Απασφάλισαν οι ομογενείς των ΗΠΑ! Η συμφωνία των Πρεσπών θα πνιγεί στη λάσπη της λίμνης που έφτιαξε η κυβέρνηση

17 Οκτωβρίου 2017, στον Ξενώνα του Λευκού Οίκου ο τότε ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, με ύφος χιλίων Καρδιναλίων σε συνάντηση που είχε μαζί μας, (Χατζής, Κιριμλής, Φιλιππίδης) μας ενημερώνει πως έχει δρομολογήσει το ζήτημα της Συμφωνίας με τα Σκόπια.

Του ανταποκριτή μας Δημήτρη Φιλιππίδη*

Εμφανώς εμβρόντητοι του ζητάμε να σεβαστεί τις κόκκινες γραμμές στο Εθνικό μας θέμα και ο ίδιος με την έπαρση που τον χαρακτηρίζει, τονίζει πως θα γίνουν όσα πρέπει. Ενημερώνουμε τα ΜΜΕ και χτυπάμε το καμπανάκι του συναγερμού, όμως λίγοι πιστεύουν πως ο Κοτζιάς θα τολμήσει όσα τελικά έκανε.

25η Ιανουαρίου 2019, αποφράδα μέρα για τον Ελληνισμό, για τον Ελληνικό λαό, για την δημοκρατία. Η κατάληξη μίας προαναγγελθείσας προδοσίας, όχι μόνο σε βάρος της ιστορίας και της πατρίδας μας αλλά και σε βάρος της ταυτότητας μας.

Πολιτικοί με χαλαρές συνειδήσεις που από την πρώτη στιγμή προσέβαλαν το λαϊκό και πατριωτικό αίσθημα εξυπηρετώντας ιδεολογικές εμμονές του παρελθόντος και πιέσεις του διεθνούς παράγοντα. Μία Κυβέρνηση που προσβάλει, απαξιώνει και υβρίζει τα εκατομμύρια των Ελλήνων που κάνουν το έγκλημα να αγαπούν την πατρίδα τους και να σηκώνουν την σημαία στις εθνομηδενιστικές κορώνες.

Μία αντιπολίτευση που βολεύεται από την στάση των Κυβερνώντων και ουσιαστικά ποτέ δεν δίνει μάχη για την ανατροπή των σκοτεινών σχεδίων της «Συμφωνίας της Λίμνης». Ενας Πρόεδρος που επιβεβαιώνει τον τίτλο της πολιτικής γλάστρας ανίκανος να αποτελέσει τον θεματοφύλακα της Πατρίδας μας. ΜΜΕ που υπό το βάρος πιέσεων για αδειοδοτήσεις έδρασαν σαν τον μάγο Χουντίνι εξαφανίζοντας συλλαλητήρια με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, ενώ την ίδια ώρα ετοίμαζαν λινκς για την υποδοχή «ηρώων» τηλεπαιχνιδιών. Λειτουργοί της Δικαιοσύνης που ενώ ακούγονται από πολιτικά στελέχη καταγγελίες για πακτωλό χρημάτων, χορηγίες του Σόρος και την ώρα που ο κόσμος το έχει τούμπανο για περίεργες οικονομικές δοσοληψίες, οι ίδιοι λάμπουν δια της απουσίας τους…

Ποτέ στο παρελθόν μία Κυβέρνηση δεν λειτούργησε όπως το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ! Η απόλυτη χλεύη στις συνταγματικές διαδικασίες, η απόλυτη προσβολή προς τα ιερά και όσια, η απόλυτη απαξίωση της ίδιας της Δημοκρατίας!

Φοβηθήκατε κύριε Τσίπρα την λαϊκή ετυμηγορία και δεν καταφύγατε σε δημοψήφισμα! Διχάσατε τον Ελληνικό λαό κύριε Τσίπρα κατηγορώντας όλους όσους διαφωνούσαν μαζί σας, ως φασίστες και ακροδεξιούς, χρησιμοποιώντας μία αρρωστημένη ρητορική!

Εξοργίσατε τους Έλληνες στην ομογένεια και στην γενέτειρα με τις δικές σας αντιδημοκρατικές συμπεριφορές. Μέσα στα ψέμματα και την προπαγάνδα σας, σε ένα μόνο θα επιβεβαιωθείτε!

Δικαιολογημένα κρυφτήκατε από τον Ελληνικό λαό και τον ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ! Τον λαό τον φοβούνται όσοι δεν τον σέβονται, τον λαό τον απαξιώνουν όσοι φοβούνται να τον βρουν μπροστά τους. Και εσείς κύριε Τσίπρα θα βρείτε μπροστά σας τα εκατομμύρια των Ελλήνων που την Μαύρη Παρασκευή έκλαψαν, πένθησαν και απελπίστηκαν.

Η απογοήτευση όμως όλων μας μετατρέπεται σε οργή και η οργή θα έρθει ως Νέμεσις στα όσα σχεδιάσατε για όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες. Δεν σκύβουμε το κεφάλι και δεν δεχόμαστε τετελεσμένα για μία Συμφωνία που παραδίδει ταυτότητα, γλώσσα και ονομασία. Δεν σταματάμε τον αγώνα απέναντι σε αυτούς που μας προσέβαλαν τα ιερά και όσια.

Η Μακεδονία δεν μπορεί να ξεπουληθεί από 153 περίεργους τύπους και μερικούς ακόμα που βολεύονται με την δική σας αποφασιστικότητα. Η Μακεδονία είναι ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν δεν ξεπουλιούνται και δεν παραδίδονται. Κάνουμε έκκληση, ως Παμμακεδονική Ενωση ΗΠΑ σε όλους τους Έλληνες να μην πιστέψουν το παραμύθι σας πως όλα τελείωσαν.

Κερδίσατε μία μάχη με σημαδεμένα χαρτιά, όμως ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν μας κλείσατε το στόμα με τα ληγμένα χημικά, δεν μας αποθαρρύνατε με εκβιασμούς και απειλές και ύβρεις και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να σταθούμε αντάξιοι των προγόνων μας που εσείς προσβάλετε την μνήμη τους.

Η Συμφωνία των Πρεσπών θα πνιγεί στην λάσπη της λίμνης και μαζί της κάθε εθνομηδενιστική σας ονείρωξη! Η Μακεδονία είμαστε όλοι εμείς που σηκώσαμε την Ελληνική Σημαία ψηλά, κάτι που σας προκαλεί αλλεργία! Και όλοι εμείς είμαστε εδώ για την Μακεδονία!

Τέλος σας ευχαριστούμε, που με την στάση μας μας φέρατε όλους τους Ελληνες πιο κοντά, επειδή δεν είμαστε όπως εσείς. Εμείς είμαστε περήφανοι για τους προγόνους μας και την ταυτότητα μας.

Εσείς…;

*Ο Δημήτρης Φιλιππίδης είναι δημοσιογράφος, ανταποκριτής του crashonline.gr και Ύπατος Πρόεδρος Παμμακεδονικής ΗΠΑ

loading...

2 thoughts on “Απασφάλισαν οι ομογενείς των ΗΠΑ! Η συμφωνία των Πρεσπών θα πνιγεί στη λάσπη της λίμνης που έφτιαξε η κυβέρνηση

  1. οι ΡΕΜΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ομογενεις θα πρεπει να απευθυνθουν απευθειας στον ΤΡΑΜΠ ο οποιος ειναι υπερμαχος των ΕΘΝΙΚΩΝ κρατων και να του εξηγησουν οτι με την αναγνωριση ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ διαλυουν ενα αμιγως εθνικο κρατος στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ που ειναι Η ΕΛΛΑΔΑ…ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΝ και στον εκροσωπο του για την ενισχυση της Εθνικησ Δεξιας ΣΤΗΝ Ευρωπη.

    Αυτο και μονο λυνει το προβλημα μας!!!!!

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.