“ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ”

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης:   

Κύριοι Βουλευτές

Κάθε χρόνο οι θάνατοι υπερτερούν των γεννήσεων κατά περίπου 50.000. Με  τον Ελληνισμό να σβήνει. Και προφανώς δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται Ελληνική μία κυβέρνηση που σφυρίζει γι αυτό αδιάφορα..

Και τι πρέπει λογικά να γίνει;

Πρώτα πρώτα να δοθούν κίνητρα ώστε οι νέοι μας (δηλαδή οι νέες μας και οι νέοι μας), αντί μόνον  σκυλάκια,  να αποκτούν  και παιδάκια Ελληνόπουλα.

Ένα πρώτο μέτρο θα ήταν προφανώς τα κίνητρα γι αυτό. Οικονομικά για να απαλύνουν τα έξοδα ενός παιδιού. Πχ Για γεννήσεις 100.000 παιδιών Ελλήνων  κάθε χρόνο αν κάθε γέννηση παιδιού επιδοτείται με €10.000

Τότε το κόστος θα είναι :

100.000 Χ 10.000 =  1.000.000.000 ευρώ. Ή 1 δις ευρώ/έτος.

Ή δύο δις τον χρόνο για επιδότηση 200.000 γεννήσεων ανά έτος

Δεδομένου του ότι οι νέοι μας ηλικίας  από 25 έως 40 έτη ανέρχονται σε 3.300.000 (συνημμένο) ή ας υποθέσουμε σε 1.000.000 ζευγάρια, αυτό κατ αρχήν είναι δυνατό. Αφού επίσης κάθε χρόνο θα προστίθενται στις ηλικίες αυτές 7% (συνημμένο) του πληθυσμού της Ελλάδας ήτοι 770.000 νέοι ή 250.000 ζεύγη.

Προφανώς όμως απαιτούνται και κίνητρα για ένα γάμο. Και αυτά έχουν σχέση με την ασφαλή εργασία.

Όμως ως γνωστόν από το 2010,  αυτό αποτελεί βλακώδη και εγκληματική μη επιδίωξη του κράτους. Με εργασιακές συνθήκες ζούγκλας, απολύσεις κτλ. Και πλην των άλλων,  μείωση του κυκλοφορούντος χρήματος στην αγορά.

Μέγα έγκλημα αποτελεί προφανώς και η βλακώδης “πράσινη” μη εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της Ελλάδας, ιδίως του φυσικού μας αερίου της Κρήτης.

Που θα επέλυε όλα τα οικονομικά προβλήματα του Ελληνισμού.

Η αστυφιλία με  ερήμωση της θαυμάσιας Ελληνικής υπαίθρου μας, θα πρέπει επίσης να κτυπηθεί με κίνητρα  απασχόλησης σ αυτές. Κατοικίας κτλ.

Προφανής είναι τότε ο ρόλος του κράτους με υποστήριξη με πολλούς τρόπους της ίδρυσης διαφόρων τύπων μονάδων στην επαρχία. Η κρατική πολιτική  γι αυτό δείχνει ανύπαρκτη.

Σε κάθε περιοχή ανάλογα με το είδος της μπορεί να ιδρυθούν πολλές επιχειρήσεις.  Γεωργικές, τουριστικές,  ακόμα και βιομηχανικές. Και να δοθούν κίνητρα (πχ ως ανεφέρθη κατοικίας) σε νέα ζευγά να κατοικήσουν στην θαυμάσια επαρχία μας.

Είναι πραγματικά έγκλημα που εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αντί να κτυπηθεί η αστυφιλία υποστηρίχθηκε ποικιλοτρόπως. Με το κράτος να απουσιάζει με κατάλληλη πολιτική ή και να προωθεί την αστυφιλία.  

Έτσι ενώ έχουμε υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής δεν υπάρχει υπουργείο κατά της αστυφιλίας. Και ας μην πει ο κ. Γεωργιάδης ότι καλύπτει το υπαρξιακό για τον Ελληνισμό αυτό θέμα, το υπουργείο του.

Το κυριότερο  πρόβλημα σήμερα  στην πατρίδα μας είναι το δημογραφικό (δείτε τις καμπύλες στο τέλος). Ο Ελληνισμός σβήνει. Πολλές οι αιτίες.

Πχ και η πρόσφατη   αυτοματοποίηση σχεδόν των πάντων  (ιδίως στις τράπεζες) και η μαζική στα μουλωχτά, απόλυση προσωπικού.

Επίσης η κατάργηση πλείστων κρατικών επιχειρήσεων και  το ξεπούλημα τους σε αδίστακτους πολλές φορές επιχειρηματίες που το μόνον που τους ενδιαφέρει είναι μόνον  το κέρδος και ενός ευρώ περισσότερο.

Με αποτέλεσμα, βοηθουσών  και των εργασιακών σχέσεων της κατάστασης εργασιακής ζούγκλας,  να απολύουν συνεχώς το προσωπικό τους και να το αλλάζουν. Σκορπώντας πλήρη ανασφάλεια.

Την τελευταία 10ετία (Ιανουάριος 2011 – Ιανουάριος 2021), ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 450.000 περίπου άτομα, απόρροια κατά 60% στο αρνητικό φυσικό ισοζύγιο (γεννήσεις – θάνατοι) και κατά 40% στο επίσης αρνητικό μεταναστευτικό ισοζύγιο, καθώς οι έξοδοι από τη χώρα, κυρίως αυτές των περίπου 500 χιλιάδων νέων και μορφωμένων Ελλήνων που αναζήτησαν μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, απόρροια και της 10ετούς κρίσης, υπερκάλυψαν τις εισόδους αλλοδαπών προερχομένων στη μεγάλη τους πλειοψηφία από μη ευρωπαϊκές χώρες.

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης


ΚΑΤΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

loading...