Μπέος για Μπουτάρη: «Καμιά φορά τα χαστούκια κάνουν καλό!»

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί σχετικά με το θέμα του ξυλοδαρμού του Γιάννη Μπουτάρη το απόγευμα του Σαββάτου στον Λευκό Πύργο προχώρησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ως άνθρωπος καταδικάζω κάθε μορφή βίας. Έχω κάποιες αρχές στη ζωή μου. Για θέματα που δεν αφορούν την πόλη μου δεν βγάζω ανακοινώσεις και ψηφίσματα. Ερχόντουσαν οι προοδευτικοί στο δημοτικό συμβούλιο και ζητούσαν ψηφίσματα για την Ρωσία, την Αμερική, την Κούβα. Τι μας ενδιαφέρουν εμάς αυτά; Εμείς είμαστε ένα τοπικό όργανο που ασχολείται με τα ζητήματα της πόλης. Με τον Μπουτάρη θα ασχολούμαστε;

Έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο. Χαριτολογώντας το λέω. Ολοι φεύγουμε από τη ζωή κάποια στιγμή. Κακώς έγινε αυτό που έγινε. Καμιά φορά όμως τα χαστούκια κάνουν καλό. Ξυπνούν τα αίματα. Ήταν μια πράξη βίας, είναι καταδικαστέα, όμως μέχρι εκεί. Δεν θα ασχοληθεί μια ολόκληρη πόλη γι’ αυτό. Ας ασχοληθεί η δικαιοσύνη».

loading...

7 thoughts on “Μπέος για Μπουτάρη: «Καμιά φορά τα χαστούκια κάνουν καλό!»

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΠΕΟ . ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ 3 ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ.

    ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΑΔΕΡΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

  2. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΙΓΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ , ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΟΤΕ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ , ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ . Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥ

  3. Γιατί όλοι περνούν στα βουβά τις αντεθνικές και ανθελληνικές δηλώσεις του Μπουτάρη;

  4. Ο ΔΑΒΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ. Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ. Ο ΜΠΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΑΒΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΜΠΟΣΟΣ.

  5. ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Λ.Π ΑΤΑΣΤΑΛΙΩΝ!!!!!!!!!!

Comments are closed.