Γυναικεία εκσπeρμάτωση: Υπάρχει και πόσο συχνά συμβαίνει;

Πιθανώς να σου έχει τύχει, πιθανώς όμως και όχι, να γνωρίσεις γκόμενα που στο $eξ να «τελειώνει» με… μπουγέλωμα δωματίου και
μετά το $eξ (αναγκαστικά) να σε στέλνει «αγγαρεία» για μπουγάδα πιτσιλισμένων σεντονιών, παρότι τα σεντόνια, τόσο μούσκεμα που έχουν γίνει, να μοιάζουν λες και βγήκαν μόλις από πλυντήριο χωρίς να περάσουν από πρόγραμμα στυψίματος.

Υπάρχουν στατιστικές και νούμερα που μαρτυρούν ότι τα κορίτσια της «συντριβανάτης ικανοποίησης» αγγίζουν ένα 10%-30% του συνολικού γυναικείου πληθυσμού. Οπότε, εκτός κι αν βάλεις αγγελία «Ζητείται ερωτική παρτενέρ με το προσωπικό της Συντριβάνι για σοβαρό $eξουαλικό σκοπό», μάλλον λίγο δύσκολα, αν είσαι (γκομενικά) «ελεύθερος σκοπευτής» θα την πετύχεις τη χαρά του… πίδακα εκεί έξω.

Καταγράψτε, καταρχήν, το επιστημονικό της υπόθεσης ως κρατούμενο: «Γυναικεία εκσπερμάτιση είναι η αποβολή υγρού από την ουρήθρα κατά τη διάρκεια της $eξουαλικής επαφής, όταν ερεθιστεί το σημείο G και συμβαίνει λίγο πριν ή τη στιγμή του οργασμού». Υπογραφή, Wikipedia. Τώρα, ουρολάγνοι όλου του κόσμου μην τρέχετε να ενωθείτε, δεν είναι «χρυσή βροχή» αυτό που συζητάμε ώστε να αρχίσει ο κόσμος σας να γυρνάει σβούρες από ερεθισμό κι από χαρά! Το υγρό που λέμε παραπάνω αποτελείται από γλυκόζη και φρουκτώζη, από ένα αντιγόνο παρόμοιο με αυτό που περιέχει το αντρικό σπeρμα και ένα πολύ μικρό ποσοστό από κρεατίνη και… ούρα.

29 «κατασκευαστές» π@ρνό συνιστούν… Squirt. Αυτοί ξέρουν (και μάλιστα πολύ καλά). Κατά καιρούς διάφορες π@ρνοστάρ δίνουν συμβουλές και τεχνικές ακόμη καλύτερου $eξ, ακόμη πιο εκρηκτικού οργασμού, κλπ. Μια καναδέζα πορνοστάρ, η Τζέιμι Τζέιμς, έχει πει, μιλώντας για τις χαρές του squirting, της «συντριβανάτης» αυτής χαράς: «Η κλειτορίδα είναι το κλειδί για τη γυναικεία εκσπερμάτιση. Επίσης, αν δεν ερεθιστεί το σημείο G, δεν υπάρχει περίπτωση να υποστούν σύσπαση οι πυελικοί μύες ώστε να εκκρίνουν αυτό το υγρό». Έχει πολύ πλάκα διότι, οι Άγγλοι έχουν γενικώς μπλοκάρει από την πορνό βιομηχανία τις τσ@ντες εκείνες που το squirting πάει σύννεφο, γιατί δεν αποδέχονται την ύπαρξή του. Τις καταχωρούν στην κατηγορία «ουρολαγνία». Λογικό και το περιμένεις αυτό από κάποιους οι οποίοι, σε κόντρα προς τον υπόλοιπο πλανήτη, συνεχίζουν ακάθεκτοί να οδηγούν στο αριστερό ρεύμα…!

Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον διότι, μέχρι αρχές δεκαετίες του ’80, το όλο μυστήριο της γυναικείας εκσπeρμάτισης δεν είχε πολυσκοτίσει την ιατρική κοινότητα, ώσπου, φωτιά στα μπατζάκια τους, δουλειά δεν είχανε και δουλειά αποκτήσανε (οι γιατροί-επιστήμονες), κυκλοφορεί το μπεστ-σέλερ βιβλίο «The G-Spot», το οποίο μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τη σημασία του G-Spot και ξαφνικά το squirting (το «συντριβανάτο» που λέμε), αρχίζει να μπαίνει στις επιστημονικές έρευνες, στις ιατρικές ατζέντες, στα πηγαδάκια των συζητήσεων, στις τσόντες που ήθελαν να πρωτοτυπήσουν με ένα «υγρό υπερθέαμα’!

Πρόσφατη πάντως έρευνα, αμφισβήτησε στα ίσα την ύπαρξη του σημείου G στη γυναίκα, οπότε φαντάζεσαι πως μπορεί συθέμελα να έφυγε η γη κάτω από τα τακουνάτα πόδια των γυναικών. Να μην πούμε καλύτερα για το πόσες καριέρες φτιάχτηκαν στο πέρασμα τόσων χρόνων, στηριζόμενες σε ένα τόσο δα μικρό σημείο, με τόσο μεγάλη απήχηση και τόσο ισχυρή δύναμη!

loading...