Το «σύνδρομο Ανατολικής Γερμανίας» απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ – Διαζύγιο με τη μεσαία τάξη

Μέχρι το 1961 περισσότεροι από 3,5 εκατομμύρια Ανατολικογερμανοί είχαν διαφύγει στη Δυτική Γερμανία. Η μεγάλη πλειοψηφία από όσους επέλεγαν να δραπετεύσουν ήταν άνθρωποι που ανήκαν στη μεσαία τάξη.
Οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν άνθρωποι υψηλής εκπαιδευτικής μόρφωσης οι οποίοι, προσδοκούσαν να βρουν στη Δύση ευκαιρίες καλύτερης αξιοποίησης των ικανοτήτων τους.

Υπολογίζεται ότι πλέον του 50% της ανατολικογερμανικής «διανόησης» είχε διαφύγει στη Δ. Γερμανία. Η Ανατολική Γερμανία, δηλαδή, κινδύνευε να μείνει χωρίς υψηλής μόρφωσης εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό. Η ανέγερση του Τείχους του Βερολίνου έβαλε φραγμό σ' αυτήν την έξοδο της μεσαίας τάξης που απειλούσε τα θεμέλια της ανατολικογερμανικής οικονομίας.
Διαζύγιο με τη μεσαία τάξη
Ένα ανάλογο «σύνδρομο Ανατολικής Γερμανίας» απειλεί αυτή τη στιγμή την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Ακόμα και οι «σκληροί» του Υπουργικού Συμβούλιου αντιλαμβάνονται ότι έχει επέλθει διαζύγιο μεταξύ των μεσαίων στρωμάτων και της κυβερνητικής συμμαχίας. Ελεύθεροι επαγγελματίες, μηχανικοί, δικηγόροι και επιστήμονες, οι περισσότεροι καταξιωμένοι και με μακριά επαγγελματική πορεία, είναι «πυρ και μανία» με την κυβέρνηση. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το συνδυασμό βαριάς φορολόγησης κι υπέρογκων ασφαλιστικών εισφορών. Χιλιάδες επαγγελματίες καλούνται να πληρώσουν παραπάνω από 60% του εισοδήματος τους σε φόρους και εισφορές.
Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ελεύθερος επαγγελματίας με εισόδημα 25.000 ευρώ (αρκετά, δηλαδή, πετυχημένος) καλείται να πληρώσει 8.000 ευρώ σε φόρο και πάνω από 7.000 ευρώ σε εισφορές. Οι συνολικές υποχρεώσεις του προς το κράτος ξεπερνούν τις 15.000 ευρώ. Δηλαδή από τα 25.000 ευρώ, το κράτος παίρνει 15.000 ευρώ και ο ίδιος 10.000 ευρώ. Ο παραλογισμός γίνεται πιο έντονος αν σκεφτούμε ότι η μεσαία τάξη δεν εισπράττει επιδόματα ενώ το επίπεδο των παρεχόμενων δημόσιων υπηρεσιών είναι έτσι και αλλιώς εξαιρετικά χαμηλό. Κατά συνέπεια, δεν εκπλήσσει το ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες «τα έχουν πάρει» με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε αναζήτηση διεξόδου
Η παραδοχή του προβλήματος έχει γίνει από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Ευκλείδη Τσακαλώτου: «Έχουμε ζορίσει τα μεσαία στρώματα γιατί είχαμε αναλάβει δέσμευση για τα φτωχότερα στρώματα». Σε πιο πρόσφατη δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι η ελάφρυνση των μεσαίων στρωμάτων. Πέρα από τις επίσημες παραδοχές, στο παρασκήνιο ενισχύεται η κριτική προς τον Γιώργο Κατρούγκαλο, στον οποίο καταλογίζεται προχειρότητα στη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού που επέφερε τη διόγκωση των βαρών για τη μεσαία τάξη.
Με τη συνείδηση ότι το «σύνδρομο Ανατολικής Γερμανίας» αφαιρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ την παραμικρή πιθανότητα νίκης στις εκλογές, αφού τον αποκόβει από κρίσιμα πολιτικά ακροατήρια, στην κυβέρνηση αναζητούν τις διορθωτικές κινήσεις. Προς το παρόν, τίποτα δεν έχει αποσαφηνιστεί. Θεωρείται, όμως, πολύ πιθανή μια νέα σημαντική ρύθμιση των χρεών στα ασφαλιστικά ταμεία προκειμένου να πάρουν ανάσες όσοι έχουν συσσωρεύσει χρέη τα προηγούμενα έτη. Επιπλέον, έχει ανοίξει η συζήτηση για διορθωτικές κινήσεις στον νόμο Κατρούγκαλο.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

19 σχόλια :

 1. ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ
  ΛΙΓΟ........................

  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 6.000.000€!!!!!!!!
  ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ [ΕΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ] ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΛΕΕΙ
  ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ.Ο ΚΑΛΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ.ΕΤΣΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  πωπωπω πωπωπω τι τσιμπ@υκι ηταν αυτο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  καιρο ειχα να γελασω ετσι χαχαχαχαχαχαχαχα ο συντροφος μπογιοπουλος που τα χωνει στους μηντιαρχες ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα στου χατζηνικολαου οπως λεμε στου μαρινακη μη χεσω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρεζιλι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 100 % ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 26 % ΕΠΙ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ 650 ΕΥΡΩ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με το μπαρδον
  αμα φυγουν αυτοι και ερθουν οι αλλοι ο συντελεστης θα αλλαξει; Νομιζω πως οχι.Ακουω προτασεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΉΣ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Ο ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΠ' ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΌΤΕΡΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.

   Διαγραφή
  2. Αυτο θα ειναι το μελλον μας;
   Εγω εχω μια μικρη καφετερια.Πληρωνω πεζοδρομιο στον δημο για δυο τραπεζια που εχω απ εξω πληρωνω νοβα πληρωνω νοικι εκτος απο φορους και χαρατσια.Δεν μπορω να εχω μουσικη απο cd γιατι πρεπει να πληρωνω την ΑΕΠΙ μονο ραδιο.Πληρωνω το προσωπικο και στα εξοδα να υπολογιστουν και φυσιολογικες ζημιες απο σπασιματα φθορες και τετοια.Δεν βγαινει με τιποτα.Το κραταω περιμενοντας να βγω στη συνταξη.Ο κοσμος δεν εχει λεφτα .Δεν γινεται τιποτα ουτε θα γινει ποτε.Παλιοκατασταση.

   Διαγραφή
  3. ΄Οχι μεγάλε στον καπιταλισμό δε γίνεται τίποτα καλό για το λαό. Μόνο για τους πλούσιους. Αν αυτό είναι το μελλον που θέλουμε για μας και τα παιδιά μας τότε καλώς καθόμαστε και αποβλακωνόμαστε με το σερβάιβορ. Και να περιμένουμε από κάποιον άλλον να μας σώσει. Κι η ζωή θα συνεχίσει να είναι παλιοκατάσταση.

   Διαγραφή
 5. ο καθένας μας και φυσικά απολύτως δικαιολογημένα, παραπονιέται και για κατι, άλλος γιατι του εκοψαν την συνταξη, αλλος γιατι τον απέλυσαν, άλλος γιατι του πετσόκοψαν τον μισθό και δεν μπορει να τα βγάλει πέρα, αλλος γιατι τον εχουν τσακισει στην παραλογη φορολογία χωρίς να υπάρχει απολύτως κανενα ανταποδοτικό όφελος, αλλος για ... για.. για

  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
  ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ, ΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
  ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΩΣΤΟΣ!ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

   Διαγραφή
 6. ΣΚΕΨΟΥ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΡΙΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΔΙΟΤΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΥΝ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΔΩ ΤΟ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 4 ΠΑΡΑΚΑΛΩ (ΤΕΣΣΕΡΑ) ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΥΚΟΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΑ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ!!!!
  ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο Φ.ΛΕΠΙΔΑΣ ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΛΕΠΙΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ?

  ΕΜΠΑΙΝΕ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΛΙΜΠΑ !!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΜΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΖΕΥ !!!ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΓΥΦΤΕ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΓΥΦΤΟΚΟΥΡΑΔΟ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΖΩΟ!ΣΕ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ!!!!
   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΚΙΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ "ΤΡΑΠΕΖΑ" ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΖΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ!

   Διαγραφή
  2. και φυσικα κανενα ψωριαρικο γιδι δεν τολμαει να πει του γυφτου δειξε δημοσια τα ομολογα να δει ο κοσμος και η εισαγγελια οτι δεν ειναι του βωσνυ!

   Διαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΖΩΟ? ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ?
   ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ? ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ?
   ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΖΩΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ

   Διαγραφή
  4. Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ!ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΟΛΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ!
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ??????
   ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 12ΘΕΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

   Διαγραφή
  5. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΕΣ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΡΕ ΖΩΟ??????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΔΕΙΞΕ ΕΣΥ ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  6. ΑΠΟ ΨΕΜΑ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ!!!
   ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
   ΟΥΣΤ ΡΕ 12ΘΕΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΦΣΟΡΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΜΑΓΑΖΑ

   Διαγραφή
  7. 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΖΩΟ?
   Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ! ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΩΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΚΑΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ 12ΘΕΕΣ ΚΟΤΕΣ

   Διαγραφή
 7. Η ΥΠΕΡΕΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΞΩΦΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ .ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΕ ΚΟΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΚΕ ΤΟΥ ΦΟΡΟΦΥΓΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Και το άνοιγμα των μαγαζιών την Κυριακή αυτό το σκοπό έχει. Να εξουθενώσει τους μεσαίους μαγαζάτορες που δεν θα αντέξουν τον ανταγωνισμό των μεγάλων, να τους κλείσει, έτσι ώστε όλη η πίτα για την αγορά και τα κέρδη που θα φέρει , να μείνει να τη μοιραστούν οι μεγάλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]