Το πσίπ RFID…ΕΙΝ’ΕΔΩ! ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορέσει να αγοράσει ή να πουλήσει χωρίς αυτό!

Σϋμφωνα με σημερινό άρθρο της μεγάλης εφημερίδος “USA TODAY“:

Εταιρεία στο Ουισκόνσιν θα εγκαταστήσει μικροτσίπ μεγέθους ρυζιού στους εργαζομένους!

Εταιρεία τεχνολογίας στο Ουισκόνσιν έχει αρχίσει να προσφέρει σε εργαζομένος εμφυτεύματα μικροτσίπ για να μπαίνουν-βγαίνουν από το κτίριο της επιχείρησης και να αγοράζουν τρόφιμα στον τόπο εργασίας.

Καλώς ήλθατε στο μέλλον;

Εταιρεία τεχνολογίας στο Ουισκόνσιν έχει αρχίσει να προσφέρει σε εργαζομένος εμφυτεύματα μικροτσίπ για να μπαίνουν-βγαίνουν από το κτίριο της δουλειάς τους, με σάρωση του χεριού τους, και να αγοράζουν τρόφιμα στον τόπο εργασίας.Είπε το πάρει κάποιος υπάλληλος εκεί είτε όχι, συτό εξαρτάται από τον ίδιον να αποφασίσει.

Η Three Square Market, μια εταιρεία που παρέχει τεχνολογία αιθουσών προσωπικού ή μικρο-αγορών, έχει περισσότερους από 50 υπαλλήλους που σχεδιάζουν να εμφυτευθούν με τις μικρές συσκευές. Το μικροσκοπικό τσιπ, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία RFID ή την αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων, μπορεί να εμφυτευτεί μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη “μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα”, σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.

Η εταιρεία, η οποία εδρεύει στο River Falls, Wisc., προβλέπει το μικροτσίπ μεγέθους ρυζιού να επιτρέπει στους εργαζόμενους να πληρώνουν εύκολα για διάφορα είδη, να έχουν πρόσβαση στο κτίριο και τους υπολογιστές τους, όλα με σάρωση του χεριού τους.

«Προβλέπουμε τη χρήση της τεχνολογίας RFID για να οδηγήσει τα πάντα από την πραγματοποίηση αγορών στην αίθουσα προσωπικού, να ανοίξουμε πόρτες, να χρησιμοποιήσουμε συσκευές αντιγραφής, να συνδεθούμε σε υπολογιστές γραφείου, να ξεκλειδώσουμε τηλέφωνα, να μοιραστούμε επαγγελματικές κάρτες, να αποθηκεύσουμε ιατρικές πληροφορίες και ως πληρωμή σε άλλους τερματικούς σταθμούς RFID», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Todd Westby σε δήλωση της εταιρείας. «Αυτή η τεχνολογία, τελικά, θα γίνει τυποποιημένη και θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιήσετε ως διαβατήριο, για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και για όλες τις ευκαιρίες αγοράς κλπ.» συμπλήρωσε.

Και ενώ η εμφύτευσις μικροτσίπ σε υπαλλήλους μπορεί να ακούγεται σαν κάτι από μια ταινία τρόμου, η εταιρεία έχει κάνει συνεργασία με τη σουηδική εταιρεία BioHax International, η οποία έχει ήδη πολλούς “τσιπαρισμένους” υπαλλήλους.

Δεν απαιτείται οι υπάλληλοι να λάβουν τα μικροτσίπ, και ο Westby είπε στον σταθμό ότι αυτό δεν συμπεριλαμβάνει παρακολούθηση GPS.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]