Παραλήρημα από τον Αλ Γκορ – Διασπείρουν τον τρόμο για να επιβάλουν την «Μεγάλη Επανεκκίνηση»

 

WEF: «600.000 ατομικές βόμβες Χιροσίμα πέφτουν καθημερινά στην Γη»

Μετά τον Τζον Κέρι εμφανίστηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ο Αλ Γκορ ως o «εκλεκτός» που θα σώσει τον πλανήτη από την καταστροφή και με έναν άκρως παραληρηματικό λόγο υποστήριξε πως η… κλιματική αλλαγή έχει προκαλέσει υπερθέρμανση ίση με 600.000 ατομικές βόμβες μεγέθους Χιροσίμα επί καθημερινής βάσεως!

Βέβαια, αν ίσχυε κάτι τέτοιο η Γη τώρα θα ήταν ένα μεγάλο «θερμικό νεκροταφείο» αλλά προφανώς στο WEF θεωρούν πως όσο μεγαλύτερο τρόμο διαδώσουν τόσο πιο εύκολα θα πετύχουν να παραδώσουν οι άνθρωποι από φόβο για τις ζωές τους τις ελευθερίες τους και θα δεχτούν με δική τους πρωτοβουλία τα εφιαλτικά μέτρα ελέγχου και περιορισμού της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» του Κλάους Σβαμπ.

«Η συσσωρευμένη ποσότητα παγιδεύεται τώρα ως τόση πολλή επιπρόσθετη θερμότητα όση θα απελευθερωνόταν από 600.000 ατομικές βόμβες σαν αυτές της Χιροσίμα αν εκρήγνυνταν καθημερινά στην Γη.

Αυτό είναι που βράζει τους ωκεανούς, δημιουργεί αυτά τα «ατμοσφαιρικά ποτάμια» και τις «βόμβες βροχής», ρουφά την υγρασία από τη γη, δημιουργεί τις ξηρασίες, λιώνει τους πάγους, ανεβάζει την στάθμη της θάλασσας και προκαλεί αυτά τα κύματα των κλιματικών προσφύγων που προβλέπεται να φτάσουν το 1 δισεκατομμύριο αυτόν τον αιώνα!

Τι θα συμβεί με 1 δις (πρόσφυγες); Θα χάναμε την ικανότητά μας για αυτοδιοίκηση σ’ αυτόν τον κόσμο! Πρέπει να δράσουμε!».

Στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, ο ειδικός προεδρικός απεσταλμένος του Τζο Μπάιντεν για το κλίμα, Τζον Κέρι, προχώρησε σε παρόμοιες παραληρηματικές δηλώσεις με τις οποίες χαρακτήρισε τον εαυτό του και κάποιους άλλους που τους αναφέρει ως «εμείς» (προφανώς εννοεί όσους ανήκουν στο κονκλάβιο του WEF) ως «τους εκλεκτούς που θα σώσουν τον πλανήτη»!

«Όταν σταματάς και το σκέφτεσαι (σ.σ. ότι ο πλανήτης αντιμετωπίζει μια κλιματική κατάσταση εκτάκτου ανάγκης), είναι πολύ ασυνήθιστο ότι εμείς -μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων λόγω του ό,τι μας άγγιξε κάποια στιγμή στη ζωή μας- μπορούμε να καθίσουμε σε ένα δωμάτιο και να βρεθούμε μαζί και να μιλήσουμε πραγματικά για τη σωτηρία του πλανήτη», είπε αρχικά και σαν να μην έφτανε αυτό, πρόσθεσε: «Εννοώ, είναι σχεδόν εξωγήινο να σκέφτεσαι να ‘σώσεις τον πλανήτη’».

Ο Κέρι… συνεχάρη τον εαυτό του και σχολίασε ακόμα: «Αν το έλεγες αυτό στους περισσότερους ανθρώπους, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είσαι απλώς ένας τρελός αριστερός που αγκαλιάζει τα δέντρα, φιλελεύθερος … Αλλά πραγματικά, εδώ είμαστε».

loading...