Μένιος Φουρθιώτης αντί Πέτσα;

Ποιος είδε τον Μένιο και δεν φοβήθηκε! Μέχρι την τέως βουλευτή του ΣυΡιζΑ Ελένη Αυλωνίτου οδήγησε στο κρατητήριο μετά από μήνυση! Λογικό είναι να τίθενται βάσεις για την αξιοποίηση του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αποκαλύπτει ο κύριος Μάξιμος

Την προσοχή του μεγάρου Μαξίμου έχει τραβήξει ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης με την μαχητική του στάση έναντι της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε πλήθος πολιτικών θεμάτων μεταξύ αυτών και η διαχείριση της πανδημίας.
Η πρόσφατη εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στον σταθμό “Epsilon”, “ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE”. με θέμα “την πανδημία COVID-19” και καλεσμένους στο στούντιο τον βουλευτή της Ν.Δ Κωνσταντίνο Καραγκούνη και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ Σπύρο Καρανικόλα, ήταν ένα μάθημα πολιτικής επικοινωνίας, που οπωσδήποτε χρειάζεται η κυβέρνηση την δεδομένη στιγμή, που τα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν μία ανησυχητική φθορά.

Το πάθος με το οποίο ο Μένιος Φουρθιώτης υπεράσπισε το κυβερνητικό έργο και κατακεραύνωσε την αξιωματική αντιπολίτευση, ήταν παροιμιώδες. Αντιστρόφως ανάλογο με την πανθομολογούμενο ατολμία και την παθητική στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Αυτή την κρίσιμη στιγμή, η κυβέρνηση χρειάζεται ξεκάθαρες και αξιόπιστες φωνές για να προβάλλουν το έργο της. Μία φρέσκια και τολμηρή παρουσία όπως αυτή του Μένιου, θα ήταν ότι έπρεπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σε αντίθεση με άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του, αφού η αντικατάσταση του κυβερνητικού εκπροσώπου θεωρείται δεδομένη.
Κερδίζει τον σεβασμό

Ο Μένιος Φουρθιώτης όμως όπως αποδείχτηκε στην συγκεκριμένη εκπομπή, έχει άλλο ένα χάρισμα, που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο σε ενδεχόμενη αξιοποίηση του στην θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Κερδίζει τον σεβασμό!

Μία ματιά στο βίντεο της συγκεκριμένης εκπομπής πραγματικά θα σας εκπλήξει. Και δεν μιλάμε μόνο για τον σεβασμό με τον οποίο του απευθυνόταν ο βουλευτής και τέως υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης. Μιλάμε κυρίως για το συγκλονιστικό τρόπο που του συμπαραστάθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚινΑλ, Σπύρος Καρανικόλας! Μιλάμε για πύρινη υποστήριξη, που έκανε τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται εάν ο κ. Καρανικόλας ήταν εκπρόσωπος της κ. Γεννηματά ή του …Μένιου Φουρθιώτη! Δείτε το βίντεο στο 1:25:00 και μετά και θα καταλάβετε.
Δηλαδή ο γνωστός παρουσιαστής πέραν του ότι μπορεί να προβάλλει το κυβερνητικό έργο με πάθος αλλά χωρίς λαϊκισμό και κιτρινισμό, μπορεί να έχει πρόσβαση στην εκλογική βάση του Κιν Αλ, γεγονός που αποτελεί βασικό σημείο του πολιτικού σχεδιασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σε κάθε περίπτωση, ο Μένιος Φουρθιώτης ταιριάζει απόλυτα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα ήταν μια απόλυτα ταιριαστή προσθήκη σε περίπτωση πάντα που ο ίδιος θα αποδεχτεί μία τέτοια πρόσκληση.

loading...