ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Νο1 ΕΠΙΛΟΓΗ – Των αυστριακών στο ΣΕΞ…

Στις πλαστικές εργαζόμενες έχει αρχίσει να προσανατολίζεται πλέον ένας οίκος ανοχής στη Βιέννη, αφού η εξαιρετική επιτυχία που έχει σημειώσει το πρόσφατο απόκτημα του, μια κούκλα του σεξ ονόματι Fanny, φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη του ιδιοκτήτη για κέρδη χωρίς τα έξοδα και τους κινδύνους του… ζωντανού προσωπικού.

Η ασυνήθιστη ιστορία της Fanny, της κούκλας του σεξ που εξελίχθηκε σε Νο 1 επιλογή των πελατών του οίκου ανοχής Kontakthof έκανε τον γύρο του διαδικτύου τον περασμένο μήνα.

Ο οίκος ανοχής, που… δεν προλαβαίνει να νοικιάζει την Fanny για περίπου 80 ευρώ την ώρα, απέκτησε πρόσφατα μια δεύτερη κούκλα του σεξ, προκειμένου να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση για το πλαστικό του αστέρι!Η Fanny, που έχει ύψος 1.54 μέτρα και είναι ξανθιά με μεγάλα στήθη, δεν προλάβαινε να εξυπηρετεί όλους τους πελάτες, με αποτέλεσμα η λίστα αναμονής των ενδιαφερόμενων να μεγαλώνει επικίνδυνα. Έτσι μια συνάδελφός της (της ίδιας μάρκας) ανέλαβε να την ξεκουράσει, όπως μεταδίδουν τα αυστριακά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, το παράδειγμα του Kontakthof φαίνεται πως ακολουθούν και άλλοι αυστριακοί οίκοι ανοχής. Σύμφωνα με τον Peter Laskaris, ιδιοκτήτη δύο οίκων ανοχής στην Βιέννη, η αγορά μιας ιαπωνικής κούκλας του σεξ μπορεί να είναι δαπανηρή (αφού κοστίζουν σχεδόν 7.000 ευρώ) αλλά πρόκειται για συμφέρουσα επένδυση, αφού η δημοφιλία του συγκεκριμένου σεξουαλικό φετίχ
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]