13 Άνθρωποι με πραγματικα πολύ «περίεργο» σώμα!

Ο κάθε άνθρωπος έχει αρκετά διαφορετικάχαρακτηριστικά είτε μιλάμε για το πρόσωπο είτε για το σώμα του και σίγουρα όλοι μας έχουμε δει πολλούς παχύσαρκους αλλά και κοκαλιάρηδες ανθρώπους.

Φυσικά και δεν μπορείς, αλλά και δεν πρέπει να κρίνεις κανέναν για τα κιλά του, ο καθένας μας είναι αυτό που είναι και δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Το βασικό είναι πάνω απ” όλα να αρέσουμε στον εαυτό μας.

Υπάρχουν όμως και μερικοί άνθρωποι με πολύ «περίεργο» σχήμα σώματος, που δεν το συναντάμε πολύ συχνά γύρω μας. Μερικά τέτοια παραδείγματα θα δούμε και στην συνέχεια και να τονίσω ότι οι φωτογραφίες είναι άκρως φυσικές και δεν έχουν περάσει πρώτα από Photoshop. Πάμε όμως να τα δούμε!

Η συγκεκριμένη κυρία κατέχει την πρώτη θέση στο βιβλίο γκίνες για το μεγαλύτερο φυσικό στήθος του κόσμου. Όσο και αν αρέσει στους άντρες το μεγάλο γυναικείο στήθος, πιστεύω πως το συγκεκριμένο θα τους φαίνεται πολύ παράξενο.

Και πάμε και στο άλλο άκρο. Όλοι θα πιστεύεται πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι προϊόν Photoshop, απ” ότι φαίνεται όμως και από άλλες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, αυτή η κυρία έχει όντως μέση 43 εκατοστών.

Γενικότερα οι Λατίνες και οι Βραζιλιάνες φημίζονται για τα μεγάλα τους οπίσθια, αλλά εδώ αν προσέξεις και τα λεπτά της ποδαράκια και το ότι από την μέση και πάνω είναι αρκετά αδύνατη, μάλλον θα σου φανεί πολύ περίεργο.

Εδώ θα μου πεις υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που δεν έχουν τόσο στητά και τουρλωτά οπίσθια, αλλά και πάλι έχεις ξανά δει γυναίκα να είναι τόσο πλάκα;

Αυτό το σχήμα σώματος είναι ίσως και από τα πιο αντιαισθητικά που μπορεί να έχει μια γυναίκα και το κακό είναι πως ότι και αν φορέσει δεν μπορεί να το σουλουπώσει.

Πάντα όμως υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ βασικά δεν έχω ξανά δει πιο αδύνατη γυναίκα, τα έχει όλα στην ευθεία!

Για να μην μιλάμε όμως μόνο για γυναίκες, δεν εδώ και ένα μάλλον «παρά γυμνασμένο» αντρικό σώμα. Ok αυτό παρά είναι όμως, είπαμε καλή η γυμναστική αλλά όχι και έτσι.

Μα να έχεις τόσο σχηματισμένα πόδια και από την μέση και κάτω να είσαι μια χαρά και όσο σηκώνεις το κεφάλι να βλέπεις αυτές τις πλάτες; Δεν το λες και όμορφο για μια γυναίκα.

Και πάλι όμως σου έχω και κάτι χειρότερο. Εδώ συνδυάζει τα άφαντα πραγματικά οπίσθια με το συσσωρευμένο λίπος από την μέση και πάνω.

Εδώ δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς με χαλάει, το ότι ανοίγει ξαφνικά τόσο πολύ στα πλαϊνά ή ότι φοράει λάθος εσώρουχο που δεν μαζεύει λίγο το δέρμα της;

Εδώ ναι ξέρω όλοι οι άντρες έχετε εστιάσει σε συγκεκριμένη περιοχή, η οποία από μόνη της παλεύεται άνετα, δες όμως και το σύνολο. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά πιστεύω για το σώμα της.

Ακόμη ένας άντρας με παράξενο σώμα στην λίστα μας, ο οποίος έχει θέμα και στην κοιλιά και στα οπίσθια και αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει και από μπροστά και από πίσω.

Και για το τέλος θα ήθελα να σχολιάσω πρώτα την στιλιστική της επιλογή, που ντύθηκε σαν την μάγια την μέλισσα (με κόκκινο βέβαια) και έπειτα να πω ότι χαμένα πάνε τόσο όμορφα πόδια, καθώς το υπόλοιπο την χαλάει τρομερά!

loading...