ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ 2018 Ι

Εδώ είμαστε!

Καλοκαίρι 2018, και σε λίγες μέρες η εκδήλωση του καλοκαιριού, η εκδήλωση που για δέκατη όγδοη χρονιά έρχεται και πάλι να δώσει ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ στα παιδιά που πάσχουν από Καρκίνο.Και όπως καταλάβατε, μιλάμε για την ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΕΣΜΟ, τη «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ» που διοργανώνει το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στα Νέα Μουδανιά, και που είναι γνωστή σε ΟΛΗ την Ελλάδα!

Θα υπενθυμίσω την… «ιδιαιτερότητα» αυτής της συναυλίας.

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ», και γίνεται για ΙΕΡΟ, για ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ σκοπό, άσχετα αν σήμερα η «ανθρωπιά» είναι κάτι άγνωστο για πολλούς.

Τα παιδιά, παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Και πιστέψτε με, βάζουν τα γυαλιά στους «επαγγελματίες», στις «φίρμες» γιατί δίνουν «ψυχή», δίνουν ΑΓΑΠΗ.

Δεν λογαριάζουν την όποια κούραση από τις εξαντλητικές πρόβες(απ’ όπου είναι οι φωτογραφίες, κάποια αποσπάσματα ) , γιατί ΞΕΡΟΥΝ πως έχουν να δώσουν ΕΛΠΙΔΑ, έχουν να δώσουν ΣΤΟΡΓΗ, έχουν να δώσουν ΖΩΗ!

Το βράδυ της Πέμπτης 5 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο των Μουδανιών, το φως την ΕΛΠΙΔΑΣ και της ΣΤΟΡΓΗΣ θα φωτίσει ΟΛΟΥΣ.

Για αυτό το βράδυ ετοιμάζονται τα παιδιά της ΣΥΝΘΕΣΗΣ πυρετωδώς, για να μαζέψουν χρήματα για τα παιδιά των συλλόγων Ελπίδα και Στοργή, για να στείλουν με τον δικό τους τρόπο το μήνυμα πως ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί….

Βρέθηκα στις πρόβες τους, και διαπίστωσα πως και για φέτος ετοιμάζουν κάτι πολύ καλό που θα ικανοποιήσει και τους πιο … «απαιτητικούς».

Τελικά, ο Ζαφείρης Φωτιάδης, και ΟΛΟΙ οι Δάσκαλοι

της ΣΥΝΘΕΣΗΣ κάνουν πολύ καλή δουλειά, και για δέκατη όγδοη χρονιά, οι μαθητές τους μας επιφυλάσσουν ακόμα ένα ξεχωριστό Μουσικοχορευτικό ταξίδι.

Θα επανέλθω με λεπτομέρειες.

Βασίλης Τσούγκαρης

[email protected]

loading...