ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ!!! 16 πραγματικοί λόγοι που σκοτώθηκε ο Καντάφι..

1. Δεν υπήρχε λογαριασμός ηλεκτρισμού στη Λιβύη, το ρεύμα ήταν δωρεάν για τους πολίτες της.
2. Δεν υπήρχε τόκος δανείων, οι τράπεζες ήταν κρατικοί και οι τόκοι δανείων για τους πολίτες της ήταν 0 % με νόμο.
3. Ο Καντάφι υποσχέθηκε ότι οι γονείς του δεν θα έπαιρναν σπίτι μέχρι να είχαν σπίτι οι τελευταίοι πολίτες στη Λιβύη. Ο πατέρας του Καντάφι πέθανε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της βασιλείας του.
4. Όλοι οι νεόνυμφοι στη Λιβύη έλαβαν 60.000 δηνάρια από την κυβέρνηση για να αγοράσουν το δικό τους διαμέρισμα και να κάνουν οικογένεια.
5. Σχολεία και υγειονομική περίθαλψη πολιτών ήταν δωρεάν στη Λιβύη. Πριν από τον Καντάφι ο αλφαβητισμός του πληθυσμού ήταν μόνο 25 %, και κατά τη διάρκεια της βασιλείας του οριζόταν σε 83 %.
6. Αν οι πολίτες ήθελαν να ζήσουν στην ύπαιθρο, θα έπαιρναν δωρεάν σπίτι, μηχανήματα επεξεργασίας γης, σπόρους και βοοειδή.
7. Όσοι δεν μπορούσαν να θεραπευτούν στη Λιβύη λόγω συγκεκριμένης ασθένειας, το κράτος θα τους έδινε δωρεάν θεραπεία στο εξωτερικό, συν $ 2,300 για διαμονή και ταξίδια.
8. Εάν ένας Λίβυος αγόραζε αυτοκίνητο, η κυβέρνηση θα χρηματοδοτούσε το 50 % της τιμής του αυτοκινήτου.
9. Τιμή πετρελαίου και βενζίνης για οχήματα ήταν $ 0,14 το λίτρο.
10. Η Λιβύη δεν είχε εξωτερικό χρέος, και τα αποθέματα της υπολογίστηκαν σε 150 δισεκατομμύρια στο εξωτερικό. (οι παγκόσμιες τράπεζες κατάσχεσαν αυτά τα χρήματα και δήθεν πάγωσαν)
11. Μέρος των Λιβυκών δεν θα μπορούσε να προσληφθεί αμέσως μετά το τέλος της εκπαίδευσης τους, ώστε το κράτος να πληρώνει τους πολίτες μέσο μισθό σύμφωνα με την προσόντα μέχρι να βρουν δουλειά στο επάγγελμα.
12. Μέρος της πώλησης του πετρελαίου της Λιβύσκας πληρώθηκε απευθείας στους λογαριασμούς όλων των πολιτών.
13. Μητέρα που γεννά παιδί στη Λιβύη πήρε $ 5.000 από το κράτος.
14. 40 καρβέλια ψωμί κοστίζουν 0.15 $.
15. 25 % των Λιβυκών είχαν κολλέγια εκπαίδευση και δίπλωμα.
Το 16. Gaddafi εγκαινίασε το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο στον κόσμο που ονομάζεται ′′ BIG MAN PROJECT “, για να επιτρέψει νερό σε κάθε άνθρωπο σε όλη την έρημη χώρα.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?!
Ας λυπηθεί ο Θεός την ψυχή του μεγάλου γιου της Αφρικής…
loading...