Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο!

Μηνύσεις για τις καταστροφές σε 67 καταστήματα στην Ερμού, κατέθεσαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο Γιώργος Καμίνης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.


Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, μετά τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν σε περίπου 67 καταστήματα σε όλο το μήκος της οδού Ερμού, στο εμπορικότερο σημείο της Αθήνας, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης,  δήλωσε ότι «η μήνυση για τις καταστροφές δεν αποτελεί μια απλή συμβολική κίνηση στήριξης στον εμπορικό κόσμο μιας πόλης που συνεχώς ανεβαίνει, αλλά ένα σαφές μήνυμα ότι η εξοικείωση με τη βία και η ανοχή στην ανομία συνιστούν σήμερα τα σημαντικότερα προβλήματα για τη δημοκρατία».

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α κ. Καφούνης,  δήλωσε  ότι είναι  ευτυχής που ο σημαντικότερος παράγοντας της πόλης άκουσε την φωνή αγωνίας του επιχειρηματικού κόσμου και υποσχέθηκε ότι ο αρχαιότερος εμπορικός σύλλογος της χώρας θα εξακολουθήσει να απαιτεί την εφαρμογή και στην Αθήνα, αυτών που σε κάθε άλλη Ευρωπαϊκή πόλη θεωρούνται αυτονόητα.

Δήμος Αθηναίων και Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών δημιουργούν μέτωπο εναντίον εκείνων που θέλουν να πλήξουν την εμπορική κίνηση και κατ’ επέκταση να γονατίσουν το κέντρο της πόλης και καλούν την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Δήμος Αθηναίων και Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών δημιουργούν μέτωπο εναντίον εκείνων που θέλουν να πλήξουν την εμπορική κίνηση και κατ’ επέκταση να γονατίσουν το κέντρο της πόλης και καλούν την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της.


  Δηλαδή δημιουργούν μέτωπο κατά της ΕΕ , της κυβέρνησης, και των προηγούμενων κυβερνήσεων που τσάκισαν μισθούς και συντάξεις, περιβάλλουν με στοργή το μέτρο για άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές,ώστε να εξαφανιστούν τα μικρά μαγαζιά και να μοιραστούν την πίτα της αγοράς οι μεγαλομαγαζάτορες, ταράζουν στους φόρους μικρομεσαίους και εργαζόμενους ενώ τους πλούσιους τους αφηνουν στο απυροβλητο, και εξαπολύουν τα καλόπαιδα τους μπαχαλάκηδες για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ώστε να κάτσει σπιτι του και να μην σκεφτεί να βγει στους δρόμους να απαιτήσει τη ζωή του.

  Κατάλαβα καλά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΜΥΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΣΤΡΟΦΕΣ ''ΛΟΓΩ ΤΡΟΜΟΚΡΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ''
  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΙΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ? Ο ΒΑΤΡΑΧΑΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]