Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Αφρικανοί τραγουδούν σύνθημα της Τούμπας κατα του ολυμπιακου! (vid)

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η χάρη του ΠΑΟΚ έχει φτάσει μέχρι την Αφρική και συγκεκριμένα τη Ζάμπια, με τους ντόπιους να τραγουδούν συνθήματα της Τούμπας που έχουν αντίκτυπο… στον Ολυμπιακό!

Για όσους μπορεί να μην το γνωρίζετε υπάρχει Σύνδεσμος Φίλων του ΠΑΟΚ στη Ζάμπια και όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι οπαδοί του είναι ένθερμοι υποστηρικτές του «δικέφαλου».

Υπό τη καθοδήγηση του… μαέστρου της μπάντας τους και με τη συνοδεία πνευστών και κρουστών οργάνων, οι Αφρικανοί οπαδοί του ΠΑΟΚ τραγουδούν ένα γνωστό σύνθημα της Τούμπας αφιερωμένο στον Ολυμπιακό.

Δείτε το βίντεο



loading...

6 thoughts on “Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Αφρικανοί τραγουδούν σύνθημα της Τούμπας κατα του ολυμπιακου! (vid)

  1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΙΣΗΤΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΩΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΔΗΚΙΜΑΤΑ ΤΟΥ . Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ,ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΨΥΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ .ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΟΜΑΔΑ

  2. Φαε μια μπουγατσα με κιμα να πανε κατω τα φαρμακια

  3. εχει και ενα για τον ηρωινομανη καριολη τον πετρελι βαλτο κι'αυτο να γελασουμε με το καριολη

  4. Φαντάσου πόσο συγγενείς αισθάνονται οι Αφρικανοί με τους ΠΑΟΚτσήδες!…. Άσε που μοιάζουν καί εκπληκτικά!….

  5. 6,58
    ENA XEIΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΡΥΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΦΥΛΟ ΑΠΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ , ΕΦΥΓΑ . ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΑΓΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!!!!

Comments are closed.