Η Γεννηματά για το Κυπριακό: Πιστεύουμε στην εθνική συνεννόηση και μπορούμε να την πετύχουμε - ΒΙΝΤΕΟ

«Ανησυχούμε για το μέλλον της Μεγαλονήσου, αλλά και του κυπριακού λαού. Η Τουρκία λόγω των εσωτερικών της καταστάσεων, αλλά και της ρευστότητας στην ευρύτερη περιοχή, είναι
απρόβλεπτη, και οι κινήσεις της χαρακτηρίζονται συνήθως από νευρικότητα και προκλητικότητα», τόνισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, κατά τη δευτερολογία της στη Βουλή για το Κυπριακό.
«Στο Κυπριακό και στα Ελληνοτουρκικά υπάρχει Εθνική Γραμμή και έχει χαραχθεί πριν από πολλά χρόνια. Πάνω σε αυτή τη γραμμή οφείλουμε να συνεχίσουμε. Γι αυτό το πρώτο που πρέπει να αποφύγει η Κυβέρνηση είναι η κατασυκοφάντηση των προηγούμενων Κυβερνήσεων. Η διαρκής ενημέρωση των κομμάτων και η στενή συνεργασία του εκάστοτε Υπουργού Εξωτερικών με όλους τους προκατόχους του είναι επιβεβλημένη και αυτονόητη ανάγκη», υπογράμμισε στη συνέχεια η κ. Γεννηματά, σημειώνοντας πως «χρειάζεται προσοχή και εγρήγορση».
«Το μέλλον της Κύπρου βρίσκεται στην επανένωση ως ομοσπονδία στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βεβαίως εναπόκειται στην Κυπριακή κυβέρνηση να λάβει τη στιγμή που νομίζει τις κατάλληλες πρωτοβουλίες. Εμείς από τη δική μας πλευρά θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Κυπριακό λαό και την πολιτική του ηγεσία στην προσπάθεια επίτευξης της λύσης. Και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε κάθε σχετική πρωτοβουλία στον ευρωπαϊκό και διεθνή συγγενή πολιτικό μας χώρο για το σκοπό αυτό. Εμείς πιστεύουμε στην Εθνική Συνεννόηση. Και η συζήτηση εδώ σήμερα έδειξε ότι μπορούμε να την πετύχουμε», επισήμανε κλείνοντας η κ. Γεννηματά.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. dreammas inn eye walked in the fiare. https://www.youtube.com/watch?v=DKLTcsnBNZA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το μόνο που θα πετύχεις εσύ ρε αρχιβλήμα είναι να κρεμάσεις ένα τέταρτο σαγόνι σε λίγο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όσο και να σπρώχνεται το ΠΑΣΟΚ και την Γεννηματά ο κόσμος τους συχάθηκε, και δε πάνα λέτε ότι μλκ θέλετε με στημένες δημοσκόπησης, προσωπικά μόνο εμετό με φέρνετε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]