Κεντροαριστερά: Θέλουν 1.000 υπογραφές και εγγύηση 10.000 ευρώ από κάθε υποψήφιο αρχηγό!

Κλειδώνουν σήμερα οι όροι και ο χρόνος της κάλπης για τον νέο αρχηγό - Την Παρασκευή ανακοινώσεις από τον Σταύρο Θεοδωράκη - Αύριο ο Γιάννης Μανιάτης - Διχάζει η ηλεκτρονική ψηφοφορία


Στις 5 το απόγευμα θα λάβει χώρα η αποφασιστική συνεδρίαση της επιτροπής Αλιβιζάτου, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα και να διευκρινιστούν και τα τελευταία ανοιχτά ζητήματα για τη εκλογή του νέου αρχηγού της Κεντροαριστεράς.

Ποτάμι και ΔΗΜΑΡ ζητούν ηλεκτρονική ψηφοφορία και διπλή κάλπη, για να αποφασίσουν οι συμμετέχοντες για το χαρακτήρα του νέου φορέα και το μέλλον των υφιστάμενων κομμάτων. Όμως, η Χαριλάου Τρικούπη αντιδρά. Εκτιμά ότι το κόστος της online ψηφοφορίας είναι υψηλό (άνω των 800 χιλιάδων ευρώ) και ότι δεν υπάρχουν τα εχέγγυα διαφάνειας για να επιτραπεί η από απόσταση ψήφος.

Ειδικότερα για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, η κυρία Γεννηματά συγκάλεσε χθες την ΚΟΕΣ του κόμματος και ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται. Για την τύχη του θα αποφασίσουν τα μέλη του σε συνέδριο ή σε άλλη διαδικασία που θα επιλεγεί, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για τον νέο επικεφαλής της κεντροαριστεράς.

Ως προς τις ημερομηνίες, οι πιθανότερες Κυριακές για να στηθούν οι κάλπες είναι στις 5 και τις 12 Νομεβρίου, εφόσον απαιτηθεί δεύτερη Κυριακή.

Σε ότι αφορά στους όρους για να είναι έγκυρη μία υποψηφιότητα συζητούνται τα εξής:

Πρώτον, θα απαιτούνται 1000 υπογραφές (500 από την Αττική και 500 από την υπόλοιπη Ελλάδα).
Δεύτερον, έγκυρες θα είναι οι υποψηφιότητες που θα κατατεθούν έως τις 10 Σεπτεμβρίου (οι υπογραφές θα πρέπει να παρουσιαστούν έως τις 18 Σεπτεμβρίου).
Τρίτον, οι υποψήφιοι αρχηγοί θα πληρώσουν ως εγγύηση από 10 χιλιάδες ευρώ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Γελάω με το κλεφτοπασοκ αλλά καλά τους κάνουν, τράβα μάζεψε 1.000 υπογραφές και σκάσε και ένα ποσό 10.000 για εγγύηση και κατέβα υποψήφιος αφού το επέλεξες, για πολιτική μιλάμε όχι για μέτρηση δημοτικότητας, αυτά τα κάνουν οι δημοσκοπήσεις. Μην ξεχνάμε ότι το ΠΑΣΟΚ φιλοδοξεί να συμμετέχει σε κυβερνητικό σχήμα είτε με την ΝΔ είτε με το ΣΥΡΙΖΑ. Συνεταίρος στην εξουσία θα θέλει να γίνει ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]