Κοινή επιμέλεια τέκνων – Αυτο εκμμεταλευονται οι χοντροδικηγορινες των γυναικών τεράτων

Για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση δεν φταίει καμμία νομολογία και καμμία νομοθεσία. Οπως ειναι γνωστόν απο αρχαιοτάτων χρόνων σε αυτή την χώρα το δίκιο σου το απαιτείς, δεν σου χαρίζετε ΠΟΤΕ.
Οι απαράδεκτοι πατεράδες αντι να ενωθούν πίσω απο ένα σωματείο, μία ενωση , το οτιδηποτε, και να απαιτήσουν δυναμικά να εφαρμοσθεί το κοινοτικό δίκαιο και η Διεθνής σύμβαση για τα δικαιώματα του παιδιου περιμένουν θαυμα .Το ψήφισμα της ΕΕ 2079/15 και η νομολογία της ΕΔΔΑ που παραβιάζουν τα Ελληνικά πρωτοδικεία, αγνοώντας επιδεικτικά την ευρωπαική πρακτική ως πηγή δικαίου, σε αγαστή συνεργασία με τους δικηγορικους συλλογους έχουν οργανώσει μια φαμπρικα εισροής κεφαλαίων για το συμφέρον των τεκνων. Εχω άδικο σε κάτι, ειναι συκοφαντία? ε ας μου αποδειξουν εμπράκτως σε ποσες περιπτωσεις εχουν αποδώσει την επιμέλεια στον αντρα καθόσον εχει ζητηθεί. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ . Τι σημαίνει αυτό? μονο με γενικό ξεσηκωμό απο γυναίκες οι οποίες γεννηθηκαν και αυτες απο ενα πατερα τον οποίον αγαπούσαν και δεν βλεπουν στο προσωπο του πρωην συζύγου τους τον πατερα τους που τυχόν τις κακοποιουσε σεξουαλικα ή με αλλο τροπο και βγαζουν χολη με θυματα τα ιδια τα παιδια τους, αλλά και αντρες που υπομενουν στωικα τα οποια εγκληματα γινονται εναντια στα ιδια τους τα παιδιά απο τις δικαστικές αποφάσεις. ΤΟ ανάθεμα στον υπουργό των γκει κοινότητας ουδόλως φέρνει αποτέλεσμα. Σε εκδήλωση της συνεπιμέλειας που είχα παρασταθεί στο κέντρο της αθηνας ημέρα Κυριακή ανάμεσα στις δεκάδες χιλιάδες πατεράδων εμφανίστηκαν μερικές δεκάδες. Οι υπολοιποι προτιμησαν να δούν μπάλα. Ουτε καν αυτό να χαλάσουν 1 ωρα απο την κυριακή τους για ενα θέμα που τυος αφορά άμεσα. Και μετα διερωτωνται πως τους ξεσκιζουν σε διατροφάρες και συνάμμα δεν μπορούν να δούν τα παιδια τους, παρόλο που τυχόν έχουν δικαστική αποφαση. Αυτο εκμμεταλευονται οι χοντροδικηγορινες των γυναικών τεράτων που σε οποιαδήποτε άλλη χωρα θα διώκονταν πονικα. ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ Η απόφαση που αναφέρεται θα αλλάξει μόλις επέμβουν οι “ανωτεροι” εκφραστες δικαίου της Ελληνικής πρακτικής!

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Κοινή επιμέλεια τέκνων – Αυτο εκμμεταλευονται οι χοντροδικηγορινες των γυναικών τεράτων

  1. ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Ο ΝΑΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ 9 ΤΟ ΚΟΡΤΣΙ ΚΑΙ 11 ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΩΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΔΙ ΟΛΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΛΟΥΤΣΟ ΓΙΑ ΛΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΡΑ ΝΤΕ ΦΕΡ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΩΤΗΣΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ? ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ?!!!! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΔΩΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΝ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΤΑ 99% ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΩΡΗ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΥΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟ ΑΚΟΥ ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΤΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΧΕΡΗΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕ…

Comments are closed.