ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΛΗΡΗ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

 Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε το «περίεργο» κατά τη γνώμη μας συμβάν,  του πολιτικού Ελλαδικού κατεστημένου. Της πλήρους βουβαμάρας για την κηδεία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Με ουσιώδη παρατήρηση, ότι άλλο ο  Ελληνικός  – Ελλαδικός  «ετερόκλητος όχλος» του Ελλαδικού λαού και άλλο τα κόμματα όπου είναι εγκλωβισμένος ο Ελλαδικός λαός. Όπως σαφώς διεφάνη στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.

Παρατηρούμε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Ελλαδικό πολίτικό κατεστημένο ήταν και συνεχίζει να είναι «δυτικά» Ανανιακό. Θυμίζω το μέλωμα από τον  άθλιο  Πάγκαλο (ΙΜΙΑ κτλ) του Σαμαρά,  όταν ο Σαμαράς τόλμησε στην Βουλή να αναφερθεί στο προδοτικό σχέδιο Ανάν.

Αφού  παρατηρήσω τι θα σήμαινε για τον Ελληνισμό γενικότερα και την Ελλάδα η Κύπρος αν δεν είχε άθλια προδοθεί και αλωθεί δυτικά το 1974.

Παρατηρώ με βάση στοιχεία που διαθέτω (δηλώσεις Κουλουμπή του ΕΛΙΑΜΕΠ κτλ) ότι  το 2004 υπήρξε ένα δυτικό αλισβερίσι μεταξύ Ελλαδικού πολιτικού κατεστημένου και της Τουρκίας μέσω του σχεδίου Ανάν.

Που πρόβλεπε η Κύπρος να γίνει Ανανιακή – τουρκική κτλ και  η Τουρκία (όπως αφελώς δέχθηκε ή διατάχθηκε να δεχθεί  το Ελλαδικό πολιτικό κατεστημένο) θα άφηνε το Αιγαίο στην Ελλάδα.

Σήμερα όπως αναλύεται κατωτέρα και με βάση τα συμβάντα για την κηδεία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου,  είναι σχεδόν βέβαιο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη από το Ελλαδικό πολιτικό κατεστημένο, νέα Δυτική – λύση του Κυπριακού,  ως αντάλλαγμα προς την Τουρκία. 

Έτσι το Ελλαδικό πολιτικό κατεστημένο παρουσίασε σχετικά με την κηδεία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου δύο όψεις.

Η μία ήταν αυτή της μητέρας πατρίδας που με την Πρόεδρο του μας θύμισε από το συνημμένο ποίημα   του Εθνικού ποιητή της Κύπρου το απαράμιλλο:

“Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου,

κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,

κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.

Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!

Ήτοι  η κ. Πρόεδρος μίλησε στην Κύπρο (όχι τυχαία βέβαια) πατριωτικά. Ή κατά τη νέα ορολογία,  εθνικιστικά και ακροδεξιά. Και θα υπέθετα   παραπλανητικά- υπνωτιστικά,   για ότι μάλλον σχεδιάζεται για τον Ελληνισμό της Κύπρου.

Το ότι φαίνεται ότι κάτι σχεδιάζεται  μάλλον  συνάγεται από την άκρα σιωπή στην Ελλάδα  και την μη αναφορά στην κηδεία του φανατικού Έλληνα και φανατικού εναντίον του σχεδίου Ανάν εκλιπόντος Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...