ΑΝΕΛ: Το πελατειακό κράτος του σαθρού δικομματισμού κατέρρευσε από τη διαφθορά

«Η 24η Ιουλίου του 1974, ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, σήμανε το τέλος ενός σκοτεινού κεφαλαίου που άφηνε πίσω του την τραγωδία της Κύπρου και
την αρχή μιας νέας εποχής που υποσχόταν καλύτερες ημέρες ελευθερίας και δημοκρατίας και προόδου. Σαράντα τρία χρόνια από την πτώση της δικτατορίας αποτίνουμε φόρο τιμής στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν, φυλακίστηκαν και έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία, τη δημοκρατία και την εθνική αξιοπρέπεια» δήλωσε η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Η φετινή επέτειος βρίσκει τη χώρα μας σε μια κρίσιμη καμπή της Ιστορίας της. Το πελατειακό κράτος του σαθρού δικομματισμού στιγματίστηκε και κατέρρευσε από τη διαφθορά, την αδιαφάνεια και τη συγκάλυψη των σκανδάλων» αναφέρει η κ. Παπαδοπούλου, προσθέτοντας «δυστυχώς σε αυτή την ιστορική καμπή οι εκπρόσωποι του σαθρού δικομματισμού που έχουν τεράστιες ευθύνες για την υπαγωγή της Πατρίδας μας στα μνημόνια και το ΔΝΤ, όχι δεν έχουν επιδείξει το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας, αλλά με το γνωστό αλαζονικό τρόπο επιχειρούν να τις μεταθέσουν και να τις επιρρίψουν σε άλλους».

«Οι εκπρόσωποι της καθεστωτικής νοοτροπίας που ποδοπάτησαν τις αρχές του κράτους δικαίου, που με εκτρωματικής έμπνευσης συνταγματικές διατάξεις και ανεκδιήγητους νόμους περί δήθεν ευθύνης υπουργών, θεσμοθέτησαν την ατιμωρησία και την απαλλαγή όσων λεηλάτησαν τον τόπο, εκείνοι που επί χρόνια συνέβαλλαν στον ευτελισμό των θεσμών με αποκορύφωμα την αλήστου μνήμης περίοδο Σαμαρά-Βενιζέλου, ανακάλυψαν αίφνης, σήμερα, πρόβλημα …Δημοκρατίας» σημειώνει η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, καταλήγοντας στην δήλωσή της ότι «σαράντα τρία χρόνια από την ιστορική 24η Ιουλίου 1974, η Δημοκρατία στην Πατρίδα μας έχει εμπεδωθεί, πατά πάνω σε σταθερά θεμέλια και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ούτε καν τους εχθρούς της και όσους ενδεχομένως θα ήθελαν να την υπονομεύσουν».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οι σαμαράς -Βενιζέλος θέσπισαν το νόμο
    περί ευθύνης Υπουργών για να μην τιμωρηθούν οι ίδιοι, Εσείς, δύο χρόνια τώρα γιατί δεν τον έχετε καταργήσει;
    Μήπως η συντήρηση αυτού βολεύει το σύστημα, τι λέτε κυρία Μανταλένα Παπαδοπούλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]