Δραπέτευσε ο δολοφόνος που βασάνισε μέχρι θανάτου τον επιχειρηματία της Μυκόνου Μίμη Ζουγανέλη για 1 εκατ. ευρώ

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ καθώς δραπέτευσε από τις φυλακές του Δομοκού ο Πολωνός που είχε καταδικαστεί για την δολοφονία του Μυκονιάτη επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη.
Ο 40χρονος Πολωνός Dominik Tomas Grzegorzko, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και κάθειρξης 20 ετών για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία για την άγρια δολοφονία του Μυκονιάτη επιχειρηματία, Μίμη Ζουγανέλη και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Πήρε πενθήμερη άδεια από τις φυλακές αλλά δεν επέστρεψε.

Η στυγερή δολοφονία του επιχειρηματία
Το έγκλημα είχε γίνει στις 5 Οκτωβρίου 2010 από τον 31χρονο -τότε- δράστη, την 28χρονη ομοεθνή του χορεύτρια η οποία διατηρούσε σχέση με το 73χρονο θύμα και έναν ακόμη συμπατριώτη τους.

Οι τρεις τους έδεσαν με καλώδιο τον επιχειρηματία και τον σκότωσαν με σπασμένα γυαλιά και τη μασιά από το τζάκι για να τους αποκαλύψει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του, από το οποίο άρπαξαν 1.050.000 ευρώ!

Όταν επέστρεψαν στην Πολωνία αγόρασαν 2 σπίτια και ένα κατάστημα για επένδυση. Μέσα σ’ όλα η 28χρονη Πολωνή παραδέχτηκε ότι ο Μίμης Ζουγανέλης, την είχε ευεργετήσει. «Μου έστελνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρηματικά ποσά και με έπαιρνε μαζί του, σε ταξίδια που έκανε στο εξωτερικό».

loading...

1 thought on “Δραπέτευσε ο δολοφόνος που βασάνισε μέχρι θανάτου τον επιχειρηματία της Μυκόνου Μίμη Ζουγανέλη για 1 εκατ. ευρώ

  1. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΚΗΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΠΙΠΕΣ ΚΛΑΡΙΝΑ ΠΙΣΩΚΟΛΗΤΑ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΕΥΙΠΟΥΛΟΥ….ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΙΣΟΒΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΝΟΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΔΩ Ο ΡΑΣΠΠΟΥΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΣΙΦΥΛΙΑΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΥΛΣ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΣΚΟΤΩΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΕ? ΚΑΤΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΝΤΗΝ ΝΑ ΦΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ…

Comments are closed.