ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Όπως όλοι γνωρίζουμε σήμερα η χώρα μας, τρία από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και συνδέονται μεταξύ των είναι: Η Οικονομική κατάσταση της χώρας, η εύρυθμη λειτουργία του Δημοσίου και η επικρατούσα πολιτική νοοτροπία που εμποδίζουν πλέον την χώρα να αυτονομηθεί.
Αυτά μας πληροφορούν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με άρθρα, αξιόλογοι Αρθρογράφοι και επιστήμονες. Με επισημάνσεις, με πιστικές ανησυχίες, με προβληματισμούς για το μέλλον της χώρας και τέλος, ακόμη και με προτάσεις απλής λογικής. Μια κατά την γνώμη μου λογική προσέγγιση και έστω με ένα σχέδιο, μακρόπνοης αντιμετώπισης κρίνεται πλέον αναγκαίο:
Η Φιλελεύθερη οικονομική Δράση, όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι οικονομολόγοι, για να είναι αποτελεσματική θα πρέπει, να εξασφαλίσει στους πολίτες δυνατότητες ανταγωνιστικής παραγωγής  αγαθών και όχι σωτήρια λύση η είσοδος των στον κρατικό Κορβανά. Επίσης, είναι λογικό και πρέπον, οι αρμόδιες εκάστοτε κυβερνήσεις της χώρας, να προβληματίζονται πολύ σοβαρά με το γεγονός ότι η χώρα μας κατέχει την πρώτη θέση μέσα στην Ε.Ε. σε αναλογία Δημοσίων υπαλλήλων. Το Κόμμα και ο λαϊκισμός των Κυβερνήσεων μετά την Μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα, δημιούργησε αυτή την δυσαναλογία, εις βάρος της Οικονομίας της χώρας μας, συμπεραμαρτούσης και της απαράδεκτης γραφειοκρατίας. Είναι επίσης γνωστό ότι, μετά την Μεταπολίτευση η χώρα μας, δεν είχε καμία οικονομική υποχρέωση στο εξωτερικό.  Σήμερα η χώρα μας, μέσα στην Ε.Ε. είναι η μοναδική των μεγάλων αντιθέσεων, που διαθέτει τους πιο πλούσιους και τους πιο φτωχούς ανθρώπους και με ένα κράτος
εγκληματικά υπερχρεωμένο, καίτοι εισήλθε στην χώρα μας, τα  τελευταία τριάντα χρόνια, πακτωλός χρημάτων.
Αυτό! εάν δεν οφείλεται στην κακή διαχείριση των εκάστοτε κυβερνήσεων και την κλοπή από τους κατέχοντες και μετέχοντες, τότε που οφείλεται; Ασφαλώς όχι στον εργαζόμενο και στον αγωνιζόμενο για τον επιούσιο.
Για να υπάρξουν πιθανότητες εξόδου από την μεγάλη αυτή οικονομική κρίση και την αποκατάσταση της αυτοκυριαρχίας μας, κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να αλλάξει το ταχύτερο η ψυχολογία των φορέων από τους οποίους εξαρτάται η οικονομία μας. Ήτοι: Της Κυβέρνησης των επιχειρηματιών,  των επαγγελματιών, των υπαλλήλων, των καταναλωτών και προ παντός των πάσης φύσεως παραγωγών.
Μέτρα που πρέπει να ληφθούν από το κράτος, υπό την προϋπόθεση των αιωνίων δογματικών Αρχών : « Η δικαιοσύνη είναι πηγή όλων των αρετών» (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ) και « Αν ήταν ανάγκη ν’ αδικώ ή ν’ αδικούμαι θα προτιμούσα το δεύτερο» (ΠΛΑΤΩΝ), είναι λοιπόν, κατά την γνώμη των σκεπτόμενων Ελλήνων τα παρακάτω:
● Μείωση των βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου σε 200. Σας δίνει την δυνατότητα σ’ αυτό και το Σύνταγμα των Ελλήνων.  Έτσι, οι Βουλευτές θα δώσουν πρώτοι το παράδειγμα για μέτρα.
● Δημιουργία ΠΙΝΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ (Π.Ο.Π.Υ.), για κάθε Δημόσιο κατάστημα. Βάσει αυτών θα είναι οργανωμένα όλα ανεξαιρέτως τα Δημόσια καταστήματα. Προσλήψεις στο Δημόσιο θα γίνονται, χωρίς δυνατότητα κομματικής επέμβασης, με Πανελλαδικές εξετάσεις, κατόπιν προτάσεως της αρμόδιας υπηρεσίας λόγω χηρείας θέσεων (συνταξιοδότηση, απώλεια υγείας, παραίτηση ή τροποποιήσεως Π.Ο.Π.Υ.). Έτσι! Δεν θα χρειάζεται καμία απόλυση από το δημόσιο, ώστε να δημιουργείται κοινωνικό πρόβλημα. Πλην καταδικαστικών αποφάσεων δικαστηρίων.
● Μείωση των δαπανών των διαφόρων Υπουργείων, όχι έτσι αόριστα αλλά με καθορισμένο ποσό εκ των προτέρων ετησίως. Αλλιώς, κτίζουμε στην Άμμο.
● Αυστηρές ποινές για την φοροδιαφυγή. Δεν είναι δυνατόν ένας που διαθέτει μεγάλη περιουσία και ζει πλουσιοπάροχα, να δηλώνει εισόδημα 10000 – 20000 € ετησίως.
● Ουδεμία μείωση των μισθών και των συντάξεων του Δημοσίου, που είναι κάτω από 2000 €, καθαρό μηνιαίο εισόδημα και για μια πενταετία τουλάχιστον ουδεμία αύξηση.
● Οι Τράπεζες να αυξήσουν τον τόκο των καταθετών και να συνδράμουν ουσιαστικά στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών.
● Να συνδράμει το Κράτος ουσιαστικά στις παραγωγικές επιχειρήσεις και ιδίως σε αυτές που έχουν ανταγωνίσιμη παραγωγή και με εξαγωγές στο εξωτερικό.
.Εις ότι αφορά την Βαβυλωνία της φορολογίας, θα πρέπει να υπάρχει ένας φόρος[10% ή 15%] για όλα τα εισοδήματα μικρά και μεγάλα, χωρίς καμία εξαίρεση.

● Να προτρέπει το Κράτος τους νέους σε δημιουργικές εργασίες παραγωγής ανταγωνιστικών αγαθών και όχι να καταστήσει όνειρο κάθε νέου πως θα μπορέσει να εισέλθει στο Δημόσιο, δηλ. στον κρατικό Κορβανά.
● Είναι Εθνικά αδικαιολόγητο και  απαράδεκτο για την ελληνική οικονομία  η πρόσληψη μονίμων Στρατιωτών, χωρίς προγραμματισμό και να μειώνεται η θητεία, χωρίς να το απαιτεί ο Ελληνικός λαός. Δηλαδή, η μοναδική προσφορά κάθε Έλληνα προς την πατρίδα και μάλιστα στις δύσκολες  αυτές εποχές για την Ελλάδα να απαξιώνετε, κόντρα στις επιθυμίες του Ελληνικού λαού, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων και κατ’ επέκταση στην Άμυνα της χώρας και  στην οικονομία. Η Πατρίς δεν μας ανέθρεψε και δεν μας εμόρφωσε, για να της αρνηθούμε πάσα ανταμοιβή, έχει το δικαίωμα να απαιτήσει και να χρησιμοποιήσει προς όφελός της, τις σκέψεις μας, τις πράξεις μας, ακόμη! και την ζωή μας.
● Να απαιτηθεί από το Κεφάλαιο η αύξηση της δραστηριότητας σε εξαγωγές με ταυτόχρονη αύξηση θέσεων εργασίας και με μείωση εισαγωγών σε προϊόντα τουλάχιστον που παράγει η Ελληνική γη (πατάτες, κρεμμύδια, λεμόνια, λαχανικά κ.λπ.. ακόμα και λάδι).

..Είναι τραγικό είναι απαράδεκτο, είναι καταστροφικό, να φεύγουν οι Ελληνικές Επιχειρήσεις στα όμορα κράτη και να χάνει το Ελληνικό Δημόσιο έσοδα και θέσεις εργασίας Ελλήνων εργαζομένων. Εάν οι διοικούντες τον ιερό αυτό τόπο, είχαν λίγο εθνικό φιλότιμο, δεν θα έπρεπε να τους πιάνει ύπνος. Για το θέμα αυτό κάτι πρέπει να γίνει, πρέπει επιτέλους να δημιουργηθούν και στην Ελλάδα ευνοϊκές προϋποθέσεις ως προς το επιχειρείν.
● Και το τελευταίο, θα πρέπει να ενημερώνουν συνεχώς οι υπουργοί δια μέσου των Μ.Μ.Ε, όντας το παράδειγμα οι ίδιοι, ότι ο Ελληνικός λαός να εφαρμόζει τους Νόμους του Κράτους, ενσυνείδητα, χωρίς τον φόβο της ποινής ή των άλλων κυρώσεων. Στις Δημοκρατίες οι πολίτες θα πρέπει να σέβονται αλλά και να φοβούνται τους Νόμους όπως στις τυραννίες φοβούνται οι λαοί τον τύραννο.
«Να προτρέπετε τους νέους προς την αρετή, όχι μόνο με συμβουλές αλλά και με παράδειγμα των πράξεών σας» (ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ).

Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αντγος ε.α.
       Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

17 σχόλια :

 1. ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΙ..

  ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΠΕΝΑΚΗ,ΟΠΩΣ ΜΠΕΝΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΛΕΓΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΦΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ...

  ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8 ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ν.Υ. ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ,ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ...

  1. ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ κ.ΣΑΜΑΡΑ.
  2. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
  3. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
  4. ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
  5. ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
  6. ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ.
  7. ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ κα LAGARDE
  8. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κ. ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ.
  9. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  10. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κ.BARROSO

  ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ,ΑΠΑΝΤΕΣ,ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΠΕΖΟΝΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ…

  ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ….

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ..!!!

  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8 ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ..
  ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΩΡΑΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ..!!!!

  http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

  ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΤΡΥΠΙΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ...

  1=ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ 15 ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ 15 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ..
  2=ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ..ΧΑΘΗΚΑΝ,ΠΩΠΩΠΩ...!!!!
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ..
  ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ,ΕΤΡΕΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ….!!!

  ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ,ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΕΣΗΕΑ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ....ΟΜΩΣ..!!!

  ΑΝΤΕΞΕ ΟΜΩΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΦΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΤΡΙΧΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΨΕΛΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΘΩΩΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΡΙΣΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΣΩΡΡΑ..

  ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ?? ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ..!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...

   ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ,ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ 30.000 ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ...

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΟΣΗ ΤΟΥΣ...Ο Λ Ο Ι....!!!!
   ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΣΕ PDF ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΗΣ..

   https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/

   Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΝΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΣΑΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΕ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ" ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ξερετε τι εστι αμετακλητη;) ΤΗΝ 67650/13 ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ..

   ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΗΝΗΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ??...ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ,ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ??

   Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ..ΔΕΙΤΕ..
   Άρθρο 145 Ψευδής καταμήνυση
   1. Όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι' αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση, τιμωρείται με φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή

   ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ......ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ,Ρ/Σ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ,ΕΝΑΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ??....

   ΟΥΤΕ Ε Ν Α Σ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ....???????

   ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ??
   ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΑ ΦΕΝΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΟ…

   Διαγραφή
  2. ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ

   Διαγραφή
  3. ΑΔΟΥ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ?

   Διαγραφή
  4. ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ...

   ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Η "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...

   ΜΙΛΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ,ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΓΚΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ,ΒΡΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΕΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΥΤΗ,"ΦΥΛΑΚΕΣ,ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ,ΙΣΟΒΙΑ,ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΛΠ" ΕΤΣΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΒΩΣΝΥ" ΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...

   ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΜΕ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…

   ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑ ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΡΩΤΟΥΝ…

   ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ…

   https://www.youtube.com/watch?v=AlQV88udWyQ

   Διαγραφή
  5. ΝΑΤΗΝ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ...

   ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΙ,ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ,ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

   ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΝΕΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ «ΙΣΟΒΙΑ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΦΥΛΑΚΕΣ ,ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ» ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΩΡΑ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΒΩΣΝΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙΑ…

   ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΣΩΡΡΑ 17/5 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΟ ΡΑΒΒΙΝΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ...

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΘΕΙ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ...!!!

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΥΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΨΕΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ..

   ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΧΟΥΝ...
   ΑΜΕΕΕΕ,ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ..!!!

   ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ,ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ,ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΤΕ😀😀😀

   Διαγραφή
  6. ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΦΥΤΟ!!!!!

   Διαγραφή
  7. ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ...

   ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Η "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...

   Διαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΓΥΦΤΙΚΕΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΗΣΤΟ ΛΟΓΩ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΤΣΙ??

   Διαγραφή
  9. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΛΕΣ...

   ΕΣΥ ΠΟΡΔΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ,ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??

   ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΧΑΡΒΑΛΟ??

   ΟΥΣΤ ΛΕΠΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΜΕΝΑ,ΟΥΣΤ....

   Διαγραφή
  10. Ανώνυμος18 Ιουλίου 2017 - 3:49 μ.μ.
   ΕΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΔΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ YOSHEF ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7-8 ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΤΣΙ?

   ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΓΥΦΤΙΚΕΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΗΣΤΟ ΛΟΓΩ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΤΣΙ??

   ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΦΥΤΟ!!!!!

   Διαγραφή
  11. ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ??

   ΑΝ ΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ...

   ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΑΡΟΣ,ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΥΖΑΞΕ ΑΚΟΜΗ,ΟΙ 30.000 ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

   Διαγραφή
  12. Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ

   Διαγραφή
 2. ΕΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΔΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ YOSHEF ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7-8 ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΤΣΙ?

  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΓΥΦΤΙΚΕΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΗΣΤΟ ΛΟΓΩ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΤΣΙ??

  ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΦΥΤΟ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ??

   ΑΝ ΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ...

   ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΑΡΟΣ,ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΥΖΑΞΕ ΑΚΟΜΗ,ΟΙ 30.000 ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

   Διαγραφή
  2. ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΜΑΛΑΚΑ

   Διαγραφή
 3. οπου βρει αμολαει τα κακακια του-κουραδεs του ο πρωην κ@λογλυφτηs του καταδικασμενου περιστεροχεσμενου βαψωμαλλια ψευτομποντυμπιλντερ μητρουλα και νυν κ@λογλυφτηs του καταδικασμενου φυγοποινου φυγοδικου κοντου λαμογιου αρχιαπατεωνα βαψωμαλλια μποντυμπιλντερ ρουγκλακια

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]