Ασφαλιστικές παραβάσεις στην ΜΚΧ ΑΕ «Επαγγελματική Κατάρτιση»-Ισολογισμός 2002-Υπογραφή, κ. Γ. Κατρούγκαλος (ΦΩΤΟ)

Κατρούγκαλε, που έχεις το θράσος να πετσοκόβεις μισθούς και συντάξεις, σου θυμίζει κάτι αυτό;;; Ασφαλιστικές παραβάσεις στην ΜΚΧ ΑΕ «Επαγγελματική Κατάρτιση»-Ισολογισμός 2002-Υπογραφή, κ. Γ. Κατρούγκαλος (ΦΩΤΟ)


«Χυμένο λάδι» ….ήταν/είναι η Κοινωνική Ασφάλιση και οι εισφορές και τα δικαιώματα των εργαζόμενων και συνταξιούχων ….ο ίδρωτας του Ελληνικού λαού .….και ως τέτοια την αντιμετώπιζε/αντιμετωπίζει το Γκουβέρνο ….προς όφελος των ξένων Ασφαλιστικών εταιρειών.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΕΛΈΓΧΟΥ ΟΡΚΩΤΟΎ ΛΟΓΙΣΤΉ.
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΌΣ 2002 – (Υπογράφει ο κ. Γ. Κατρούγκαλος ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος)

Στο πιστοποιητικό ελέγχου του Ορκωτού Λογιστή-Ελεγκτή αναφέρεται -μεταξύ άλλων- ότι:

«Στον λογαριασμό του Παθητικού Γ.ΙΙ.6 «Ασφαλιστικοί Οργανισμοί» περιλαμβάνονται εισφορές ποσού € 472.854,91 που καθυστερούν να αποδοθούν σε Ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ για ποσό € 407.612,73 εξ αυτών καθυστερεί η υποβολή στο ΙΚΑ αναλυτικών περιοδικών δηλώσεων ….αναμένεται η έκδοση υπουργικής απόφασης ….για απόδοση των εισφορών….»


Εσείς που «κόπτεστε» για την νομιμότητα ….πως και δεν είχατε προσέξει -ως Διευθύνων Σύμβουλος- ότι η Εταιρεία ΑΕ που διευθύνατε, «δεν είχε υποβάλει στο ΙΚΑ αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις», δηλαδή τα στοιχεία των ασφαλισμένων-εργαζόμενων με τις εισφορές τους; …………….και καλά για την απόδοση των εισφορών χρειάζονταν -όπως λέτε- η έκδοση υπουργικής απόφασης ….αλλά κ. Κατρούγκαλε για την υποβολή των στοιχείων-καταστάσεων χρειάζονταν τέτοια απόφαση;;;;

(«Λεπτομέρεια»: Τα Διαθέσιμα(IV) της ΑΕ στον Ισολογισμό 31.12.2002 – «Ταμείο συν καταθέσεις όψεως και προθεσμίας», ήταν 5.649.034,25 €)

[ΣΗΜ. Οι Οικονομικές καταστάσεις της Χρήσης 2002 δημοσιεύθηκαν με καθυστέρηση δυο ετών, στις 4 Μαΐου 2005.]
Η Κυβέρνησή σας κ. Κατρούγκαλε και εσείς -ως Υπουργός- με το αυξημένο «ενδιαφέρον» σας και τις «παλινωδίες της διοίκησης» για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κοινωνικής Ασφάλισης -τότε την «σνομπάρατε»(;)


Δημιουργείτε αβεβαιότητα και φόβο στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους αλλά και στους εργοδότες, δηλαδή στην παραγωγή και την οικονομία εν γένει ….η οποία χρειάζεται θετικό κλίμα και ψυχολογία για να αναπτυχθεί.
«Χυμένο λάδι» ….ήταν/είναι η Κοινωνική Ασφάλιση και οι εισφορές και τα δικαιώματα των εργαζόμενων και συνταξιούχων ….ο ίδρωτας του Ελληνικού λαού .….και ως τέτοια την αντιμετώπιζε/αντιμετωπίζει το Γκουβέρνο ….προς όφελος των ξένων Ασφαλιστικών εταιρειών.


Πως γίνεται να θέλετε να «διορθώσετε» την Κ.Α, που δεν την «υπολογίζατε»(αν κρίνουμε από τις παρατηρήσεις στο πιστοποιητικό) και που δεν έχετε σε «εκτίμηση», αν κρίνουμε από την σύνθεση της «Επιτροπής Σοφών» που «μοντάρατε» ….και με στελέχη της Ιδιωτικής Ασφάλισης, ανταγωνιστικά -ή και «επιθετικά»- σύμφωνα με τις «εκπεφρασμένες» -διαχρονικά- θέσεις και απόψεις τους ….που δυστυχώς εσείς -ο ειδικός- δεν έτυχε να γνωρίζετε(;)Σύντροφε κ. Γ. Κατρούγκαλε, επειδή η κοινωνία δεν σας εμπιστεύεται πλέον και οι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι ομοίως -λυπούμαστε που σας το λέμε- «παλαμοχειριάζουν» την τρέχουσα δια-κυβέρνηση ….και επειδή η ιστορία με την «Επιτροπή Σοφών» κατέληξε σε φιάσκο ….δεν τα παρατάτε -λέμε- ….όπως άλλωστε σας το έχουν ξαναπεί:


«Σύντροφε κ. Γ. Κατρούγκαλε, πιάσε Δεξά να περάσει ο Λαός ….άλλοι «νεοφιλέ-σύντροφοι δεν μας χρειάζονται, μπουχτίσαμε!»


[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]


ΙΔΕ:
http://zeidoron.blogspot.gr/2015/09/blog-post_12.html


Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015


«Σύντροφε» κ. Γ. Κατρούγκαλε, «πιάσε Δεξά» να περάσει ο Λαός …. άλλοι «νεοφιλέ-σύντροφοι» δεν μας χρειάζονται, μπουχτίσαμε!


– Ο πρώην υπουργός πρότεινε ανοιχτά την Ιδιωτική ασφάλιση
– Εβαλε στην «Επιτροπή Σοφών» τον άνθρωπο του Σημίτη που άλωσε το ΙΚΑ από το 1999 έως το 2004http://kentripotideas.blogspot.gr/2015/10/blog-post_609.html#more
Πηγή

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]