Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχει εγκαταλείψει αυτό το σπίτι εδώ και 10 χρόνια. Αυτά που άφησε μέσα; Πρέπει να το δείτε! (βίντεο)

Έχουμε δει πολλές συναρπαστικές ιστορίες εγκαταλειμμένων σπιτιών, αλλά αυτή σίγουρα είναι ξεχωριστή.


Αυτό το απόκοσμο βίντεο δείχνει ένα εξοχικό σπίτι που έμεινε ανέγγιχτο από τότε που οι ιδιοκτήτες του το εγκατέλειψαν περισσότερο από μια δεκαετία πριν. Γνωστό ως Crooked Cottage, το εξοχικό σπίτι στο Hertfordshire της Αγγλίας, λέγεται πως ήταν κατοικημένο από μια ηλικιωμένη γυναίκα και τον πατέρα της μέχρι το θάνατο του το 1971.

Υποθετικά η γυναίκα έζησε εκεί ως το 2003.Ο φωτογράφος και αστικός ερευνητής Toby Batchelor, ο οποίος ανακάλυψε το εσωτερικό του σπιτιού, βρήκε ένα ημερολόγιο που χρονολογείται από το 1956.

Υπήρχε πλήθος από εναπομείναντα αντικείμενα όπως ένα παλιό ποδήλατο, ψεύτικα κοσμήματα και οικογενειακές φωτογραφίες που διηγούνται μια περίπλοκη ιστορία.Επιπλέον βρέθηκε το βιβλίο ‘’Οι Aπρόσκλητοι’’ της Dorothea Fairbridge, το οποίο γράφτηκε το 1926.

Το σπίτι ήταν πολύ μικρό και είχε μόνο ένα δωμάτιο στον πάνω όροφο.Τοποθεσίες σαν αυτή δεν ανακαλύπτονται συχνά και το συγκεκριμένο έμεινε κρυφό για πολύ καιρό.

Δείτε το βίντεο
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]