ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβιβάζω το κατωτέρω με τίτλο “ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ” του πατριώτη συμπατριώτη μου Όμηρου Αλεξάνδρου με τις εξής συνοπτικά παρατηρήσεις μου που αναφέρονται κυρίως στην Ελλάδα:


1. Η κομματοκρατία είναι τον όργανο της Νέας Τάξης που την εκπροσωπεί η ΕΕ (δείτε ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ CIA Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΩΣ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ», http://www.ithesis.gr/geopolitiki/dimiourgima-tis-cia-efropeki-enosi-os-ergastirio-gia-tin-pagkosmiopiisi/) για ουσιαστική υποδούλωση των εθνών σε αυτήν.


2. Για να το πετύχει αλώνει σχεδόν όλα τα ΜΜΕ (μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) ώστε να μην αφήνει να δημιουργηθεί κανένα άλλο πατριωτικό κόμμα.


3. Η νέα επίσης τάξη έχει τη δυνατότητα γνωρίζοντας διάφορα μυστικά των πολιτικών να τους εκβιάζει και να τους κάνει όργανα της.


4. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί ηγέτης που τον πιστεύει ο λαός και που ξεσηκώνεται απ αυτόν, πχ ο μακαριστός Χριστόδουλος, τότε αυτός εξαφανίζεται «περίεργα».


5. Εν ονόματι της νεοταξικής ψευτοδημοκρατίας, αλώθηκαν κομματικά τα πάντα. Σωματεία, οργανώσεις, πολλοί Καθηγητές κάθε βαθμίδας, φοιτητικές οργανώσεις κτλ. Ακόμα και οι μαθητές των Γυμνασίων με τα κομματοκρατούμενα δεκαπενταμελή κτλ.


6. Γίνεται επίσης πλύση εγκεφάλου στους νέους μας, για το πόσον καλή είναι η κατοχική μας η νεοταξική δημοκρατία, με γελοία, όπως η βουλή των εφήβων κτλ


7. Επιπλέον η νέα τάξη φρόντισε να μην υπάρχει έλεγχος της πρωθυπουργικής εξουσίας, αφαιρώντας κάθε εξουσία από τον μη εκλεγόμενο από τον λαό (αλλά και να εκλεγόταν θα συνέβαινε ότι και με τα νεοταξικά κόμματα) πρόεδρο δημοκρατίας που είναι μαριονέτα του βασικού κόμματος που τον εξέλεξε.


8. Οδηγούμαστε έτσι σε μία πρωθυπουργική δικτατορία με την Ελλάδα χωραφάκι του εκάστοτε Παπανδρέου, ή Σαμαρά, ή Τσίπρα και πάει λέγοντας.


9 . Το κακό άρχισε το 1965 από τον Γεώργιο Παπανδρέου τον ονομαζόμενο κατά την γνώμη καστ ευφημισμό γέρο της δημοκρατίας, που μετά την οργάνωση Ασπίδα στο στρατό από τον γιο του Ανδρέα Παπανδρέου, προέβη σε ενέργειες κατάργησης του βασιλικού θεσμού, λιγούρα σε απόλυτη υπακοή στις ΗΠΑ . Ώστε να μην υπάρχει αλληλοέλεγχος των εξουσιών που είχε αρχίσει να υπάρχει στη τότε οδεύουμε, μετά την σχετική απαλλαγή από την αμερικανική εποπτεία Ελλάδα, σε ομαλό δημοκρατικό βίο Ελλάδα.


10. Η ενέργεια αυτή του Γεωργίου Παπανδρέου (που ως λέγεται και να βήξει έπρεπε να έχει την έγκριση των αμερικανών) εκτός του ότι οδήγησε στην δικτατορία την Ελλάδα προκάλεσε μετά και την άλωση της Κύπρου από τη Τουρκία.

Με τη συμφωνημένη «δημοκρατικά» από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, και την δική του χούντα των Γκιζίκη, Μπονάνου, Αραπάκη, Παπανικολάου κτλ. Που τους τίμησε μετά αντί να τους φυλακίσει για την προδοσία τους να μην υπερασπίσουν την Κύπρο (με εντολή Καραμανλή).

Απέσυραν τα υποβρύχια, άφησαν πολλές ώρες τους τούρκους να αποβιβαστούν ελεύθερα, και δεν έστειλαν τα Φάντομ να διαλύσουν το προγεφύρωμα των τούρκων στο Πέντεμιλι της Κερύνειας).


9. Αργότερα με τροποποίηση του Συντάγματος από τον Ανδρέα Παπανδρέου αφαιρέθηκε κάθε ρυθμιστικός ρόλος από τον ούτως ή άλλως όργανο της κομματοκρατίας και έμμεσα της ξενοκρατίας Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


10. Ακολούθησε από το 1996 η πολιτική της άλωσης της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες με καθημερινή εξύβριση του Ελληνισμού για ρατσισμό κτλ, (απαιτείται γι αυτό άλλη ανάλυση του σχεδίου Καλλέργη), τα ΙΜΙΑ, η παράδοση Οτσαλάν στους τούρκους και το «πατριωτικό» σχέδιο Ανάν εκχώρησης της Κύπρου στην Τουρκία.


11. Και η Ελλάδα μέσω της πρωθυπουργικής δικτατορίας και των λοιπών κομμάτων του «δημοκρατικού» τόξου, πειθήνιων οργάνων της νέας τάξης, είναι ήδη υπόδουλη και δημευόμενη αντισυνταγματικά και «δημοκρατικά».


10. Και επίκειται τροποποίηση του Συντάγματος για εκχώρηση της Ελληνικής κυριαρχίας στη νέα τάξη (ακούστε, - Ομιλία στο περιστύλιο της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση,http://webtv.eklogika.gr/omilia-sto-peristilio-tis-voulis-gia-ti-sintagmatiki-anatheorisi/)

Συμπέρασμα: Τα πειθήνια όργανα την νέας τάξης που υποδούλωσαν την Ελλάδα δεν θα διστάσουν να επιβάλουν οπουδήποτε λύση – εντολή της νέας τάξης, για την Κύπρο. Όπου και εκεί ο Ανανστάς και οι συν αυτώ δεν υστερούν από τους εν Ελλάδι.

From: Omiros Alexandrou [mailto:[email protected]] , Sent: Tuesday, August 1, 2017 12:49 PM
Σύγχρονη κυπριακή και ελλαδική πολιτική Κομματοκρατία! Ένα άχαρο πεδίο μιας πολιτικής παλαίστρας, η οποία συντρίβει, ατιμάζει, καταστρέφει και δολοφονεί την ανθρώπινη προσωπικότητα.
Δύο οι πρωταγωνιστές της ''πολεμικής'' διαμάχης: ο κομματοκράτης πολιτικός και ο κομματικός οπαδός.
Ο κομματοκράτης πολιτικός, κατά το μείζον, κατατάσσεται στην τάξη εκείνη του ανθρώπου που είναι δούλος του απολύτου προσωπικού και κομματικού συμφέροντος. Έχει ως αυτοσκοπό να εκλεγεί στην επερχόμενη εκλογική διαμάχη. Τίποτε άλλο δεν τον ενδιαφέρει, ή κατά το ηπιότερον, όλα τα υπόλοιπα είναι σε πολύ χαμηλότερη προτεραιότητα.
Έτσι δομούνται λόγοι ρητορικοί, άνευ ουσιαστικών εννοιών και πρακτικών διδαγμάτων, πλήρεις σχημάτων, χρωματισμών, εξάρσεων και ήχου, αλλά κενοί περιεχομένου, οι οποίοι πίπτουν βαρείς ως χαλάζι στο πολιτικό πεδίο, με σκοπό να πείσουν, να συναρπάσουν, να ενθουσιάσουν και να παρασύρουν τα πλήθη.
Ο κομματικός οπαδός, στη συντριπτική του πλειοψηφία, κατατάσσεται στη συνομοταξία των πιο περίεργων όντων της ανθρωπότητας.
Σκοπίμως πολιτικά και ιστορικά απαίδευτος, παρασύρεται από τα πολιτικά πάθη, θέλει πάντα κάποιον άλλο να μπει μπροστά ''να του βγάλει το φίδι από την τρύπα'', ακολουθεί εύκολα τη ροή μιας αγέλης, είναι ερωτευμένος με τα παραμύθια, όσο πασιφανή κι αν είναι, του αρέσουν τα ψέματα, ιδίως τα μεγάλα, λατρεύει το χρήμα περισσότερο κι από τον ίδιο του τον εαυτό! Κινείται σε λάθος επιλογές! Επιλέγει τον ''τζίτζικα αντί του μέρμηγκα'' του γνωστού Αισωπικού μύθου! Προσκαλεί τον γιατρό όταν χρειάζεται ιερέας και καλεί τον ιερέα όταν είναι αναγκαίος ο γιατρός!
Τον κομματικό οπαδό δεν τον ενδιαφέρει να δει κατά πρόσωπο τους πρωταγωνιστές του εκάστοτε εκλογικού δράματος. Τον αρκεί να δει και να του αρέσει το σχήμα και το χρώμα των προσωπίδων που φορούν οι εκάστοτε πλάνοι ηθοποιοί της πολιτικής. Μοιραία, στην πολιτική αρένα, μελετώνται τρόποι αντιμετώπισής του. Οι επικοινωνιακοί σύμβουλοι ερευνούν μεθόδους, με τις οποίες ο χρηματοδότης τους θα κατορθώσει να γαλβανίσει τα πνεύματα και να διεγείρει την θύελλα που απαιτείται, η οποία θα σαρώσει το εκλογικό πεδίο και θα δώσει τη νίκη.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, σε κάθε περίπτωση που σοβαροί άνθρωποι επιχειρούν να ασχοληθούν με την πολιτική για να προσφέρουν, αμέσως γίνονται κοινωνοί της σοβαρής συμβουλής ''να μην ασχοληθούν, γιατί υπάρχει πολύ βρωμιά και θα λερωθούν''. Δηλαδή, τους δίδεται η παλιά βικτωριανή πουριτανική συμβουλή ''να μην αναπνέουμε επειδή η ατμόσφαιρα είναι μολυσμένη''. Έτσι αλωνίζουν άνετα οι ανεπάγγελτοι επαγγελματίες της πολιτικής, οι γόνοι των πολιτικών και τα κάθε λογής τρωκτικά της πολιτικής!
Με τέτοιους πολιτικούς και τέτοιους κομματικούς οπαδούς, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση δεν υπάρχει διαμάχη μεταξύ εθνικής πολιτικής και πολιτικής συμφερόντων. Τα συμφέροντα παίζουν μόνα τους και κερδίζουν αμαχητί.
Αποτέλεσμα αυτού του απίστευτου κομματικού αμοραλισμού και της πελατειακής νοοτροπίας των σύγχρονων πολιτικών, είναι ότι ένα σημαντικό ποσοστό του εκλογικού σώματος, και κυρίως νέοι, τους έχουν γυρίσει την πλάτη (και καλά κάνουν). Η πολύπλευρη χρεοκοπία, η ανυπαρξία ιδανικών, η απογοήτευση, η καχυποψία, η δυσπιστία, σε συνδυασμό με την ανεργία και την διάλυση της κοινωνικής συνοχής, έχουν αναγκάσει τους περισσότερους και κυρίως τους νέους να απέχουν παντελώς της κομματικής πολιτικής!
Η ελεεινή κομματοκρατία πνέει πλέον τα λοίσθια! Οι υπάρχουσες δυνάμεις στην πολιτική γεωγραφία, απλοί όγκοι άμορφοι, ασχημάτιστοι, άνευ συνειδήσεως, άνευ παλμών και άνευ ζωής, σέρνονται επί των συντριμμάτων του κρατικού οικοδομήματος. Αισθάνονται ότι η απαξίωσή τους απειλεί αυτή την ύπαρξή τους και γι αυτό προσπαθούν να διασωθούν με υβριδικές συμμαχίες και πάσης φύσεως κρυφούς ή φανερούς μηχανισμούς. Δυστυχώς όμως, με τον ερχομό της απόλυτης απαξίωσης της κομματοκρατίας, έχουμε Κύπρο και Ελλάδα ίσως στο πιο σημαντικό σημείο της ιστορίας τους! Ο Ελληνισμός πλέον, όχι μόνο βρίσκεται στο χείλος της πολιτικής, οικονομικής, ηθικής, πνευματικής και κοινωνικής καταστροφής, αλλά στην κυριολεξία ‘’αλλάζει χέρια''! Η Ιστορία δεν μας παρέχει πλέον άλλο χρόνο αδράνειας και ωχαδερφισμού και ατολμίας!
Μοιραία, ήρθε η ώρα! Ήρθε η ώρα για το γκρέμισμα της κομματοκρατίας! Τώρα είναι η ώρα να σταματήσει η καταστροφή του ελληνισμού, το οικοδόμημα αυτό που κλυδωνίζεται και παραπαίει, να οικοδομηθεί από την αρχή! Δεν ανεγείρεται όμως τίποτε σωστά πριν η σκαπάνη και το πτύον ισοπεδώσουν πλήρως και συθέμελα το κατερειπωμένο οικοδόμημα. Δεν χτίζεται τίποτε καινούριο με παλιά και σαθρά υλικά. Απαιτούνται νέοι αρχιτέκτονες και οι νέοι μηχανικοί. Απαιτούνται νέοι εργάτες με θέληση και όρεξη για εργασία. Απαιτούνται νέα σύγχρονα και ανθεκτικά υλικά.
Προκύπτει επομένως η ανάγκη για μια νέα πολιτική δύναμη, η οποία καλείται να αναχαιτίσει την ολομέτωπη επίθεση που δέχεται Κύπρος και Ελλάδα. Να λάβει την σάλπιγγα του εβδόμου αγγέλου και να χωρίσει αυτοκρατορικά τα πρόβατα από τα ερίφια, τους νοσούντες από τους υγιείς, τους ευσεβείς από τους αντίχριστους, τους Έλληνες από τους ανθέλληνες. Να οικοδομήσει την εμπιστοσύνη των ελλήνων, οι οποίοι έχουν χάσει κάθε ελπίδα για ανάσταση του Ελληνισμού! Να χτίσει τη νέα Ελλάδα και την νέα Κύπρο!
Χρειαζόμαστε νέες πολιτικές δυνάμεις με αξιακά χαρακτηριστικά! Ελληνοκεντρική στάση, σοβαρότητα, ικανότητα, ομαδικότητα, δικαιοσύνη, ελεύθερη σκέψη, προσήλωση στην αλήθεια, επαγγελματικό κύρος και απόλυτη διάθεση προσφοράς, και φυσικά ένα απλό, ρεαλιστικό αλλά και τολμηρό πρόγραμμα αναγέννησης της Ελλάδας και Κύπρου!
ΥΓ. Το κείμενο ανήκει στον Αντιστράτηγο (ε.α) Νικόλαο Ταμουρίδη και έχει επεξεργαστεί από τον Όμηρο Αλεξάνδρου για να συνάδει και με την κυπριακή πολιτική πραγματικότητα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η κομματοκρατια δεν γκρεμιζεται με δημοκρατια και εκλογες,αλλα με βουρδουλα.ολα τα αλλα ειναι παπ.ριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]