Κυβερνητικό παραλήρημα κατά της Δικαιοσύνης

Αρεοπαγίτες εκφράζουν την πλήρη απογοήτευσή τους για τα διαδραματιζόμενα στην πολιτικοδικαστική πορεία των πραγμάτων

Σε κυβερνητικό παραλήρημα έξω από κάθε λογική και ηθική έχει εξελιχθεί ο αγώνας σκυταλοδρομίας της Κυβέρνησης και των πρωτοκλασάτων υπουργών κατά της Δικαιοσύνης και των δικαστικών σε μια προσπάθεια ολικής ταπείνωσης και λαϊκού εξευτελισμού της Δικαιοσύνης, αλλά και απόσπασης της κοινής γνώμης από τα ζέοντα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που ταλανίζουν τους εξοντωμένους και εξαθλιωμένους ήδη πολίτες.

Οι συνεχείς, αυξανόμενες σε ρυθμό και ένταση αβάσιμες και εκ του πονηρού επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης δεν έχουν φραγμούς,αλλά δεν είναι και τυχαίες επισημαίνουν στο protothema.grδικαστές οι οποίοι για ευνοήτους λόγους κρατούν την ανωνυμία τους.

Αρεοπαγίτες εξέφραζαν την πλήρη απογοήτευσή τους για τα διαδραματιζόμενα στην πολιτικοδικαστική πορεία των πραγμάτων.

Χαρακτηριστικά τόνιζαν οι ανώτατοι δικαστές ότι με αφορμή την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Αθηνών το οποίο κατά πλειοψηφία (3-2) απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης της 29χρόνης Ηριάννας η οποία έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών για τη συμμετοχή της στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ο υπουργός Δικαιοσύνης από το βήμα της Βουλής, εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι θα «στήσει» δικαστική σύνθεση, έτσι ώστε το νέο αίτημα Ηριάννας -όπως έχει δικαίωμα να υποβάλλει- θα γίνει ουσιαστικά δεκτό.

Χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ο πολιτικά επικεφαλής της Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, μεταξύ των άλλων, επισήμανε: «Επειδή οι δικαστές είναι άνθρωποι και ως άνθρωποι κάνουν λάθη, γι' αυτό και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας προβλέπει δυνατότητα υποβολής σε σύντομο χρονικό διάστημα νέα αίτηση η οποία θα κριθεί από το ίδιο δικαστήριο με άλλη όμως σύνθεση».

Ο κ. Κοντονής δεν παρέλειψε στη συνέντευξή του στην κρατική ΕΡΤ να υπεραμυνθεί της τοποθέτησης «της θέας της Δικαιοσύνης», όπως την αποκαλούν οι εν ενεργεία συνάδελφοί της, την κυρία Βασιλική Θάνου.

Αναλυτικότερα, ο κ. Κοντονής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη επιλογή από την πρώην πρόεδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, για την ενίσχυση του νομικού γραφείου της γ.γ. Πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για «υποκρισία» από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Οι Αρεοπαγίτες άδραξαν την αφορμή από τη θετική εικόνα που προσπάθησε να παρουσιάσει ο υπουργός Δικαιοσύνης για την κυρία Θάνου και μιλώντας στο protothema έλεγαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας και οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί του πάνω στο επιθετικό -και όχι τυχαίο- μένος τους κατά της Δικαιοσύνης και των δικαστών, λησμονούν και αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, να αναφέρουν ότι η κυρία Θάνου, λίγες μέρες πριν τοποθετηθεί με απόφαση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, στο Μαξίμου, ως άμισθη προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, αποφάνθηκε προέδρευσα της Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, ότι είναι συνταγματικό το Μνημόνιο ΙΙ και σωστά και νόμιμα απολύθηκαν εργαζόμενοι στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής (οδηγοί και εισπράκτορες).

Η κυρία Θάνου από τη θέση της προέδρου του Αρείου Πάγου, συμφώνησε και συντάχθηκε με την άποψη ότι είναι συνταγματικό τόσο το Μνημονίου ΙΙ (νόμος 4046/2012), όσο και η 6/2012 Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) που καθιέρωσαν τον περιορισμό των εγγυήσεων των απολύσεων των εργαζομένων.

Οι Αρεοπαγίτες προσέθεσαν με νόημα ότι η επιλεκτική μνήμη και η επιλεκτική λήθη είναι δείγμα ολικής κατάρρευσης μιας κυβέρνησης και αρνητικό δείγμα διακυβέρνησης της χώρας.

Η ενορχηστρωμένη κυβερνητική επίθεση κατά τη Δικαιοσύνης και των δικαστών δεν έχει τελειωμό και όρια, προσέθεταν οι δικαστές.

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφορικά με τη δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση της Ηριάννας τόνισε ότι η απόφαση του Εφετείου Αναστολών Αθηνών καταγράφεται στο «μαύρο βιβλίο» της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού κατά της Δικαιοσύνης, ο κ. Τζανακόπουλος, τόνισε ότι «η Δικαιοσύνη δημιουργεί την υπόνοια ότι κρίνει και σταθμίζει με κριτήρια πέραν της νομικής κρίσης» και πρόσθεσε: «Είναι μια κακή εξέλιξη. Η χθεσινή απόφαση καταγράφεται στο «μαύρο βιβλίο» της ελληνικής Δικαιοσύνης».

Ο πολιτικά επικεφαλής της Ελληνικής Δικαιοσύνης κ. Κοντονής μέσα από τη κρατική τηλεόραση επιχείρησε, ανεπιτυχώς σύμφωνα με τους δικαστές, να περάσει στην αντεπίθεση.

Απαντώντας στις κατηγορίες της ΝΔ ότι είναι ο ηθικός αυτουργός των επεισοδίων που ξέσπασαν στην Αθήνα -μετά την απόφαση του Πενταμελούς εφετείου που απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάννας- είπε ότι ο ίδιος από την πρώτη στιγμή μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ότι η Κυβέρνηση καταδικάζει τις λεκτικές επιθέσεις σε βάρος των δικαστών και τα μεμονωμένα επεισόδια έξω από το Εφετείο.

«Η ΝΔ περίμενε να συμβεί ότι έγινε και το 2008 στην Αθήνα. Θα έτριβαν τα χέρια τους αλλά δεν τους βγήκε αυτή η ιστορία και τώρα προβαίνουν σε ανοίκειες επιθέσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης, ξεχνώντας εντελώς τυχαία τις καταστροφές που έγιναν στον πεζόδρομο της οδού Ερμού από τους γνωστούς-άγνωστους και τάχαμ αγανακτισμένους λόγω της απορριπτικής απόφασης για την Ηριάννα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Σταύρος Κοντονής, αναφερόμενος στην απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου που απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάννας, είπε ότι οποιοσδήποτε πολίτης της χώρας μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του για τις δικαστικές αποφάσεις.

Η κριτική σε μια δικαστική απόφαση δεν σημαίνει και παρέμβαση υποστήριξε. Επεσήμανε ακόμα ότι η συγκεκριμένη απόφαση αμφισβητείται και από την μειοψηφία του δικαστηρίου, λες και η μειοψηφία στις δικαστικές αποφάσεις είναι κάτι το πρωτοποριακό, όπως η ανακάλυψη της Αμερικής από τον Κολόμβο.

Στην προσπάθειά του ο κ. Κοντονής να καλύψει την άπειρη δήλωσή του στην Ολομέλεια της Βουλής περί στημένης σύνθεσης στην νέα αίτηση της Ηριάννας που θα εκδικαστεί από νέα σύνθεση του Εφετείου Αναστολών Αθηνών (λες και επρόκειτο να εξεταστεί από την ίδια σύνθεση) αναρωτήθηκε ενώπιον της χαμηλής ακροαματικότητας της κρατικής τηλεόρασης: «Παρέμβαση στη Δικαιοσύνη σημαίνει ότι πριν την λήψη της μιας δικαστικής απόφασης κάποιος παρεμβαίνει. Έγινε τέτοιο πράγμα;;; Επηρεάστηκε η κρίση των δικαστών;».

Πάντως, δικαστές σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη αναφορά του κ. Κοντονή, έλεγαν ότι αυτή επιβεβαιώνει ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν κατέχει πλήρως το αντικείμενο που προΐσταται και αντιμετωπίζει την Δικαιοσύνη με κανόνες ποδοσφαίρου, ενώ άλλος μέσα στο υπουργείο έχει το κοντρόλ στο χέρι του και κατευθύνει τα κανάλια της Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης ως προς την υπόθεση του Noor 1 κάλυψε πλήρως τον υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αφού δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, καθώς ο ίδιος είχε τηλεφωνική επαφή με την αρμόδια εισαγγελέα Πειραιά τη στιγμή που η τελευταία ήταν στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να λάβει κατάθεση από εμπλεκόμενο ισοβίτη που διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση.

Αναλυτικά, ο κ. Κοντονής ως προς το θέμα αυτό ανέφερε: «Την Παρασκευή συζητείται στην Ολομέλεια η υπόθεση. Έχει καταρρεύσει το αφήγημα της ΝΔ. Έχουν μεγιστοποιήσει την προτροπή του υπουργού σε έναν καταδικασμένο να δώσει στοιχεία και να μην φοβάται. Εχουν γίνει ιμάντας μεταφοράς επιχειρηματικών συμφερόντων».

Από όλη την προσπάθεια ταπείνωσης της Δικαιοσύνης δεν έμεινε έξω ένα από τα βασικά στελέχη της κυβερνητικής ενορχηστρωμένης επίθεσης (και προστατευόμενος από τον κ. Τσίπρα) αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Εντελώς τυχαία ο κ. Πολάκης, με νέα του ανάρτηση στο Facebook, αφού αποθεώνει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, επιτίθεται στη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο υπουργείο Εργασίας, γράφει «το χέρι που κινεί την ιστορία είναι τα μυαλά που σχεδιάζουν το μέλλον». Μάλιστα συνοδεύει την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με την Έφη Αχτσιόγλου. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας όμως συνεχίζει την φράση, γράφοντας αναφερόμενος στην υπόθεση της Ηριάννας: «....και όχι η εξουσία που φυλακίζει τη νιότη!».
Προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα η δικαστική απόφαση σημειώνει το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος


Τη λογική των συμψηφισμών ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να σχολιάσει την απόφαση του πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Αθήνας με την οποία απορρίφθηκε το αίτημα της 29χρονης Ηριάννας, να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής των 13 χρόνων κάθειρξης που της έχει επιβληθεί. Μάλιστα, η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι το κίνημα συμπαράστασης που έχει αναπτυχθεί συμβάλλει ώστε «να αποκατασταθεί η δυσαρμονία που προέκυψε από τη δικαστική απόφαση».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος η απόφαση για την Ηριάννα προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα και αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία της ελληνικής Δικαιοσύνης, τη στιγμή που κυκλοφορούν ελεύθεροι άνθρωποι που έχουν καταδικαστεί για εξαιρετικά σοβαρά κακουργήματα.


Έξω από το χορό δεν θα έμενε το κυβερνητικό έντυπο


Στο πλαίσιο των κυβερνητικών επιθέσεων στη Δικαιοσύνη, η εφημερίδα Αυγή είχε βασικό τίτλο: «Κάτι τρέχει (ξανά) με τη Δικαιοσύνη».

Αφού γίνεται αναφορά στην απόφαση για την Ηριάννα, η εφημερίδα σχολιάζει ότι η 29χρονη «στερήθηκε το ευεργέτημα της αναστολής της ποινής που τα δικαστήρια έχουν δώσει ακόμη και σε καταδικασμένους για εμπορία ναρκωτικών». Στην πρώτη σελίδα φιλοξενείται και η δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, ότι η απόφαση του Εφετείου αποτελεί «δυσάρεστη έκπληξη».

Με τίτλο «Μη σκαλίζεις τη στάχτη», ο αρθρογράφος της εφημερίδας Θανάσης Καρτερός, γράφει: «Όταν η Δικαιοσύνη θεωρεί επικίνδυνη την Ηριάννα και την αφήνει στη φυλακή και ακίνδυνο τον λαθρέμπορο δυόμισι τόνων ηρωίνης και τον βγάζει από τη φυλακή, όσ και να χτυπούν κάτω τον φερόμενο ανεξάρτητο κώλο τους οι ενώσεις δικαστών και εισαγγελέων, έχουμε δικαίωμα να θυμώνουμε».


Η Νέα Δημοκρατία


Η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και στελέχη της σθεναρά αντιδρούν στις επιθέσεις της Δικαιοσύνης από το κυβερνών κόμμα.

Ειδικότερα, την καταδίκη των δηλώσεων του κ. Κοντονή για την απόφαση σχετικά με την μη αποφυλάκιση της Ηριάννας εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Παράλληλα, όπως τονίζει, οι δηλώσεις αυτές ήταν «λάδι στη φωτιά» για όσους επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές χθες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Κοντονής επισημαίνεται στην ανακοίνωση είναι ο ηθικός αυτουργός των όσων συνέβησαν.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΝΔ έχει ως εξής: «Είναι πλέον καθημερινή συνήθεια πολλών στελεχών της. Είναι, όμως, η πρώτη φορά που υπουργός Δικαιοσύνης εκφράζει από το βήμα της Βουλής την έντονη δυσαρέσκειά του για μία δικαστική υπόθεση και προεξοφλεί νέα εκδίκασή της, με άλλη σύνθεση του Δικαστηρίου. Για μια ακόμη φορά, ο υπουργός Δικαιοσύνης με την παρέμβασή του σε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολής Αθηνών υπερέβη τα όρια και, με τη συμπεριφορά του αυτή, απλά ρίχνει λάδι στη φωτιά. Είναι προφανές ότι τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, βανδαλισμοί και καταστροφές στο κέντρο της Αθήνα από κουκουλοφόρους και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν ηθικό αυτουργό, που δεν είναι άλλος από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Σταύρο Κοντονή».

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει: «Για βαρυχειμωνιά το καλοκαίρι και όχι μόνο εξαιτίας του καιρού, στη βία των κουκουλοφόρων, δημιουργούν μια ζοφερή κατάσταση» και προσθέτει ότι όλα αυτά σημειώνονται την ώρα που «η κατάσταση στην πραγματική οικονομία είναι ασφυκτική και τα νέα εκκαθαριστικά φέρνουν μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις».

Τέλος εκφράζει την απορία πως είναι δυνατόν υπό αυτές τις συνθήκες «η κυβέρνηση έχει το θράσος να πανηγυρίζει».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

 1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ,ΕΝΩ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ,ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΩΡΑ...

  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ,ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΟΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ..

  ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

  ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ,ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ..!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΥΡΙΑ "ΘΑΝΟΥ" ΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΘΑΝΟΥ,ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΝΩ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ 115 ΤΡΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

   ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..
   ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ..

   ΕΔΩ Ο "ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ" ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ,ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=MJQB61EF-7A

   ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...
   1=ΑΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΙΑ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..

   2=ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΠΡΕΠΕ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....ΟΜΩΣ...!!!!!

   ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ,ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ,ΟΛΑ ΤΑ "ΠΑΝΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...!!!

   ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..
   http://alfeiospotamos.gr/?p=17627

   ..ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.
   ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (οι μονοι)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ,ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΩΣΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ....

   ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....
   http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

   Διαγραφή
  2. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?.....ΕΕ ΕΛΑ?....ΠΩΩ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ Η ΖΕΣΤΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....ΧΜΜ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΩΡΑ 21,000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ ΙΣΟΒΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ..ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΦΡΑΑΑΤΣΣ ΦΥΓΑΝΕ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΓΥΦΤΟ ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΤΩ ΤΕΖΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΕΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ!!!!.....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΖΕΣΤΗ ΧΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!!!....ΝΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΑΕΩΝΑ ΓΥΦΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟ ΤΟΥ!!!....ΧΑΑΑΑ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΠΑΛΙ ΓΕΛΩΤΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΓΙΩΡΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΥΡΑΦΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!!....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΜΑΑΑ ΦΤΑΝΕΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΕΛΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!! ΑΑΑ ΦΤΑΝΕΙ!!!!....ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ΦΤΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ....ΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ?....ΓΙΑ ΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΧΙΜΠΑΤΖΟΓΥΦΤΑΣ ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΟ ΨΗΛΑ!!!!....ΧΑΑΑΑ ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΕΛΩΤΑ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΩ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ....ΑΝΤΕ salom....salom.. (και ο γυφτος θα αποχωρησει απο την ζωη τουτη...ναιιι)

   Διαγραφή
  3. ΝΑΤΗΝ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ...

   ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΙ,ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ,ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

   ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΝΕΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ «ΙΣΟΒΙΑ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΦΥΛΑΚΕΣ ,ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ» ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΩΡΑ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΒΩΣΝΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙΑ…

   ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΣΩΡΡΑ 17/5 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΟ ΡΑΒΒΙΝΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ...

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΘΕΙ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ...

   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ...!!!

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΥΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΨΕΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ..

   ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΧΟΥΝ...
   ΑΜΕΕΕΕ,ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ..!!!

   ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ,ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ,ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΤΕ😀😀😀

   Διαγραφή
  4. ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ?????
   ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΒΩΣΝΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΡΕ ΓΥΦΤΕ

   Διαγραφή
 2. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ?????

  Τι είναι και τι θέλει το ΕΠΑΜ :
  Αν χρειαζόταν να πει κανείς με λίγα λόγια το τι είναι και τι θέλει το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) θα έλεγε ότι απηχεί την προσπάθεια να συγκροτηθεί η ευρύτερη δυνατή κοινωνικοπολιτική συμμαχία του ίδιου του λαού, η οποία να υπερβαίνει τις διαχωριστικές γραμμές ιδεολογίας και κομματικής ταυτότητας στις γραμμές του στη βάση ορισμένων άμεσων στόχων ανατροπής της σημερινής κατάστασης και ανοίγματος του δρόμου για μια ριζικάδιαφορετική πορεία του τόπου.

  Το ΕΠΑΜ έχει σαν σκοπό να πάρει πίσω ότι έχει στερήσει από τον εργαζόμενο λαό και τη χώρα το καθεστώς της δουλοπαροικίας του χρέους που έχει επιβάλει η τρόικα και η ντόπια οικονομική και πολιτική ολιγαρχία.

  https://www.youtube.com/watch?v=X6MpOk_fJpo&feature=em-uploademail

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]