ΑΚΚΕΛ: Ακόμη μια απάτη Αποστόλου τα 10 ευρώ έκτακτη ενίσχυση κτηνοτρόφων...

Τα 10 ευρώ έκτακτη ενίσχυση στους κτηνοτρόφους λόγο παγετού αποδεικνύεται τελικά άλλη μια απάτη-κοροϊδία των Αποστόλου- Τσιρώνη.
Αφορά λένε τώρα, μόνο τα αγελαία ζώα, που σημαίνει δεν υπάρχει καν στάβλος και τα ζώα είναι αδέσποτα, ούτε αρμέγονται και στην ουσία απλά μόνο επιδοτούνται ....Στον β.'Εβρο που χτυπήθηκε φέτος απο την Αριάδνη αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας, που κρίθηκαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δεν υπάρχει ούτε ένας εν δυνάμει δικαιούχος αποζημίωσης εφόσον στην βάση δεδομένων της κτηνιατρικής υπηρεσίας όλες οι εκμεταλλεύσεις των ζώων που βόσκουν έχουν χαρακτηρισμό μικτή και όχι αγελαία.

Σύμφωνα με το υπουργείο αποζημίωση για τον παγετό 10 ευρώ/ αιγοπρόβατο δικαιούνται μόνο τα κοπάδια που χαρακτηρίζονται αγελαία....Ας δούμε όμως τι θεωρεί το υπουργείο αγελαία και πως πλέον είναι ξεκάθαρο πως Αποστόλου και Τσιρώνης θέλουν να καταστρέψουν την Ελληνική κτηνοτροφία.
Αγελαία ζώα σύμφωνα με επίσημο έγγραφο του ΥΠΑΑΤ.

Αγελαία είναι τα ζώα που βρίσκονται σε άγρια ή ημιάγρια κατάσταση,βόσκουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχέςκαι δεν αποτελούν αντικείμενο συστηματικής εκμετάλλευσης και διακίνησης, όπως συμβαίνει στις μονάδες εμπορικής εκμετάλλευσης γαλακτοπαραγωγής ή κρεοπαραγωγής. Τα αγελαία ζώα εκτρέφονται κυρίως για παραγωγή και κατανάλωση περιορισμένης ποσότητας κρέατος των παραγόμενων υποπροϊόντων καθώς και για ιδία κατανάλωση. Ενώ το γάλα που παράγεται απο τα θηλυκά προορίζεται μόνο για τις ανάγκες των νεογέννητων αρνιών.....

Αυτούς και μόνο αυτούς θα αποζημιώσει για τον παγετό το δίδυμο Αποστόλου- Τσιρώνη, την ώρα που η παραγωγή μειώθηκε φέτος στο 50%, αυτοί αποζημιώνουν μόνο αυτούς που δεν παράγουν και απλά εκτρέφουν ζώα αποκλειστικά και μόνο για τις επιδοτήσεις ....Όλη αυτή η φιέστα αφορά μόνο 1700 κτηνοτρόφους σε ολόκληρη την χώρα και 200.000 ζώα Θαυμάστε τους !!!!!
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]