ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Η ΑΛΒΑΝΙΑ "ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΤΟ 40% ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΗΝΙΚΟ "ΚΟΣΟΒΟΥ"! ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΘΟΡΙΟ ΣΚΟΠΙΩΝ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ!

Άκρως ανησυχητικές είναι οι ενδείξεις για το τι μέλλει γενέσθαι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στα σύνορα της χώρας με τα Σκόπια κατά κύριο λόγο και με την Αλβανία κατά δεύτερο: Τα Σκόπια πολύ...

δύσκολα θα καταφέρουν να τιθασεύσουν το αλβανικό στοιχείο που πλέον ανέρχεται στο 40% του πληθυσμού και το οποίο αναζητεί "αυτονομία" για να ακολουθήσει φυσικά σε δεύτερη μοίρα η "ανεξαρτησία" και η ένωση με την "μητέρα" Αλβανία και το Κόσοβο, στην "Μεγάλη Αλβανία".

Στην ίδια την Αλβανία η εθνικοσοσιαλιστική κυβέρνηση του Εντι Ράμα έχει ξεκινήσει απηνείς διωγμούς κατά της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου.

Ετσι κρίθηκε ότι έπρεπε να σταλεί ένα "καθαρό" μήνυμα από ελληνικής πλευράς και στην Αλβανία και στους αλβανόφωνους των Σκοπίων:

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού κινητοποίησε και ανέπτυξε από τα σκοπιανά μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα την 8η και στην 9η Μηχανοποιημένες Ταξιαρχίες.

Οι μονάδες αυτές πραγματοποίησαν εποχούμενες και πεζές περιπολίες στα σύνορα και στα συνοριακά χωριά. Οι άνδρες των δύο Σχηματισμών εξοικειώθηκαν με το περιβάλλον και το ανάγλυφο της περιοχής παράγοντα σημαντικό για την καλύτερη φύλαξη των συνόρων.

Όσο και αν δεν θεωρείται από αρκετούς αναλυτές σημαντικό η γνώση του αναγλύφου όπου ένας στρατιώτης θα χρειαστεί να επιχειρήσει μπορεί να αποτελέσει ένα από τους βασικότερους παράγοντες για την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής του.

Επιπλέον η ενεργή και εμφανή παρουσία του Ελληνικού Στρατού στις περιοχές αυτές στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ακόμη και κατά παράνομων δραστηριοτήτων από οργανωμένες ομάδες που δρουν στις περιοχές αυτές και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.
.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΩΜΕΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ . ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ Η ΤΟΥ ΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]