Αγαπητέ Πρόεδρε

Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

Συμμαχίες με πολιτικά "περιτρίμματα" του χθες ήτοι πολιτικά πρόσωπα με καθεστωτική αντίληψη, λειτουργία και πρακτική, των οποίων
η κυβερνητική θητεία αντανακλά (έτσι θα παραμείνουν ταυτισμένοι στη συνείδηση των πολιτών) ένα ιδιότυπο σύστημα εξουσίας ποικιλώνυμων συμφερόντων, δε βοηθούν τον πολιτικό σου στόχο (δεν χτίζεις με φθαρτά υλικά το νέο) ούτε ασφαλώς ενισχύουν το ηγετικό βεληνεκές σου στην κοινωνία.

Τέτοιες συμμαχίες ήτοι με άτομα εγκλωβισμένα στις ποικίλες αμαρτίες του παρελθόντος, των οποίων η κυβερνητική δράση κατέτεινε στην υποβάθμιση και στον ευτελισμό των θεσμών, απαξιώνουν και νοθεύουν την ιδεολογία του πολιτικού οργανισμού (Ν.Δ), που σήμερα έχεις την τιμή να εκπροσωπείς ενώπιον της κοινωνίας. Αν μη τι άλλο, εγείρουν ερωτηματικά για τα κίνητρα και επιτείνουν την ιδεολογική σύγχυση στα μέλη σου, περαιτέρω δε κλονίζουν την πίστη τους στο αρχικό ιδεολογικό περίγραμμα του κόμματος.

Σε κάθε περίπτωση, δε μπορεί και δεν πρέπει η επιχειρούμενη (ευκταία) διεύρυνση, να λειτουργεί ως φθηνό άλλοθι των ανομημάτων και των πολιτικών λαθών κανενός πολιτικού (με ασήμαντη πλέον πολιτική απήχηση στην κοινωνία και μηδενική επιρροή στο εκλογικό σώμα) προσώπου από το χθες, πολλώ δε μάλλον να χρησιμοποιηθεί ως διαβατήριο για την ασφαλή κι ανέξοδη επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας..........!!!!

*** Πολιτικός Επιστήμων - Τεχ.Γεωπόνος - Παιδαγωγός
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μια φάρα Μιζοτάκιδων της γνωστής οικογένειας των δημοσυντήρητων Μιζοτακικών, ανακατεμένη και μπλεγμένη με όλα σχεδόν τα οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα της τελευταίας πεντηκονταετίας ( … με αποστασίες, διαπλοκές, μιζοαρπαχτές από Ολυμπιακούς, Μεσογειακούς, Ιππικούς, δημοτικούς και δημόσιους οργανισμούς …) έχει καταλάβει τα ηνία της ΝΕΑΣ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑΣ και απειλεί με την οικογενειοκρατία ,την υμετεροκρατία την αναξιοκρατία , να αφαιμάξει μεχρι τελευταίας ρανίδας το αίμα των δύσμοιρων Ελλήνων πολιτών .

  Τα πρόσωπα με τα οποία στελεχώνει την παράταξη ο Κούλης έχουν ήδη απορριφθεί από το σύνολο του ελληνικού λαού.

  Είναι γυρολόγοι, γυμνοσάλιαγκες και πολιτικά περιτρίμματα του χθες, απολειφάδια της Ντοροφαυλοκρατίας ...

  Oλοι Μυρίζουν πολιτική σαλαμούρα ...


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τα Δρακουλόπαιδα, τα Δρακουλοέγγονα, τα Ντοροκοπρόσκυλα και τα «περιτρίμματα» του καταρρέοντος Μιζοτακισμού, θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να αρμέγουν τα δημόσια ταμεία και να άρχουν του Ελληνικού λαού.

  Ο ελληνικός λαός σιχαίνεται τα πολιτικά τζάκια, αλλά ακόμη πιο πολύ σιχαίνεται τους Μιζοτάκηδες. Και ακόμη πιο πολύ από τους Μιζοτάκηδες σιχαίνεται τον εσμό των Ντορουποταχτικών, γύρω από τους Μιζοτάκηδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στου Κουφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
  κύριε Μακρίδη, ο λύκος μόνο τρίχα αλλάζει, γνώμη για τα πρόβατα, Ποτέ,
  Ακούσατε κάποιον πολιτικό Αρχηγό ή μη να ασχοληθεί με τα δις ή τρις εκαταμ. ευρώ που έχουν στο εξωτερικό; ποτέ,.
  Το μόνο που ζητούν συνεχώς είναι, εμείς οι ηλίθιοι να βαλουμε πλάτη να βγεί η χώρα από το βούρκο που οι ίδια έριξαν,

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]