ΑΚΚΕΛ: Βουτηγμένοι στις υποκλοπές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 για προστασία της προδοτικής Συμφωνίας Πρεσπών, κορονομέτρων και του Ναζισμού

Μία ακόμη θεατρική παράσταση υποκρισίας και προδοσίας δίνει το Μητσοτακέικο στην Βουλή για τις υποκλοπές, αλλά με οσκαρικού επιπέδου θεατρική ερμηνεία δεύτερου ρόλου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε μία ελεγχόμενη προσπάθεια ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ να εκμεταλλευτούν το σκάνδαλο των υποκλοπών (και να καλύψουν τις μακρόχρονες εξαρτήσεις και επιπτώσεις του), εκμεταλλεύτηκαν και το άρθρο του Alexander Clapp στους New York Times. Στο άρθρο αναφέρονταν αρκετά που το ΑΚΚΕΛ είχε αποδώσει στον Μητσοτάκη αλλά τα δικά μας είχαν φιμωθεί από τα καθεστωτικά Media.

Όμως τόσο οι New York Times, όσο και οι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (που μιλούν για «κακές» υποκλοπές και ο μεν Μητσοτάκης δεν γνώριζε, ο δε ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει) δεν καταδικάζουν τις «καλές» υποκλοπές κατά Ελλήνων που πάλι οι New York Times είχαν γράψει στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2018 και οι οποίες υποκλοπές δήθεν αποκάλυψαν ότι όλοι όσοι πολεμούσαμε κατά της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών (που έδωσε το όνομα της Μακεδονίας στα ναζιστικά υπολείμματα των Σκοπίων) δωροδοκηθήκαμε από την Ρωσία για να διαμαρτυρόμαστε. Τέτοιο μαγείρεμα έκαναν σε ότι υπέκλεπταν για να βγάζουν τέτοιες αμερικανιές, οι οποίες όμως στις ΗΠΑ έγιναν πιστευτές! Το ΑΚΚΕΛ κατηγορήθηκε επίσης ότι «τα πήρε» από τους Ρώσους χωρίς φυσικά αποδείξεις αφού ποτέ δεν δωροδοκηθήκαμε από κανέναν.

Τότε οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ (όπως έγραψαν πάλι οι New Times) ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και όπως γράφουν, αλλά και όπως μαθευόταν από το 2017, φαίνεται ότι προσωπικό της ΕΥΠ, ΕΛ.ΑΣ. και Ε.Δ. είχε συμμετάσχει στην κατασκοπευτική δράση της ΞΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των ΗΠΑ με υποκλοπές κατά Ελλήνων! Ας κρατήσουν το στοματάκι τους οι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, διότι ίδιοι είναι. Πρακτόρευαν κατά Ελλήνων τότε, πρακτορεύουν και τώρα, αλλά το Μητσοτακέικο, μέσα στην ανισορροπία του, το ξεφτύλισε εντελώς.

Οι ΣΥΡΙΖέικες υποκλοπές του που οδήγησαν στις ΝΔούλικες

Οι New York Times έγραψαν τον Οκτώβριο 2018 σε άρθρο με δύο διαφορετικούς τίτλους (άλλον για την έντυπη εσωτερική έκδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλον τίτλο για την διαδικτυακή διεθνή έκδοση) ότι Αμερικανοί κατάσκοποι υποτίθεται ότι «αποκάλυψαν» σχέση της Ρωσίας «σε κρίσιμη ψηφοφορία στα Βαλκάνια». Αναφέρονται στο γνωστό υποτιθέμενο γεγονός (που κανένας δεν πίστεψε) ότι η Ρωσία χρηματοδότησε τα συλλαλητήρια εναντίον του ξεπουλήματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς συμμάχους των Ναζί και ότι ο Ιβάν Σαββίδης δήθεν εξαγόρασε πολιτικούς για να εναντιωθούν στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Το άρθρο αποκαλύπτει ότι ήταν οι αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες που έκαναν υποκλοπές επικοινωνιών Ελλήνων και μετά συνέταξαν Αναφορά. Κάποια στοιχεία της οποίας δόθηκαν «μαγειρεμένα» στην κυβέρνηση στην Αθήνα και σύμφωνα με το «μαγείρεμα» που έκαναν, έλεγαν όλα όσα κατηγορήθηκαν οι Ρώσοι διπλωμάτες και άλλοι, ότι δήθεν κινούνταν με τρόπο για να εξυπηρετήσουν τους «κακούς Ρώσους» και να δυναμιτίσουν την «καλή συμφωνία» των Πρεσπών και να επιβάλλουν την επιρροή των «κακών Ρώσων» στην Ελλάδα.

Δηλαδή οι ίδιοι οι Αμερικανοί αποκάλυψαν ότι δεν ήταν καμία εφαρμογή εθνικής κυριαρχίας που έγινε από Ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών αλλά έτοιμα, κατασκευασμένα «στοιχεία» με υποκλοπές ξένης κυβέρνησης εναντίον Ελλήνων πολιτών δόθηκαν στην κυβέρνηση στην Αθήνα για να στραφεί εναντίον Ελλήνων πολιτών ώστε να καταστρέψει τις ελληνορωσικές σχέσεις.

Η ξένη εφημερίδα στην έντυπη εσωτερική έκδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 10 Οκτωβρίου 2018 και στη σελίδα Α1 γράφει ξεκάθαρα ότι Αμερικανοί κατάσκοποι έκαναν όλη τη δουλειά: Work of U.S. Spies Uncovers Russian Link in Balkans Vote. Στην διεθνή διαδικτυακή έκδοση το γράφει πιο όμορφα ότι δηλαδή η αμερικανική κατασκοπευτική τεχνική και μυστική διπλωματία αποκάλυψαν “ρωσικό δάκτυλο”: U.S. Spycraft and Stealthy Diplomacy Expose Russian Subversion in a Key Balkans Vote. Ταυτόχρονα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος όταν καταφέρθηκε εναντίον του Κοτζιά τον κατηγόρησε ότι χρηματοδότησε επιθέσεις εναντίον του και εναντίον όσων εναντιώνονταν στη συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει την Μακεδονία στα Σκόπια.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

23/8/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...