ΑΜΕΙΩΤΟΣ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ

Είναι πράγματι αξιοθαύμαστη η μεθοδικότητα με την οποία το τριπλό «σύστημα» που ποτέ δεν χώνεψε τον Κώστα Καραμανλή, συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο σχεδόν 10 χρόνια μετά την αποχώρησή του από το Πρωθυπουργικό αξίωμα.

1ο. Το σύστημα αυτό εντοπίζεται πολιτικά στο βαθύ και βρόμικο ΠΑΣΟΚ και σε εκείνους που είχαν κέρδος από την πτώση του Κώστα Καραμανλή όπως τους Σαμαρά, Μητσοτάκη, Γεωργιάδη και άλλους ακραίους ή νεοφιλελεύθερους.

2ο. Το σύστημα αυτό εντοπίζεται οικονομικά σε αυτούς τους «επιχειρηματίες» που ένιωσαν πως η φράση του Καραμανλή για τους εθνικούς νταβατζήδες, απείλησε τις αυτοκρατορίες τους.

3ο. Τέλος το σύστημα εντοπίζεται στο διεθνές στερέωμα και είναι γνωστά τα γεωπολιτικά και τραπεζικά συμφέροντα που δεν ήθελαν τον Κώστα Καραμανλή στα πόδια τους. Συμφωνίες με ενεργειακά π.χ αγωγός Μπουργκάς, εμπορικές συμφωνίες π.χ. Cosco, στρατιωτικές συμμαχίες π.χ. Βέτο στα Σκόπια, άρνηση αγοράς εξοπλισμών, ΑΟΖ, και άλλα πολλά έκαναν τον Καραμανλή έναν ανεπιθύμητο πατριώτη για τις υπερδυνάμεις, τη στιγμή που η Μεσόγειος έπρεπε να αλλάξει «χέρια».

Αυτές οι τρεις ομάδες έδρασαν και δρουν είτε ανεξάρτητα είτε ως συγκοινωνούντα δοχεία, ανάλογα με την επικαιρότητα και ανάλογα με τις εκάστοτε επιδιώξεις.

Σήμερα η βασική επιδίωξη είναι η πολιτική ηγεσία του τόπου να είναι φιλική στη Μνημονιακή φοροαφαίμαξη και να εξυπηρετεί συγκεκριμένους επιχειρηματίες που φλερτάρουν καθημερινά με τη φυλακή.

Το αφήγημα του Κώστα Καραμανλή και του Καραμανλισμού δεν υπηρετεί προφανώς καμία Μνημονιάκη επιταγή ή άλλες «υποθέσεις» γι αυτό και ο πρώην Πρωθυπουργός αρνήθηκε την παράδοση της Ελλάδας στους δανειστές. Και αυτό το κατάφερε μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου με τεχνάσματα και αλχημείες καλύπτοντας ταυτόχρονα και τα οικονομικά σκάνδαλα με τα swaps του Κώστα Σημίτη.

Δεν είναι τυχαίο που Σαμαράς, ΠΑΣΟΚ και «συγκρότημα» ΔΟΛ έσπευσαν να δέσουν το σχέδιο αποσταθεροποίησης του 2007 με όχημα τις τραγικές πυρκαγιές, με τις δηλώσεις της σημερινής κυβέρνησης περί σχεδίου εμπρησμών, με προφανή σκοπό τη γελοιοποίηση του Κώστα Καραμανλή. Όλοι τον φοβούνται και με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να τον μειώσουν.

Όσο ο Κώστας Καραμανλής υπάρχει πολιτικά, όσο μπαίνει στη Βουλή, θα είναι ένας θανάσιμος πατριωτικός κίνδυνος. Τον τελευταίο δε χρόνο ο «κίνδυνος» αυτός είναι μεγαλύτερος καθώς οι εμφανίσεις του πρώην πρωθυπουργού έχουν πυκνώσει κυρίως με αφορμή τις εκδηλώσεις παρουσίασης βιβλίων για τα ορθά οικονομικά της περιόδου 2004-09 και τις φωτιές του 2007.

Δεν είναι ακόμη τυχαία η τελευταία διχαστική και προδοτική διαρροή του Σαμαρά για τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015: «Δύο χρόνια πριν τέτοιες ημέρες ο Τσίπρας έκανε… πάρτι. Ήξερε ότι θα νικήσει κατά κράτος αφού γνώριζε αφενός ότι το ψέμα του δεν έχει ακόμη γίνει αντιληπτό αλλά και γιατί δεν είχε αντίπαλο. Με τον Μεϊμαράκη και τους καραμανλικούς στη ΝΔ ήταν σίγουρη η νίκη στις εκλογές. Ούτε ένας δεν πίστευε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τις εκλογές. Ο κόσμος ήταν ακόμη στην… κοσμάρα του και περίμενε διαγραφές χρεών και κατάργηση ΕΝΦΙΑ ενώ η ΝΔ κινούταν στον αστερισμό της… συνεννόησης για εθνικούς λόγους. Τους πήρε παραμάζωμα ο Τσίπρας και ησύχασαν ή μάλλον τώρα συνεργάζονται στο παρασκήνιο.»

Θράσος δηλαδή!

Και ποιος τα λέει αυτά; ο Αντώνης Σαμαράς, ο άνθρωπος που επαγγελματικά διασπά και διαλύει τη ΝΔ από το 1993.

Θυμίζουμε στον Αντώνη Σαμαρά να τα ακούει και το ΠΑΣΟΚ:

> Θυμίζουμε στον Αντώνη Σαμαρά πως ο Κώστας Καραμανλής λεηλατήθηκε κατά τη διακυβέρνηση 2004-09, ακριβώς διότι δεν συνέπλεε με τα συμφέροντα ξεπουλήματος της Ελλάδας, που επεδίωκε το βαθύ ΠΑΣΟΚ του «λεφτά υπάρχουν». Το ίδιο βαθύ ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια έγινε ΣΥΡΙΖΑ!
> Επίσης θυμίζουμε στον Αντώνη Σαμαρά πως το 2009 η Πολιτική Άνοιξη έκανε αγώνα υπέρ του βαθέως ΠΑΣΟΚ προκειμένου να πέσει ο Κώστας Καραμανλής και να τεθεί θέμα αρχηγίας στη ΝΔ. Το ίδιο έκανε και στις εθνικές εκλογές του 2015 με αρχηγό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη!!
> Επίσης θυμίζουμε στον Αντώνη Σαμαρά πως διοίκησε τη ΝΔ με μοναρχικό τρόπο και με μία κλειστή παρέα μη δίνοντας βήμα και λόγο σε κανένα – με τις γνωστές συνέπειες.
> Επίσης θυμίζουμε στον Αντώνη Σαμαρά πως ουδέποτε έφερε τα ποσοστά του Κώστα Καραμανλή, αντιθέτως τα πάτωσε και παρέλαβε μία μεγάλη ΝΔ και την έφτασε στο δημοψήφισμα στο ντροπιαστικό 14%.
> Επίσης θυμίζουμε στον Αντώνη Σαμαρά πως καλλιέργησε στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ – υπέρ του Μητσοτάκη – το παραμύθι της συνεργασίας Μεϊμαράκη – Τσίπρα με τον ίδιο πάντα νοσηρό σκοπό. Ακόμη και όταν ο Μεϊμαράκης απογείωσε τη ΝΔ στο 29% (χωρίς να έχουν ληφθεί μέτρα από τον Τσίπρα), ποσοστό που ακόμη και σήμερα βλέπει με τα κιάλια ο Μητσοτάκης παρότι η κοινωνία υφίσταται τη χειρότερη φοροεπιδρομή.
> Επίσης θυμίζουμε στον Αντώνη Σαμαρά πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπερασπίστηκε τον Κώστα Καραμανλή και άφησε να τον τρώνε οι «σκύλοι» της διαπλοκής, στο πλαίσιο της δικής του «καλής» πρωθυπουργίας με το ΠΑΣΟΚ, με αποκορύφωμα το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ που ο βουλευτής Μεσσηνίας κάνει γαργάρα, όπως γαργάρα είχε κάνει και την εξεταστική για το πρώτο Μνημόνιο… αυτό για το οποίο είχε διαγράψει την Ντόρα Μπακογιάννη!!

Ηρεμήστε παιδιά με τον Καραμανλή και τον Καραμανλισμό… έχει μέλλον η πατρίδα και αυτό δεν είναι των αριθμών και των συμφερόντων.

ΦΩΣ!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com/
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Όλοι που προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό για την πατρίδα μας και είναι πατριώτης τον τρώνε τα συμφέροντα και το κατεστημένο προδίδοντας την πατρίδα μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η απελευθέρωση της χώρας από χρέος και ευρώ σε 15 βήματα - Ένας συνοπτικός οδηγός.

   Η συζήτηση γύρω από τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα, μπροστά στα αδιέξοδα που δημιούργησε το καθεστώς κατοχής φουντώνει. Πολλοί έρχονται να συμμερισθούν την αναγκαιότητα της μετάβασης σε εθνικό νόμισμα, αλλά ομιλούν χωρίς να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη γι’ αυτό, με συνέπεια η σύγχυση και η παραπληροφόρηση να επικρατούν.

   Πρέπει να τονιστεί, ότι ολόκληρη η διαδικασία είναι ενιαία και αδιαίρετη. Δεν μπορεί να γίνουν κάποια από τα παρακάτω βήματα και άλλα να παραμεληθούν. Διότι τότε, τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι μεγάλα και απρόβλεπτα.

   Εννοείται, ότι το εγχείρημα πρέπει να το αναλάβει εξ αρχής και να το διεκπεραιώσει μια νέα δημοκρατική και πατριωτική κυβέρνηση, τα στελέχη της οποίας οφείλουν, να πιστεύουν ακράδαντα στο εγχείρημα και να γνωρίζουν στη λεπτομέρειά του κάθε του τεχνική πτυχή.

   Έτσι το σημερινό πολιτικό προσωπικό και όλα τα άλλα στελέχη που με ψεύτικη επιστημονικοφάνεια υπηρέτησαν και υπηρετούν το κατοχικό καθεστώς, ούτε θέλουν, ούτε γνωρίζουν το πως, ούτε μπορούν. Συνεπώς, είναι αδύνατο να περιμένουμε απ’ αυτούς το οτιδήποτε κι εναπόκειται σε δυνάμεις όπως το ΕΠΑΜ, που διαθέτουν τη βούληση, τη γνώση και την εμπειρία να το αναλάβουν, και στον κόσμο να υποστηρίξει αυτή την επιλογή.

   Παρακάτω παρουσιάζονται συνοπτικά τα 15 βήματα μιας πολιτικής απελευθέρωσης με σκοπό την αποκατάσταση της Εθνικής Κυριαρχίας, της Δημοκρατίας, την ανάταξη της οικονομίας και την ευημερία για την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

   Αυτά είναι:
   • 1. Η καταγγελία του χρέους και η οριστική παύση αποπληρωμής του.
   • 2. Ακύρωση όλου του μνημονιακού θεσμικού πλαισίου που άλλαξε το νομικοπολιτικό καθεστώς της χώρας και επέβαλε την κατοχή.
   • 3 Η αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη
   • 4. Η καθιέρωση εθνικού κρατικού νομίσματος.
   • 5. Η εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας.
   • 6. Η επιβολή ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων.
   • 7. Η εκκαθάριση σε καθεστώς λειτουργίας των «συστημικών» τραπεζών.
   • 8. Η εξασφάλιση της ομαλότητας των συναλλαγών στη μεταβατική περίοδο.
   • 9. Η εξασφάλιση της επάρκειας των αγαθών.
   • 10. Η προστασία και ο έλεγχος της αγοράς και των τιμών των προϊόντων.
   • 11. Η άμεση αποκατάσταση των εισοδημάτων.
   • 12. Η «σεισάχθεια» των εσωτερικών χρεών των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων.
   • 13. Η αποκατάσταση της Δικαιοσύνης.
   • 14. Ο έλεγχος των στρατηγικών τομέων της οικονομίας και των αντίστοιχων επιχειρήσεων.
   • 15. Η Συντακτική Εθνοσυνέλευση και το νέο Σύνταγμα

   Η δικαιοσύνη μαζί με την αποκατάσταση των εισοδημάτων, τη Σεισάχθεια των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία, και τη διαγραφή των χρεών προς τις τράπεζες των πολιτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η αποφασιστική υποβοήθηση της ανάκαμψης της εσωτερικής παραγωγής, η εγγύηση των καταθέσεων, η άμεση ενίσχυση των θεσμών δημόσιας υγείας και κοινωνικής πρόνοιας κτλ., ο ανασχεδιασμός σε προοδευτική βάση της Παιδείας, θα δημιουργήσουν πολύ ευνοϊκό κλίμα και θα οδηγήσουν ολοένα και περισσότερους πολίτες στην υπεράσπιση συνολικά του εγχειρήματος, εμπεδώνοντας τη βεβαιότητα για την επιτυχία του.
   Όλα αυτά μαζί τα μέτρα - όπως εκτέθηκαν παραπάνω - και η άμεση εφαρμογή τους θα οδηγήσουν επίσης, στη δημιουργία του αρραγούς εκείνου εσωτερικού μετώπου, που είναι αναγκαίο για την κατακόρυφη ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας καθιστώντας κάθε εγχείρημα εξωτερικής επέμβασης με χρήση των εθνικών μας θεμάτων και την απειλή της Τουρκίας, δύσκολη και πολύ ακριβή υπόθεση για τους διοργανωτές μιας τέτοιας μεθόδευσης σε βάρος της πατρίδας μας.

   Ε.ΠΑ.Μ. : Τα 15 άμεσα βήματα για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της χώρας
   https://www.youtube.com/watch?v=hxoEvF1jxUM

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]