Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΡΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ: Δείτε πως εμφανίστηκε ακροδεξιά βουλευτής στη Βουλή (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε η επικεφαλής της Ακροδεξιάς στην Αυστραλία Πολίν Χάνσον που είχε σκοπό να επιχειρηματολογήσει υπέρ της απαγόρευσης της μπούρκας στην Αυστραλία.
Όμως η εμφάνιση της στο κοινοβούλιο της χώρας φορώντας μπούρκα προκάλεσε την γενική κατακραυγή.Ο γενικός εισαγγελέας και υπουργός Τζορτζ Μπράντις δήλωσε πως το «σκετσάκι» της ήταν προσβλητικό για την συγκεκριμένη θρησκευτική ομάδα, ενώ η πλειοψηφία του κοινοβουλίου τον χειροκροτούσε. «Όχι, κυρία Χάνσον, δεν θα απαγορεύσουμε την μπούρκα», είπε.η βουλευτής μόλις έβγαλε τη μπούρκα

Ακολούθως η Πολίν Χάνσον δήλωσε πως «είναι ανάγκη να απαγορευτεί η πλήρης κάλυψη ενός ατόμου σε δημόσιο χώρο, ένα σημαντικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη Αυστραλία».

Δείτε το βίντεο

3 σχόλια :

 1. Απορώ:
  Γιατί οι γυναίκες αυτών των βουλευτών του κοινοβουλίου της Αυστραλίας δεν φορούν μπούργκα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι άνδρες γιατί δεν φορούν μπούργκα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΕΠΙΑΣΕ . ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΚΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΕΡΣΗΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΥΣ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΣ ΠΕΡΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.ΡΕΕ ΟΥΥΣΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή