"ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ POS ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ..."

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ POS !!!

Άναυδοι έμειναν χθες οι υπάλληλοι της εφορίας στην Καλαμάτα, όταν ένας ελεύθερος επαγγελματίας της περιοχής τούς παρέδωσε με κάθε επισημότητα «Εξώδικη δήλωση πρόσκληση συμμορφώσεως» για τους λόγους που δεν αποδέχεται να εγκαταστήσει στην επιχείρησή του ΡΟS.
Εξηγεί τους λόγους και τα άρθρα του Συντάγματος με τα οποία θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να αρνηθεί, ενώ κάνει μια μικρή υποχώρηση να δεχτεί την εγκατάσταση του μηχανήματος, αν και η τράπεζα δεχτεί να του δίνει το… αντίστοιχο ποσοστό του τζίρου της.
Το εξώδικο πρωτοκολλήθηκε και παρελήφθη κανονικά από την Οικονομική Υπηρεσία της Καλαμάτας.


Εξώδικη δήλωση
Η εξώδικη δήλωση του ελεύθερου επαγγελματία που κατατέθηκε στην εφορία, σύμφωνα με το tharrosnews.gr έχει ως εξής:
«Με την παρούσα δήλωση σας κάνω γνωστό ότι στην επιχείρησή μου δεν πρόκειται να τοποθετήσω μηχάνημα ΡΟS για τους κάτωθι λόγους:
1) Με την τοποθέτηση του μηχανήματος ΡΟS αυτόματα γίνεται συνέταιρος και δικαιούχος στις εισπράξεις μου ένα τρίτο πρόσωπο, η τράπεζα, η οποία αρπάζει μέρος του τζίρου μου, δηλαδή με απλά λόγια μέρος της εργασίας και των κόπων μου, χωρίς να έχει συμβάλει καθόλου στα έξοδα λειτουργίας της επιχειρήσεώς μου. Ουσιαστικά εξαναγκάζεται ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, εν μέσω της τεράστιας οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα εξαιτίας της απάτης εις βάρος μας από τους κυβερνώντες και τους τραπεζίτες, να προσθέσει ένα επιπλέον έξοδο στην επιχείρησή του, αφού τα μηχανήματα POS ενοικιάζονται από τις τράπεζες, με αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμα περισσότερο ο τζίρος της κάθε επιχείρησης, καθώς υπάρχουν προμήθειες για κάθε συναλλαγή που διενεργείται.
Όλα αυτά υποχρεωτικά, αποστερώντας μου οιανδήποτε οικονομική πρωτοβουλία.
Ποσοστά από την τράπεζα
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποδεχτώ αυτό, καθώς υπάρχει ευθεία προσβολή του άρθρου 5 παρ. 1 του Συντάγματος, όσον αφορά στην οικονομική μου ελευθερία, η οποία περιορίζεται. Όποιος με υποχρεώσει, συμμετέχει σε εκβίαση και υπεξαίρεση εις βάρος μου. Αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζονται και με την αυτόφωρη διαδικασία.
2) Με την υποχρεωτική χρησιμοποίηση των καρτών και του μηχανήματος ΡΟS, αυτόματα γνωρίζει ένα τρίτο πρόσωπο (η τράπεζα), δηλαδή ένας ιδιώτης, τις καταναλωτικές και όχι μόνο συνήθειες του χρήστη των καρτών, αποστερώντας του την οποιαδήποτε ιδιωτικότητα στην προσωπική του ζωή, προσβάλλοντας το δικαίωμα της ελευθερίας του σαν οικονομική και κοινωνική οντότητα. Ευθεία παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του Συντάγματος και των νόμων που είναι σύμφωνοι με αυτό.
3) Η αναφερόμενη εις το ΦΕΚ 1445/2017 τεύχος δεύτερο Α.Α.Δ.Ε., σύμφωνα με το Φ.ΕΚ. Ιδρύσεώς της [Φ.Ε.Κ. 94/27-05-2016. ν.4389], στερείται νομικής προσωπικότητας και, επομένως, δεν είναι νομικό πρόσωπο. Δε δικαιούται να πραγματοποιήσει ουδεμία οικονομική ή συμβολαιογραφική πράξη, ούτε να παραστεί σε δικαστήριο, λόγω ελλείψεως νομικής προσωπικότητάς της.
Επίσης, το ότι δε δίνει λογαριασμό σε καμία δημόσια κρατική υπηρεσία, τι κάνει τα χρήματα που εισπράττει και πού τα διαθέτει, είναι απόδειξη της υπεξαιρέσεως δημοσίου χρήματος και αρνούμαι να γίνω συνεργός στη διαρκή αυτή απάτη.
Παρ' όλα αυτά, δείχνοντας καλή θέληση, δύναμαι να αποδεχτώ την τοποθέτηση του μηχανήματος POS εις την επιχείρησή μου, μόνο με την προϋπόθεση ότι και η τράπεζα θα μου δίνει το αντίστοιχο ποσοστό του τζίρου της.
Και αυτό δεν το λέω απλά εγώ. Το επιβάλλει το άρθρο 4 του Συντάγματος».


πηγή
http://tharrosnews.gr/
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

 1. Τις χειροπέδες που τρέχουμε να τις βάλουμε στα χέρια μας ...πρέπει να τις αρνηθούμε , όπως έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος.
  Να αντισταθούμε τώρα που είναι αρχή...αργότερα θα είναι πολύ ποιο δύσκολα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο συγκεκριμένος άλλα σκεφτόταν όταν το έκανε. Του κόψαν τον λουφέ. Χέστηκε για όλα τα άλλα.

   Διαγραφή
 2. ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ,ΑΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ,ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ Θ’ΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ...

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΝΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ,ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ Ξ/Ρ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ '' Α.Φ.Μ. 0000931106 ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΕΚΧΩΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ & ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ.....

   Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

   ΚΡΑΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ-ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ=
   ΕΝΝΟΙΕΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ.

   ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

   ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ.... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ....

   ΔΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ '' ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106 ΚΙ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΚΧΩΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ.....

   ΔΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΠΟΙΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ,ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

   ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
   ΣΗΜΕΡΑ , ΤΩΡΑ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΘΑ.

   ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
   ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ....

   ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

   ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

   ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΝΟΝ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ.
   Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ε.ΣΥ.
   ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΤΙΜ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΚΟΥ....

   ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ??
   ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΩΒΡΑΚΟ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΡΜΑ???

   ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΕ ΘΕΟΥΛΗ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
 3. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ POS.ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ POS ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι είναι, καλά ήταν τόσο καιρό. Ούτε τον ΦΠΑ που τον πληρώνουμε οι καταναλωτές δεν επιστρέφουν οι κλέφτες.Μια ζωή το ίδιο γινόταν και τώρα ξεσηκώθηκαν γιατί τους κόβει σιγά - σιγά τον βήχα. Γιατί δηλαδή να μήν πλήρώνω με κάρτα και τα έσοδα να πάνε στα δημόσια ταμεία και όχι στην τσέπη του κάθε απατεώνα. Μια χαρά είναι το μέτρο, τέρμα το πάρτι που στήθηκε στην καμπούρα τον μισών Ελλήνων.

   Διαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΑΔΕΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΡΙΟΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. ΠΟΙΑ ΕΣΟΔΑ ΡΕ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΤΑΜΕΙΑ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΤΑΜΕΙΑ? ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ? Η ΑΑΔΕ ΕΙΝΑΙ "ΔΗΜΟΣΙΟ" ΤΑΜΕΙΟ? ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ? ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 11 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ? ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ? ΤΟΝ Φ.Π.Α.? ΤΟΝ ΕΜΦΙΑ? ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ? ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΟΥΜΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ "ΛΑΘΟΣ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΛΙΩΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΦΟΡΟ 14% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΠΟΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΞΕΚΑΘΑΡΑ", ΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ, ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΗΜΕΥΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ. ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Η' ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ "ΤΣΙΡΑΚΙΑ" ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?. ΣΑΣ "ΑΡΕΣΕΙ" ΤΟ POS ΒΛΕΠΩ, ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΚΟΠΙΜΑ, ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΡΕ ΤΙ ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΚΙ' ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΚΙ' ΕΣΑΣ? ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΕ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ "ΠΕΙΣΟΥΝ" ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ "ΝΤΑΙΔΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ "ΚΡΑΤΟΥΣ". ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ "ΤΥΠΑΚΟ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΞΥΠΝΑ ΜΕ ΤΟ POS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ, ΕΥΓΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΝΥΧΤΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΠΕΛΟΔΩΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

   Διαγραφή
  3. ΕΣΥ ΓΥΦΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ? 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ 15.000.000 ΕΥΡΩ! ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 3 ΤΡΙΣ ΜΑΛΑΚΑ!

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]