Προκαλεί ξανά ο Γιγίτ Μπουλούτ: Αν η Ελλάδα κάνει πόλεμο με την Τουρκία, θα καταστραφεί σε τρεις-τέσσερις ώρες!

Την Αθήνα απειλεί εκ νέου ο προκλητικός σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, υποστηρίζοντας ότι, σε ενδεχόμενο πολεμικής σύρραξης με την Τουρκία, η Ελλάδα θα καταστραφεί σε τρεις-τέσσερις ώρες – Τι δήλωσε για το Ισραήλ, τα ελληνικά πολεμικά πλοία και το «Barbaros»
Ειδικότερα, όπως μετέδωσε Τούρκος δημοσιογράφος, παραθέτοντας σχετικό βίντεο στο twitter, ο γνωστός για τις επιθέσεις του κατά της χώρας μας, σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε πως «η Ελλάδα θα καταστραφεί εντός τριών έως τεσσάρων ωρών, αν διεξάγει πόλεμο εναντίον της Τουρκίας».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ισχυρές δυνάμεις παροτρύνουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, σχολιάζοντας το περιστατικό, στο οποίο είχαν αναφερθεί τουρκικά ΜΜΕ, ότι η ελληνική φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» παρενόχλησε το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros.
Σε άλλο απόσπασμα των δηλώσεών του, ο σύμβουλος του Ερντογάν ανέφερε ότι το Ισραήλ παρέχει στα ελληνικά πολεμικά πλοία πληροφορίες που συλλέγει μέσω κατασκοπευτικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν εναντίον του Barbaros.
.

loading...

2 thoughts on “Προκαλεί ξανά ο Γιγίτ Μπουλούτ: Αν η Ελλάδα κάνει πόλεμο με την Τουρκία, θα καταστραφεί σε τρεις-τέσσερις ώρες!

  1. Ενώ θα έπρεπε η Ευρώπη και η διεθνής κοινότητα να έχουν ταράξει στις κυρώσεις οικονομικές και μη τους ισλαμοφασιστες της Άγκυρας και η ελληνική κυβέρνηση να μην τους αφήνει σε χλωρό κλαδί, οι ξένοι απλά τους χαϊδεύουν τα αυτιά και οι Έλληνες προδότες πολιτικοί απλά κάθονται σούζα τρώγοντας τη μια καρπαζιά μετά την άλλη.
    Πως είναι δυνατόν να θέλεις να βάλεις στην Ευρώπη μια ισλαμική χώρα που έχει υπό στρατιωτική κατοχή μια ευρωπαϊκή χώρα;

  2. Ε, αφού θα καταστραφεί η τουρκία σε τρεις-τέσσερις ώρες, μην το αποτολμήσετε ποτέ σαΐνι…! Από χασισάκι αλήθεια πως πάμε; Φαίνεσαι πως ρουφάς αβέρτα…!

Comments are closed.