ΑΚΚΕΛ: Μητσοτάκια και Σημίτια ανέβηκαν στην επιφάνεια κατά του Τσιτσιπά – Tί κρύβεται;

Τον τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά προσπαθούν να δαγκώσουν κάποια περίεργα, μουλωχτά όντα, για τα οποία ο λαός έχει αποδώσει τις ονομασίες ‘μητσοτάκια’ και ‘σημίτια’. Ασπόνδυλα όντα που πετιούνται σαν λάσπη πάνω σε όσους αντιστέκονται στη διαφθορά και καταστροφή που φέρνουν το Μητσοτακέικο και το παρακράτος του Σημίτη, γνωστού και ως Αρχιερέα της Διαπλοκής. Σήμερα τα μητσοτάκια και σημίτια έχουν μπει σε μια κοινή φωλιά που την λένε κυβέρνηση.

Όλη η διαφθορά που για δεκαετίες έφεραν στον πολιτικό, ακαδημαϊκό, ιατρικό, μιντιακό κλπ χώρους, σήμερα εξαργυρώνει τις εξαρτήσεις και ενεργοποιεί … τα assets του (όπως είναι το χαϊδευτικό τους), μεταξύ άλλων και για να επιτεθούν στον τενίστα μας, διότι δημοσίευσε, ως άποψή του, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ θέση χιλιάδων γιατρών και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ για τα εμβόλια. Μάλιστα είπε λίγα, διότι προφανώς δεν γνώριζε ότι οι επικριτές του είναι βουτηγμένοι στον κομματισμό του Μητσοτάκη και του Σημίτη.

Τη στιγμή που έχουν φιμώσει τους γιατρούς, μέσω επίορκων διοικητικών και πειθαρχικών συμβουλίων από κομματικά ελεγχόμενους ιατρικούς συλλόγους, έχουν μετατρέψει τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας πρώτα από όλα, σε μηχανές εξόντωσης της δεοντολογίας και της Ελευθερίας του λόγου, έχουν το θράσος να τολμούν να επιτεθούν σε έναν άνθρωπο (άσχετα αν είναι διασημότατος ή όχι), διότι αυτός εξέφρασε άποψη και θέση για τον εαυτό του και την υγεία του, αφού προηγουμένως είχε ενημερωθεί σφαιρικά, με τρόπο που αυτοί οι ίδιοι οι επίορκοι έχουν απαγορεύσει σε άλλους γιατρούς. Για να μην ενημερώνουν τον ελληνικό λαό.

Στον Τσιτσιπά επιτίθενται διότι ξέφυγε από τον έλεγχό τους και έτσι οι ίδιοι παρουσιάζονται (και είναι) αποτυχημένοι σε σχέση με την επιβολή πλήρους και ολοκληρωτικού ελέγχου. Τούς χαλάει τη μόστρα ως ελεγκτές των Ελλήνων και λύσσαξαν να τον υποχρεώσουν να κάνει κωλοτούμπα … ξεχνώντας ότι δεν είναι στην ενόργανη γυμναστική.

Και για να μπούμε στην ουσία του θέματος των εμβολιασμών και των “μέτρων” κατά του κορονοϊού, τα συγκεκριμένα “εμβόλια” με RNA δεν είναι εμβόλια άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα στα οποία αυθαίρετα έχει επιβληθεί ο χαρακτήρας και ο ρόλος των εμβολίων εις βάρος της χρήσης κανονικών φαρμάκων. Αυτά τα φάρμακα όλοι οι μη-κυβερνητικοί και πραγματικοί ειδικοί υποστηρίζουν ανεπιφύλακτα ότι έπρεπε να είναι η πρώτη και μοναδική προσέγγιση από την αρχή που εμφανίστηκε ο ιός και τα εμβόλια, όπως είναι φυσικό στην ιατρική, να χρησιμοποιηθούν όταν αναπτυχθούν πλήρως και με ασφάλεια μετά από μερικά χρόνια. Με αυτό τον τρόπο όμως σεσημασμένες και καταδικασμένες φαρμακοβιομηχανίες δεν θα μπορούσαν ‘να κάνουν παιχνίδι’ μαζί με την διαπλοκή και την διαφθορά για να βγάλουν δεκάδες δισεκατομμύρια σε κέρδη και φυσικά να γεμίσουν και τις τσέπες πολλών υποστηρικτών της σημερινής κατάστασης με σεβαστά ποσά.

Κανονικά εμβόλια στα οποία θα έπρεπε να είχε δοθεί από την αρχή η βαρύτητα για άμεση έγκριση είναι τα ρωσικά, κινέζικα, κουβανέζικα αλλά και κάποια δυτικά, τα οποία είναι κανονικά εμβόλια όπως όλα τα παλιά και όχι πειραματικά φαρμακευτικά σκευάσματα όπως αυτά που μας προωθούν οι διακινητές εμβολίων, μέσα από ‘εγκρίσεις’ ισχυρά κομματικοποιημένων κρατικών και διακρατικών Υπηρεσιών.

Συνεπώς, όσοι είναι αντίθετοι σε αυτή την πρακτική που εφαρμόζεται σήμερα είναι οι πραγματικοί υποστηρικτές της επιστήμης και των εμβολίων ενώ η αντιεμβολιαστές είναι όλα αυτά τα κυκλώματα στην ιατρική ακαδημαϊκό χώρο πολιτική και media που στηρίζουν την επιβολή των εμβολίων όπως γίνεται σήμερα με ουσίες που δεν είναι εμβόλια.

Όλα αυτά που μάς τα παρουσιάζουν σαν ‘μέτρα’ για καταπολέμηση του κορονοϊού δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση και με οποιαδήποτε δικαιολογία ή υπό την μορφή της έκτακτης κατάστασης διότι σε μία Δημοκρατία οι ασθένειες αντιμετωπίζονται μόνο μέσα στο σύστημα υγείας (το οποίο έχουν καταστρέψει με τα Μνημόνια και δημιούργησαν Το Πρόβλημα) και ποτέ με διοικητικά, πειθαρχικά και άλλα κυβερνητικά μέτρα κατά των πολιτών και με πρόστιμα και ποινές. Η θεμελιώδης δημοκρατική αρχή της αναλογικότητας σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνει την εφαρμογή τέτοιων μέτρων σε μία δημοκρατική διακυβέρνηση.

Δηλαδή αυτό που έχουμε τώρα και το υποστηρίζουν αυτοί που επιτίθενται στον Τσιτσιπά για τις δηλώσεις του, είναι η καταστολή της δημοκρατικής διακυβέρνησης, καταστολή της Δημοκρατίας και ουσιαστικά ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος. Αυτά για να γνωρίζουμε τι είναι ο καθένας και να φανεί η πραγματική μορφή και φύση που έχουν τα μητσοτάκια και τα σημίτια.

Οι δύο εικόνες δίνουν σχηματικά τις καταστροφές στην κοινωνία που προκάλεσε η κυβερνητική πολιτική και την πραγματική φύση και τα γρανάζια αυτών έχουν εμπλακεί, χρησιμοποιώντας τον κορονοϊό ως άξονα για να θέσουν σε κίνηση τα γρανάζια της διαφθοράς και της διαπλοκής τους.

loading...