v=ukXL3D78ZEM

  Αρτέμης Σώρρας ..η μαλακία χτύπησε κόκκινο..τό τερμάτισε...
  https://www.youtube.com/watch?v=mS-wZpqxLXs

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ,ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ.

   ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΧΟΡΤΕΝΟΥΜΕ,ΑΣ ΠΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΙ Μ'ΑΥΤΟ??
   ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

   ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΜΕ ΕΔΩ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ…

   https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

   ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ,ΛΙΓΟ ΨΩΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΧΑΖΑΚΗΣ,ΑΣ ΛΕΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ,ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

   ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΣΗ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ,ΔΟΥΛΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ,ΔΟΥΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ,ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ?

   ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ...

   ΥΓ
   ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σ’ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑ ΑΜΟΛΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΛΟΤΩΦ,ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ Η ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ??

   Διαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ
   ΑΧΑΧΑΧΑ
   ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΑΔΕΣ

   Διαγραφή
  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ ΨΩΡΙΑΡΑ??? ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΛΕΕΙ??????? ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

   ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙΙΙΙΙΙ, Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΟΥΝΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  4. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΟΥ Η ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΚΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ??

   ΦΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ...

   ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...

   «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
   Βενιαμίν Φραγκλίνος

   Διαγραφή
  5. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ;
   ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΄Η ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΑΡΙΡΟΓΥΦΤΟΥΣ;
   ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΜΟΛΥΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ;
   ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΓΕΛΟΙΕ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

   Διαγραφή
  6. ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΚΙΌΛΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ??......

   ΜΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ....

   ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΛΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.....

   ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ Η ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΑΝ ΞΕΦΕΥΓΕ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ....

   ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ...

   ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ,ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΕΟΝ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ,ΑΡΚΕΤΑ…. ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ??

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2017 - 10:58 μ.μ.
   ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ;
   ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΄Η ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΑΡΙΡΟΓΥΦΤΟΥΣ;
   ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΜΟΛΥΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ;
   ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΓΕΛΟΙΕ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

   Διαγραφή
  8. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

   ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ...!!!

   ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΛΕΩ,ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΛΕΝΕ...

   ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (οχι φυσικα κυριες και κυριοι συναδελφοι γιατι δεν θεωρουν ουτε κυριες/ους ουτε συναδελφους τους προδοτες) Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ...

   ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ..???😀😀

   Διαγραφή
  9. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΑΜΙΟΛΗ, ΣΑΣ ΤΗ ΦΟΡΕΣΑΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΗ ΨΩΛΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΖΑΚΗΣ-ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΕΛΙΝΗΑΖΕΣΑΙ, ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΕΝΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΕΛΟΙΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΥΠΟΨΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΔΙ....

   Διαγραφή
  10. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ
   ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
   ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ.
   ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΘΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ.
   ΑΝ ΣΕ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕΝΤΣ. ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕΣ.
   ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 2.8 ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ
   ΟΥΣΤ ΛΕΧΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΕΛΟΙΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΙΑΣΜΑ.

   Διαγραφή
  11. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΑΧ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΘΕΡΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ....

   ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ...

   Διαγραφή
  12. ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ + ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑ
   ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΟΠΟΥΛΕ ΦΑΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΥΠΟΘΕΤΟΥ ΣΟΥ....

   Διαγραφή
  13. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ...

   ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ...

   ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ....!!!!

   ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

   ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ....ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

   ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

   ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

   Διαγραφή
  14. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

   ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

   Διαγραφή
  15. Η ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ Ή ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
   ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
   ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΦΑΝΕ

   Θεοδωρόπουλος: ΨΕΥΤΗΣ ο Νουλέζας, δεν είναι δικηγόρος της ΕΣΥ
   https://www.youtube.com/watch?v=lr_ZkJ-B0R4

   Διαγραφή
  16. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ
   ΕΛΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩΠΑΪΔΑ ΘΡΑΣΥΜΙ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΩ ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΜΟΥΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΚΙΟ..ΛΩΠΟΔΥΤΗ
   ΣΕ ΦΥΛΑΓΑΝ ΔΕΚΑ ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ ΜΙΣΟΡΙΞΙΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ

   Διαγραφή
  17. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ...

   ΟΠΟΤΕ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΑΣ ΕΡΠΕΤΑ,ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ...!!!

   ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΕΡΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ...

   Διαγραφή
  18. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑ....ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ!! ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ Ο 12ΘΕΟΣ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΣΙΚΛΗ

   Διαγραφή
  19. ρομπες ξεκουμπωτες κανει τους αρχαιοκαπηλους ο καρατζαφερης.
   δικιο εχει ο 12.37,επεσε συρμα για την γυφτοσυμμορια να την τελειωσουν.

   Διαγραφή
  20. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΒΡΑΙΛΑ ΧΑΣΙΚΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΕΛΟΙΕ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  21. ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
   ΡΕ ΖΩΑ ΘΑ ΣΑΣ ΖΕΨΩ ΣΤΟ ΑΡΟΤΡΟ ΝΑ ΟΡΓΩΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΩΠΑΪΔΑ ΡΕ ΒΟΔΙΑ
   ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΤΗΣ Γ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ο ΦΕΣΑΔΩΡΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 2.8 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.
   ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΝΟ
   ΑΧΑΧΑΑΧΑ
   ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΝΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 20ΧΙΛΙΑΡΑ.
   ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΒΕΛΑΖΑΝ ΤΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.
   ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  22. http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_679.html
   -----------------------------------------------------------------------------------
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙΚΛΗ!

   Διαγραφή
  23. ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΖΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΑΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΘΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  24. ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΕΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ???????????
   ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ???????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ....ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ!!!!!!!

   Διαγραφή
 9. ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ...

  ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΕΝΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.!!
  Βίντεο:https://youtu.be/1L0j19C6sT4
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚ. 6199/4/9/2015
  Βίντεο:https://youtu.be/98Qn1UkH9Ms
  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»
  (ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ) ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_45.html
  . . . . . .
  ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
  http://alfeiospotamos.gr/?p=17627
  ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
  http://alfeiospotamos.gr/?p=17647
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
  http://alfeiospotamos.gr/?p=18373
  ===================
  ΙΣΤΟΡΙΚΆ :
  ..ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 4/9/2899(2015) ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.!!!
  ...ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»! ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΔΡΥΘΕΙΣΕΣ «Ε.ΣΥ.» ΕΔΩΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ – ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ.! Πηγή : http://alfeiospotamos.gr/?p=17619
  ======================
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
  1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr/
  2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr/
  3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr/
  4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/
  5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr/
  =======================
  ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."
  http://alfeiospotamos.gr/?p=11184
  =======================
  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
  http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/
  http://alfeiospotamos.gr/
  http://alfeiospotamos.blogspot.gr/
  http://spametadesma.blogspot.gr/
  http://sorraskerkyra.blogspot.gr/
  http://sorrasgegonota.wordpress.com/
  =======================
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
  http://alfeiospotamos.gr/?p=10768
  =======================
  ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930 -
  https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer…

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]