ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΙΟΛΟΓΟΥ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ (από ΑΝΕΓΚΥΡΟ ΙΣΤΟΓΡΑΦΟ)

 

Η πρόσφατη δήλωση του υπουργού υγείας της Ελλάδας Θάνου Πλεύρη ότι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δεν έχουν θέση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας επειδή δεν πιστεύουν στην επιστήμη με έκανε να επικοινωνήσω με τον άρτι τεθνεώτα νομπελίστα ιολόγο Λυκ Μοντανιέ και να τον ρωτήσω την άποψή του, επειδή ούτε λίγο ούτε πολύ τον αποκάλεσε κομπογιαννίτη.

Αποκλείεται ο άνθρωπος να είναι επιστήμονας! Έχει σπουδάσει τίποτα;

Όταν του αποκάλυψα κάπως μαγκωμένος ότι η χώρα μου έχει υπουργό υγείας δικηγόρο αναφώνησε:

Δεν σου είπα! Αποκλείεται άνθρωπος που έχει παρακολουθήσει επιστημονικά μαθήματα ακόμα και στο σχολείο να ξεστομίσει τέτοια μπούρδα, επειδή γνωρίζει ότι η πίστη είναι κατεξοχήν αντιεπιστημονική ιδιότητα και η επιστήμη από τη φύση της εμπεριέχει την αμφισβήτηση και την αμφιβολία.

Σε κάθε περίπτωση η επιστήμη είναι ουδέτερη και το ζητούμενο είναι τι κάνουν με τις εφαρμογές της οι κατέχοντες την εξουσία!

Είναι η ατομική βόμβα καλή επειδή την κατασκεύασε η επιστήμη;

Αλλά ο άνθρωπος είναι τόσο επιστήμονας όσο και δημοκράτης καθώς το ζήτημα στο συγκεκριμένο θέμα είναι η υποχρεωτικότητα του εμβολίου, πράγμα που ουδόλως τον απασχολεί!

Επιστημονική πρόταση θα ήταν να δημιουργηθούν πτέρυγες ή και ολόκληρα νοσοκομεία ατόμων που δεν έχουν εμβολιαστεί για τον covid.

Εκεί οι ανεμβολίαστοι νοσηλευτές θα εξυπηρετούν ανεμβολίαστους ασθενείς, που κατά προτίμηση θα ανατίθεται σ’ αυτούς.

Έτσι θα μπορέσει να υπάρξει μια ευθεία σύγκριση των δύο καταστάσεων ώστε να εξαχθούν πραγματικά επιστημονικά συμπεράσματα.

https://fantastikanea.blogspot.com/

loading...