Μετά θάνατον χουνέρι: Άφησε 10 εκατ. δολάρια στην κάθε κόρη του υπό περίεργους όρους

«Freak control» φαίνεται πως ήταν ένας 77χρονος πολυεκατομμυριούχος μεγιστάνας από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος φαίνεται πως ήθελε ακόμα και από τον… τάφο να ελέγχει τις ζωές των παιδιών του!
Τι εννοούμε; Ο Μορίς Λαμπόζ, ο οποίος πέθανε πριν λίγες μέρες, αποφάσισε ότι οι κόρες του Μαρλένα (21 ετών) και Βικτόρια (17 ετών), θα κληρονομήσουν 10 εκατομμύρια δολάρια η κάθε μια, όταν γίνουν 35 ετών.


Ωστόσο, εξασφάλισε ότι θα είναι σε θέση να πάρουν κάποια χρήματα τύπου μπόνους εάν καταφέρουν να φοιτήσουν σε ένα καλό πανεπιστήμιο, να παντρευτούν, να βρουν καλές δουλειές και να μην αποκτήσουν παιδιά εκτός γάμου!

Έτσι, οι κόρες του θα μπορούσαν να αποκτήσουν μισό εκατομμύριο δολάρια αν παντρευτούν πριν από τα 35, με την προϋπόθεση οι σύζυγοι τους θα υπογράψουν μια υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνουν πως δεν θα αγγίξουν τα χρήματα!
Επιπλέον θα πάρουν 750.000 δολάρια, εφόσον αποφοιτήσουν από καλό πανεπιστήμιο, ενώ φρόντισε να μην αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα για αυτό και σε πέντε χρόνια θα παίρνουν μια ετήσια πληρωμή που θα φτάνει τρεις φορές το εισόδημα τους.
Η σύζυγός του δεν συμπεριλαμβάνεται πουθενά στη διαθήκη και η ίδια δήλωσε ότι σχεδιάζει να κινηθεί νομικά. Ο ίδιος στη διαθήκη του, ανέφερε ότι την άφησε εκτός διαθήκης επικαλούμενος «συμφωνία μεταξύ του ζευγαριού», η οποία περιορίζει τα δικαιώματά της.

Αν οι κόρες του κάνουν παιδιά και δεν εργάζονται έξω από το σπίτι, οι διαχειριστές θα δίνουν στην κάθε μια το 3% της αξίας του καταπιστεύματος, κάθε 1η του Γενάρη. Ωστόσο, ο ίδιος ορίζει ότι τα χρήματα αυτά είναι μόνο για παιδί που έχει γεννηθεί μέσα σε γάμο.
Ο δικηγόρος του είπε: «Δεν βλέπετε να συμβαίνουν συχνά τέτοια περιστατικά, αλλά συμβαίνουν. Οι άνθρωποι το κάνουν επειδή νομίζουν ότι είναι για το καλό των παιδιών τους».
Να σημειωθεί ότι η περιουσία του υπολογίζεται στα 37 εκατομμύρια δολάρια.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]