O Nτ.Τραμπ αναστέλλει την μετανάστευση προς τις ΗΠΑ: «Για να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας των Αμερικανών»

Αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας η μετανάστευση προς τις ΗΠΑ σύμφωνα με εκτελεστικό διάταγμα που θα υπογράψει ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Εξαιτίας «της επίθεσης του αόρατου εχθρού και της ανάγκης να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας των σπουδαίων αμερικανών πολιτών μας, θα υπογράψω εκτελεστικό διάταγμα για την προσωρινή αναστολή της μετανάστευσης προς τις ΗΠΑ», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.
Υπάρχουν δύο πράγματα που μπορούν να συμβούν άμεσα με αφορμή την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού. Το ένα από αυτά είναι όλες οι αναπτυγμένες χώρες να μεταφέρουν τις γραμμές παραγωγής τους από την Κίνα στο έδαφός του επιτυγχάνοντας έτσι την επαναδημιουργία των οικονομιών  τους σε εθνικά πλαίσια.

Το δεύτερο είναι η διακοπή της παράνομης μετανάστευσης με κάθε τρόπο καθώς η μετακίνηση παράνομων μεταναστών θα αποτελεί την πρώτη αιτία μεταφοράς και διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Ο κορωνοϊός αποτελεί μια θαυμάσια αφορμή για την κατάργηση της Παγκοσμιοποίησης και για την επισροφή στα έθνη-κράτη. Αποτελεί βέβαια και αφορμή για το αντίθετο, για την δημιουργία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, εξαρτάται όμως ποιοι είναι οι ηγέτες στην παγκόσμια αυτή συγκυρία που θα καθοδηγήσουν τις εξελίξεις.

loading...