ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ. Υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις σε υγιείς ανθρώπους επί πληρωμή από τους ίδιους 2 φορές την εβδομάδα.

 

Μας δίνουν την “νέα τάξη” ψίχουλο, ψίχουλο. Ψίχουλο, ψίχουλο χωράει πιο εύκολα στο στόμα. Χωνεύεται πιο γρήγορα. Σε αυτές τις μικρές ποσότητες γλιστράει κατευθείαν από το συνειδητό στο υποσυνείδητο, εσύ νομίζεις ότι χάνεται αλλά φυτεύει το σπόρο! Ο σπόρος σε κατάσταση αναμονής ανάλογα με την ποιότητα της πληροφορίας, περιμένει το εξωτερικό ερέθισμα να αντιδράσει ή να ματαιώσει τα αντανακλαστικά!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι πληροφορίες που μεταδίδονται υποσυνείδητα ματαιώνουν τα αντανακλαστικά ( χρόνια τώρα / διαδίκτυο ). 

Μετά τη σημερινή ανακοίνωση, βρίσκομαι μπροστά στην πορτούλα χωρίς πόμολο. Τα Εξάρχεια ολάνθιστος κήπος! Στα Εξάρχεια από την Αρχή της Πανδημίας ούτε μια φωτίτσα! Οι Αντιεξουσιαστές ούτε ένα κεράκι στον Θεό της Φωτιάς και του Πολέμου!

Περίεργα πράματα… Βρίσκομαι μπροστά στην πορτούλα χωρίς πόμολο και αναρωτιέμαι: Δεν θα σπάσουμε τίποτα! Ούτε ένα υποστεγάκι! Μια τέντα! Κάτι; Μπορεί να είμαι ένας άνθρωπος που έχει πέσει μέσα στον ωκεανό της ελπίδας αλλά αυτή τη στιγμή η βαρκούλα έφτασε σε μια από αυτές τις λίμνες που η σύσταση του νερού σε βυθίζει, δεν μπορεί να σε κρατήσει στην επιφάνεια ( δεν θυμάμαι πώς λέγεται το φαινόμενο ). 

. Γιατί το θέμα μας ξεπερνά τη νοητή και νοερή δράση και είναι καθαρά πρακτικό, έχει να κάνει καθαρά με αριθμούς και που η εξίσωση δε θα βγαίνει στο τέλος του μήνα! Εδώ μας θέλω! Είναι πολύ δυνατή η ροή των πληροφοριών, καλό κάνει, κακό δεν κάνει να μελετάμε το υλικό μας, να έχουμε τον νου μας όμως, γιατί τις τελευταίες μέρες μας “πιάνω” να ανακυκλώνουμε αρρωστημένο υλικό!

Και το υποσυνείδητο επηρεάζεται! Όση καλή διάθεση κι αν έχουμε μπροστά στο υλικό που παρουσιάζουμε! […] Ώσπου

-πριν λίγες μέρες- ήρθαν και οι πρώτες κρίσεις πανικού! Γνωστά μονοπάτια, οι δημιουργικες κρίσεις πανικού! Είτε γιατί έπρεπε να πιάσω ένα προσωπικό deadline, είτε να πιάσω έναν στόχο, είτε το μοτέρ του δημιουργικού νου, ( μου ) έδινε σήμα ότι πρέπει να ξεκουραστώ! Υπέροχος, δημιουργικός, συναρπαστικός, ερωτικός ο δρόμος της αυτογνωσίας! Αυτά μέχρι την τελευταία μέρα του κόσμου, όπως τον γνωρίζαμε από την αρχή της Δημιουργίας ΤΗΝ 29 ΦΛΕΒΑΡΗ 2020.

ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ είναι άλλο σήμα! Σήμα προειδοποιητικού κινδύνου ότι το υποσυνείδητο εισβάλλεται! Αυτή τη φορά από το ( επιτρέψτε μου τον όρο ) “υπέρκομψο”, αποκρυφιστικό υλικό της πανδημίας!

 Ή θα βρούμε τον Κλειδαρά που θα ανοίξει την πόρτα χωρίς πόμολο ή θα πάμε από άλλον δρόμο ή°

Τι να κάνουν άραγε αυτά τα εμβολιαστηκά κέντρα; Ο εχθρός δεν είναι στην Βουλή! Ο εχθρός περιμένει στην κρυογονική! Πριν μήνες! Τώρα δεν ξέρω τι άλλαξε και αντέχει να τρέχει ξυπόλυτος στους 50 βαθμούς Κελσίου στις πλας και να μην παθαίνει τίποτα;

From Platos Cave

But

Man Awaken

loading...