Άθλιος χωρίς ίχνος τσίπας... παίζει με τον πόνο των Ελλήνων

Τον εκάστοτε πρωθυπουργό της χώρας δεν πρέπει να τον υβρίζει κανείς, αλλά να τον αντιμετωπίζει με πολιτικά επιχειρήματα. Όταν όμως ένας πρωθυπουργός όπως
ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται τόσο προκλητικά, όταν αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο εξοργιστικά ημιμαθής και άσχετος τότε μόνο μια λέξη του πρέπει: Ξεφτιλισμένος.

Δεν θα σταθούμε στο ότι εμφανίστηκε τέσσερις μέρες μετά. Ούτε ότι πέταξε πάνω από τις καμένες περιοχές όταν οι φωτιές είχαν σβήσει. Τις φωτογραφίες τις είδαμε όλοι. Ο Τσίπρας και ο Σκουρλέτης στο ελικόπτερο, ηλιοκαμένοι να ακούνε για το τι συνέβη τις ημέρες που ήταν στις ξαπλώστρες.

Αυτό που καθιστά τον πρωθυπουργό άθλιο είναι η δήλωσή του στην οποία είπε ότι αποφύγαμε μια μεγάλη καταστροφή.

«Η καταστροφή στην Α. Αττική είναι 10 φορές μικρότερη. Κάηκαν 15.000 στρέμματα ενώ το 2009 είχαν καεί 150.000».

Μιλάμε για τόση ανοησία; Να κάνει συγκρίσεις για να δείξει τι; Ότι επί άλλης κυβέρνησης κάηκαν τόσα πολλά στρέμματα αλλά με τη δική του η ζημιά ήταν μικρότερη;

Μα καλά, δεν του είπε κανείς πως όταν έχουν καεί 150 χιλιάδες το 2009 και άλλα τόσα τα επόμενα χρόνια είναι λογικό να μην έχει μείνει τίποτε για να καεί;

Δεν του είπε κανείς ότι 15 χιλιάδες στρέμματα από το δάσος που είχε απομείνει δεν υπάρχει πια και αυτός μιλά για περιορισμένη καταστροφή;

Πραγματικά, μόνο ντροπή μπορεί να νιώθει κάθε Έλληνας που έχει πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Αν είχε τα κότσια ας πήγαινε στις κατοικημένες περιοχές να μιλήσει με τους κατοίκους που βράζουν από οργή γιατί τις τελευταίες ημέρες επικράτησε το απόλυτο μπάχαλο.

Το ξέραμε ότι ο Τσίπρας είναι λίγος, τώρα επιβεβαιωθήκαμε ότι είναι και χυδαίος. Παίζει με τον πόνο των Ελλήνων αλλά και με το μέλλον των παιδιών μας. Είναι φθηνός αφού κάνει συγκρίσεις, είναι άθλιος επειδή δεν έχει ίχνος τσίπας μέσα του για να κάνει την αυτοκριτική του.

πηγη
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ...

  Α Θ Λ Ι Ο Σ ..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.!!!!

  Η απελευθέρωση της χώρας από χρέος και ευρώ σε 15 βήματα - Ένας συνοπτικός οδηγός.

  Η συζήτηση γύρω από τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα, μπροστά στα αδιέξοδα που δημιούργησε το καθεστώς κατοχής φουντώνει. Πολλοί έρχονται να συμμερισθούν την αναγκαιότητα της μετάβασης σε εθνικό νόμισμα, αλλά ομιλούν χωρίς να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη γι’ αυτό, με συνέπεια η σύγχυση και η παραπληροφόρηση να επικρατούν.

  Πρέπει να τονιστεί, ότι ολόκληρη η διαδικασία είναι ενιαία και αδιαίρετη. Δεν μπορεί να γίνουν κάποια από τα παρακάτω βήματα και άλλα να παραμεληθούν. Διότι τότε, τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι μεγάλα και απρόβλεπτα.

  Εννοείται, ότι το εγχείρημα πρέπει να το αναλάβει εξ αρχής και να το διεκπεραιώσει μια νέα δημοκρατική και πατριωτική κυβέρνηση, τα στελέχη της οποίας οφείλουν, να πιστεύουν ακράδαντα στο εγχείρημα και να γνωρίζουν στη λεπτομέρειά του κάθε του τεχνική πτυχή.

  Έτσι το σημερινό πολιτικό προσωπικό και όλα τα άλλα στελέχη που με ψεύτικη επιστημονικοφάνεια υπηρέτησαν και υπηρετούν το κατοχικό καθεστώς, ούτε θέλουν, ούτε γνωρίζουν το πως, ούτε μπορούν. Συνεπώς, είναι αδύνατο να περιμένουμε απ’ αυτούς το οτιδήποτε κι εναπόκειται σε δυνάμεις όπως το ΕΠΑΜ, που διαθέτουν τη βούληση, τη γνώση και την εμπειρία να το αναλάβουν, και στον κόσμο να υποστηρίξει αυτή την επιλογή.

  Παρακάτω παρουσιάζονται συνοπτικά τα 15 βήματα μιας πολιτικής απελευθέρωσης με σκοπό την αποκατάσταση της Εθνικής Κυριαρχίας, της Δημοκρατίας, την ανάταξη της οικονομίας και την ευημερία για την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

  Ε.ΠΑ.Μ. : Τα 15 άμεσα βήματα για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της χώρας
  https://www.youtube.com/watch?v=hxoEvF1jxUM

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ,ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΠΕΣΑΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]