Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ

Το θαύμα έλαβε χώρα στο τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην Αίγυπτο σε χριστιανούς που πραγματοποιούσαν προσκυνηματική εκδρομή.

Διηγείται η κυρία στο βίντεο ότι όταν εισήλθαν οι τζιχαντιστές μέσα στο λεωφορείο και αφού σκότωσαν το σύζυγο και άλλα μέλη της οικογενείας της, προσπάθησαν να τραβήξουν με τη βία το μικρό της παιδί που είχε στην αγκαλιά της, τον Μηνά.


 Την ώρα όλων αυτών των βίαιων γεγονότων ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά της ένας ψηλός άνδρας με πολύ όμορφο πρόσωπο και με έντονα πράσινα μάτια του οποίου η μορφή δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. 

Ενώ όλοι οι υπόλοιποι φορούσαν κουκούλες στα πρόσωπα, μόνο εκείνος το είχε ακάλυπτο. Την πιάνει από το χέρι και με σταθερή φωνή της λέει: 

Μη φοβάσαι, θα φύγουν. Μην αφήσεις το παιδί από τα χέρια σου διότι θα το σκοτώσουν. Όταν σου ζητήσουν τα χρυσαφικά να τους τα δώσεις αμέσως.

Γυρνά αμέσως προς τον τζιχαντιστή που τραβούσε το παιδί και με μια κίνηση του χεριού του τού λέει να της αφήσει το παιδί και αμέσως αφήνει το παιδί.

 Ύστερα ανεβαίνουν και άλλοι τρομοκράτες και της λένε να βγάλει και να τους δώσει όλα τα χρυσαφικά που είχε επάνω της και φύγανε.

Μετά από μέρες στο νοσοκομείο, την πληροφόρησαν για ένα όραμα που είδε μια άγνωστη ηλικιωμένη γυναίκα σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Αιγύπτου. Η πρώτη κυρία δεν είχε μιλήσει ακόμη σε κανέναν για το περιστατικό αυτό.

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]